T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
G Ü N D E M 2 OCAK 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Bilişim Yayınları'ndan OKS Hazırlık Seti

OKS Hazırlık Seti, her dersten konu anlatımlı, örnek çözümlü test kitabı ve dershane ortamında hazırlanmış 69 VCD, 4 kitap ve 222 testten oluşuyor

Bilişim Yayınları, yeni sınav sistemine ve Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uyumlu Ortaöğretim Kurumları Sınavı (OKS) Hazırlık Seti'ni piyasaya sundu. Bilişim Yayınları'nın OKS Hazırlık Seti, her dersten konu anlatımlı, örnek çözümlü test kitabı ve yine konu anlatımlı, örnek çözümlü dershane ortamında hazırlanmış 69 VCD, 4 kitap ve 222 testten oluşuyor.

Bilişim Yayınları'nın OKS Hazırlık Seti'nde ders anlatımları, örnek çözümler, kolaydan zora doğru hazırlanmış pekiştirme testleri bulunuyor. Setin diğerlerinden farkı, teknolojinin iyi kullanıldığı, öğrenciyi canlı tutan bir sistemle hazırlanmış olması. Sette bulunan 69 VCD'de ise dershane ortamında çekilmiş ve bir öğretmen bire bir ders anlatıyor. Öğrenci VCD'yi izlerken ilgisi dağılmıyor ve sıkılmadan konuları rahatça öğreniyor, örnek testlerin çözümünü sesli ve görüntülü izleyebiliyor. Kitaplardaki konu anlatımları ve testler de paralellik içerdiği için konular çok rahat pekişiyor ve zor olan unutmak oluyor. Bu VCD'ler hem bilgisayarda hem de VCD player ile izlenebiliyor. Piyasadaki diğer OKS setlerine göre fiyatı da uygun olan setin ayrıca piyasada teknik anlamda emsali bulunmuyor.

ÖSS SETİ DE YAKINDA ÇIKIYOR

Bilişim Yayınları, öğrencilere daha iyi hizmet vermek için bu setin benzerini üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için de hazırlıyor. Bilişim Yayınları ÖSS hazırlık seti şubat ayında piyasaya sunulacak. Bilişim Yayınları ÖSS Hazırlık Seti'ni edinmek için Şafak Pazarlama'ya uğramanız gerekiyor. Setin dağıtımını üstlenen Şafak Pazarlama'ya ulaşmak için 0 212 612 29 30 aramanız ya da Bayrampaşa'daki ofise gelmeniz gerekiyor. Ayrıca, Bilişim Yayınları'nın her Cuma Yeni Şafak'ta ÖSS soru bankası çıkıyor.

69 VCD 4 KİTAP 222 TEST

Sette Matematik için 18 VCD'de 50 konu, 56 adet yaprak testi, 392 sayfa konu anlatımlı kitap, Türkçe için 10 VCD'de 28 konu, 40 adet yaprak testi, 208 sayfa konu anlatımlı kitap, Fen Bilgisi için fizikten 8 VCD'de 24 konu, kimyadan 5 VCD'de 14 konu ve 16 adet yaprak testi, biyolojiden 9 VCD'de 26 konu ve 36 adet yaprak testi, 312 sayfa konu anlatımlı kitap, Sosyal Bilgiler için tarihten 9 VCD'de 26 konu ve 20 adet yaprak testi, coğrafyadan 10 VCD'de 30 konu ve 18 adet yaprak testi ve 304 sayfa konu anlatımlı kitap bulunuyor.


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi