T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 26 MART 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Sakatım, nankör değil!

F.Bahçe'de mutsuz olduğu söylentilerinden bıktığını söyleyen Anelka, "Bir gün hepimiz ayrılacağız ama ben tedaviye gittim. Milli formayı F.Bahçe sayesinde kazandım. Aklım hep kulübümde" dedi.

Sakatlığı nedeniyle G.Saray maçı öncesi ülkesine giden ve yarın yeniden Fransa'da tedavisini yaptıracak Anelka, bunun, F.Bahçe'den ayrılacağı şeklinde yorumlanmasına sert çıktı. Fransız yıldız, kulübün internet sitesine şu açıklamayı yaptı:

"Hakkımda çıkan eleştiri ve haberlere anlam veremiyorum. Ben F.Bahçe'de mutluyum. Şu anda bir sakatlık yaşıyorum ve ülkemde tedavi olmaya gittim. Ama yine arkamdan 'Gitti bir daha gelmez, takımdaki Brezilyalılar ile anlaşamıyor' diye haberler yapıldı. Bu haberler nedeniyle farklı ülkelerden gazeteciler aradı. 'Mutsuzmuşsun, bırakıyormuşsun' dediler. Bu insanlara cevap vermek zorunda değilim."

BİR GÜN GİDECEĞİM

"Hepimiz profesyoneliz, bir gün hepimiz gideceğiz. Ama F.Bahçe'den ayrıldığımızda herkes 'Büyük bir takımdan büyük bir takıma gitti' diyecek. Burada önemli olan Anelka, o, bu değil. Önemli olan F.Bahçe'nin başarısı. Ben sade insanım. Kimse beni değiştiremez. Her sezon 40 gol atacağım diye bir şey yok. Takım için oynarım. İşim şov değil, futbol."

"İki kupayı da alabilecek durumdayız. Şampiyonlukta G.Saray'ın da şansı var gibi görünüyor. Onları yabana atmak istemiyoruz. Deplasmanda çok maçımız olması dezavantajımız değil. Çünkü Türkiye'nin dört bir yanında F.Bahçe'yi sevenler var."

"Şu anda Milli Takım kadrosunda bulunuyorum ilk 11'de oynar mıyım bilmiyorum. Ama bildiğim bir tek gerçek var o da milli takım formasını F.Bahçe sayesinde kazandığım."

Tuncay ceza kurulunda

Tuncay Şanlı, tedbirsiz olarak Profesyonel Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. Hukuk Kurulu'nun, golcü futbolcuyu G.Saray maçının ardından, F.Bahçeli taraftarların bulunduğu tribünün önünde sportmenliğe aykırı sözler sarf etmesi nedeniyle PFDK'ya sevk ettiği belirtildi. Bu kararın yayıncı kuruluştan alınan görüntüler sonucunda verildiği ifade edildi.

3 futbolcu sınırda

F.Bahçe'de Malatya maçı öncesi üç oyuncu kart sınırında bulunuyor. Bu sezon aralıklarla 3'er kez sarı kartı gören Alex, Tuncay ve Serkan, bugünkü Malatya maçında kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek. Teknik direktör Daum, bu oyuncuları kart görmemeleri konusunda uyardı.

Önder maça yetişmedi

Averajla liderlik koltuğunda oturan F.Bahçe'de sakatlığı nedeniyle kupadaki G.Saray maçında forma giymeyen Önder ve Anelka bugünkü Malatyaspor maçında da forma giymeyecek. Cezalı olan Appiah da bugünkü maçta oynamayacak. Bu oyuncuların eksikliği nedeniyle teknik direktör Daum, ilk 11'de Nobre ve Mehmet Yozgatlı'ya şans verecek.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi