T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 10 MAYIS 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Kayserispor'un gözü UEFA Kupası'nda

Pazar günü G.Saray ile İstanbul'da kritik 90 dakikaya çıkacak Kayserispor'da hesaplar, galibiyet elde ederek, Trabzonspor'un puan kaybına göre UEFA Kupası'nı katılma üzerine yapılıyor. Kayserispor Basın Sözcüsü Emre Ayan, tarihlerinde ilk kez yakaladıkları Avrupa kupalarında oynama şansını yakalamak istediklerini belirterek, "G.Saray stresli olacak. Bu da bizim avantajımız" dedi.


Anadolu kulüpleri stadyumda buluştu

Kulüpler Birliği ve 14 Anadolu takımının ortaklığıyla kurulan Kulüpler Birliği Sportif Yatırımlar ve Pazarlama AŞ'nin ilk atılımı olan Stadyum Mağazalar zincirinin ilk halkası alışveriş merkezi Olivium'da kuruldu. Stadyum'da İstanbul'da yaşayan, doğduğu şehrin takımından uzak kalan ve kendini eksik hisseden taraftarlar, takımlarının formalarından aksesuarlarına kadar çeşitli lisans ürünlerine ulaşabilecek. Taraftarlar bundan böyle takımlarının sembollerini, kaliteli ürünlerle üstlerinde taşıyabilecek.


Türk Dünyası Güreşleri yarın

Coşkun Eğitim Kurumları'nın organize ettiği 2. Türk Dünyası Güreş Turnuvası ve Kültür Şöleni, yarın İstanbul'da başlayacak. İstanbul İl Müdürü Tamer Taşpınar, 11 ülkeden yaklaşık 140 sporcunun katılacağı turnuvada Olimpiyat ve Dünya şampiyonu eski Rus güreşçi Alexandre Medved de davet edildiğini açıkladı.


Beşiktaş hazırlığı neşeli geçiyor

Trabzonspor pazar günü İzmir'de karşılaşacakları Beşiktaş maçının hazırlıklarını Halilhodziç yönetiminde sürdürdü. Futbolcular 20 dakikalık bir düz koşunun ardından tam saha teknik ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaya izinli olan Fatih Akyel katılmadı. Futbolcuların oldukça neşeli oldukları dikkat çekti.


UEFA'da final günü

UEFA Kupası, bugün Hollanda'da sahibini bulacak. İngiltere'nin Middlesbrough ile İspanya'nın Sevilla takımları, Eindhoven'da kupayı müzelerine götürebilmek için mücadele edecek. Philips Stadı'nda 21.45'te başlayacak ve ATV'den yayınlanacak maçı Alman hakem Fandel yönetecek.


Lotto Media Cup'tan görkemli açılış

Lotto Media Cup 2006 'Şöhretler maçı' ile başladı. Organizasyon boyunca oynanacak 40 maçın startının verildiği açılış karşılaşmasında spor ve medya dünyasının renkli isimleri forma giydi. Beşiktaşlı Rahim Zafer ve G.Saraylı Muhammet Altıntaş'ın kaptanlığındaki açılış maçı 6-6 berabere sona erdi.


Başvuru süreci başlatıldı

İsviçre maçındaki olaylar nedeniyle Türkiye'ye verilen 6 maç seyircisiz ve tarafsız sahada oynama cezasıyla ilgili, Uluslararası Spor Mahkemesi'ne (CAS) başvuru süreci başlatıldı. 21 günlük sürede federasyon, hakem seçimini yapıp CAS'a bildirecek ve bu sürenin bitimini takip eden 10 gün içinde de gerekçeli temyiz dilekçesini CAS'a gönderecek.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi