T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 26 MART 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

G.Saray kaptı geldi

"Hakem Serdar Tatlı, kazanan haklı!" Tatlı, önce G.Saray, sonra Denizlispor aleyhine iki büyük hata yaptı. Bunların üstüne iyi futbolunu 2 golle süsleyen Cimbom 3 puanı aldı.

Hafta içinde kupadan elenerek büyük şok yaşayan G.Saray, ligde Denizlispor'u 2-1 yenip maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. 6 as oyuncusundan yoksun olan Cimbom, galibiyete ikinci yarıda bulduğu gollerle ulaştı. Sarı-kırmızılılar, alt sıralardan kurtulma mücedelesi veren güçsüz rakibi karşısında ilk yarıda atak görünmesine karşın pozisyon üretmekte zorlandı. Ev sahibi ekip ise kontrataklarla gol ararken beklediği golü de 45+1'de Mehmet Yılmaz ile buldu. Denizlispor bu yarıda ayrıca Yusuf, Mondragon ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda top kalecinin ayaklarından döndü.

BÜLENT'İN ŞANSIZLIĞI

İkinci yarıya iyi başlayan G.Saray, üst üste rakip kalede pozisyonlar buldu. 56'da Bülent Ertuğrul'un kendi kalesine kafayla attığı golle Cimbom 1-1 beraberliği buldu. 57'de Mehmet Yılmaz'ın boş pozisyondaki topuna son anda Song ayak koydu. 60'da Hakan'ın kafa vuruşu direğin yanından auta çıktı. 69'da Necati, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda inanılmaz bir golü kaçırdı. 71'de Heinz, G.Saray'ı 2-1 öne geçiren golü attı. 76'da Oliviera'nın golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Maçta başka gol olmayınca 3 puanı Galatasaray aldı.

Hataları sürüyor

Kayseri-Beşiktaş maçında evsahibi takımdan Muhammed'in omuzla attığı golü elle attığı gerekçesiyle iptal eden Serdar Tatlı dün akşam yine hata yaptı. Mehmet Yılmaz'ın elle attığı golü veren Tatlı, Denizlispor'da Oliviera'nın nizami golünü de ofsayt diye iptal etti.

Taraftarlar stadı bayrama çevirdi

Denizli Atatürk Stadı tarihi günlerinden birini yaşadı. 6 bin 210'u kapalı, 2 bin 915'i açık ve 5 bin 518'i kale arkası olmak üzere 14 bin 643 oturma kapasiteli stadın tamamı doldu. G.Saray kulübü bilet talebinde bulunmayınca stadın tamamı evsahibi ekibin taraftarlarıyla doldu. Denizlispor yöneticileri, maç öncesi havai fişek gösterisiyle stadı adeta bayram yerine çevirdi. Maça yoğun ilgiyi fırsat bilen yankesiciler işbaşındaydı. Çok sayıda kişi cüzdan, kıymetli eşya ve paralarını çaldırdı.

Sakat Hasan Şaş kadroya alınmadı

Denizlispor maçı öncesi durumları şüpheli olan Song takımdaki yerini alırken, Hasan Şaş ise ağrılarının devam etmesi nedeniyle 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Ara transferde alınan Emre Aşık ise ilk kez maç kadronda yeraldı. Cimbomda sakat ve cezalı olan Ümit Karan, Orhan, Saidou, Aydın, Yalçın ve Cihan da Denizli'ye götürülmemişti.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi