|
T Ü R K İ Y E ' N İ N B İ R İ K İ M İ |
||
| A K T Ü E L | 18 NİSAN 2006 SALI | ||
|
|
Ağrı olmazsa!
Yazar Dr. Senai Demirci son kitabı 'Elde Var İnsan'da 'ağrısızlık fantazi'si kuruyor. Sonuç mu? Ağrı duymayan insan nesli yok olma tehlikesiyle yüz yüze!
Demircinin son kitabında, günün birinde ağrılar insanları terkediyor. Herkes bu durumdan oldukça memnun. Doğumlar ağrısız sızısız yapılır, hastalar ağrısız sızısız kalkarlar ameliyat masalarından. Ancak zamanla düşünülmeyen problemler baş göstermeye başlar. İnsanlar ansızın birer ikişer düşüp ölmektedir. Tıp dünyası ayaklanır, uluslararası kongreler düzenlenir. Fakat sonuç değişmez. Felaket senaryoları, yazılmasının hemen akabinde vuku bulmaya başlar. İnsan nesli yok olma tehlikesiyle yüz yüze kalmıştır. DERSİMİZ 'ORGANİK EDEBİYAT' Demirci, Timaş Yayınları etiketini taşıyan yeni çalışmasında kendi deyimiyle 'organik edebiyat'a el attı. Yıllardan beri insanın ve varlığın yaradılışındaki güzellik ve ahenk üzerine yazan Demirci, bu kez hekimlik kimliğini de arkasına alarak organların dilinden konuşuyor. Cem Kızıltuğ'un özel çizimleriyle süslenen 'Elde Var İnsan'da yazar, insan başta olmak üzere yaratılmış olan her şeyde izini bulabileceğimiz akıl almaz işlevselliği ve estetiği, kendine has latif üslubuyla satırlara taşıyor.
|
![]()
|
|
Ana Sayfa |
Gündem |
Politika |
Ekonomi |
Dünya |
Aktüel |
Spor |
Yazarlar Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın |
| Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi |