T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
G Ü N D E M 2 OCAK 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

2006'yı göremedi

Kutlama yapmasını bilmeyenler yine kan akıttı. Samsun'da 6 yaşındaki bir kız maganda kurbanı oldu. Yurdun birçok yerinde çok sayıda insan yaralandı.

Maganda dehşeti, yeni yıl kutlamalarında da kendini gösterdi. Yurdun birçok yerinde kutlama amacıyla ateşlenen silahlar yaralanmalara neden oldu. İşte kutlama yapmasını bilmeyen insanların neden olduğu manzaralar:

'5,4,3,2' DEDİ VE...

Diyarbakır'dan İstanbul'a akrabalarını ziyarete gelen 25 yaşındaki Yıldız Ertaş ise yılbaşı gecesi Taksim'de eğlenirken kendini bilmezlerin kurşununa hedef oldu. Yılbaşı eğlencesi için ağabeyi ve yengeleri ile Taksim'e gelen Yıldız Ertaş, ağabeyi otomobili park ederken yengesi ile birlikte araçtan inip konser alanına doğru yürümeye başladı. Tam bu sırada geri saymaya başlayan kalabalığa eşlik eden Ertaş, 5, 4, 3 dedikten sonra birden yere yığıldı. Ertaş'ın kafasından kan geldiğini gören yakınları genç kızı Maliye'ye ait bir minibüsle Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ertaş'ın kafasının sol tarafından bir adet merminin girerek beyni zedelediği öğrenildi.

ÇOCUĞA SİLAH VERİLİNCE

Samsun'da C.K'nın (15) yeni yıl kutlaması için evinin terasında av tüfeğiyle açtığı ateş sonucu yanında bulunan komşusunun 6 yaşındaki kızı Tuğba Keskin'e isabet etti. Ağır yaralanan küçük kız, Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda öldü. Zanlı C.K ile ölen kızın amcası Y.K. daha sonra adliyeye sevkedildi. Her ikisi de serbest kaldı. 9 yıllık evli Birgül-Recep Keskin çifti, cenaze evin önüne getirildiğinde gözyaşlarına boğuldu. Cenaze, Çarşamba ilçesine bağlı Demirel Köyü'nde toprağa verildi.

BALKONA ÇIKTI, VURULDU

İstanbul Zeytinburnu'nda evinin balkonundan havai fişek gösterilerini izlemek isteyen Selime Kamber de maganda kurşununun hedefi oldu. Kamber, kimliği belirsiz bir kişinin kuru sıkı tabanca ile açtığı ateş sonucu kulağına isabet eden bilye ile yaralandı. İzmir'in Konak İlçesi'nde ise yine yılbaşı kutlamalarını evinin balkonundan izleyen Nahide Mashatdereli adındaki kadın nereden ateşlendiği belirlenemeyen kurşunla ağır yaralandı. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mashatdereli'nin hayati tehlikesi olduğu belirtildi.

ALKOL ALDI SİLAHA SARILDI

Zonguldak Eregli'deki yılbaşı kutlamalarında ise alkol alan Ahmet Yalçınkaya adlı bir kişi sokak üzerindeki kalabalığa ateş açarak bir kişinin yaralanmasına yol açtı. Çatalağzı beldesinde meydana gelen olayda ise Ş.G, yılbaşı kutlamaları esnasında havaya ateş açtığı belirtilen kardeşi N.G'nin elindeki tüfekten çıkan saçmalardan yaralandı.

00.00 kazası

Yeni yılın ilk kazası önceki akşam saat 00.00'da D-100 Karayolu Cennet Köprüsü mevkinde meydana geldi. Üç arkadaş karşıya geçmek için yakındaki üst geçit yerine karayolunu tercih edince hatalarının bedeli pahalı oldu. Topkapı istikametine giden bir kamyonet, üç arkadaştan İlkay Duraner ve Sabahattin İlan'a çarptı. Sürücü kaçarken, İlan olay yerinde Duraner ise hastanede can verdi. n İSTANBUL

Aşırı hız felaket getirdi: 4 ölü

Artvin'in Arhavi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. İlçenin Yemişlik Mahallesi'nde, Emrah Nebioğlu'nun kullandığı 08 AT 332 plakalı otomobille Yunus Hastürk yönetimindeki 53 FF 480 plakalı otomobil aşırı sürat nedeniyle çarpıştı. Kazada otomobillerde bulunan Arhavi Gençlik ve Spor Müdürü Erol Tosun'un oğlu Tahsin Tosun, Ömer Sesli, Ramiz Peker olay yerinde, ağır yaralanan Emrah Nebioğlu, hastanede öldü. Yaralılar Yunus ve Volkan Hastürk, Mustafa Memişoğlu, Kemal Görmüş, Mustafa Şatıroğlu, Tayfun Bölmük ile Serkan ve Caner Yılmaz Rize ve Artvin'deki hastanelerde tedavi altına alındılar.

  • ARHAVİ


    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi