T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 2 OCAK 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Tigana milat olacak

Beşiktaş Kaptanı Tayfur, teknik direktör Jean Tigana ile birlikte ikinci yarıda önemli başarılara imza atacaklarını söyledi, "O bize, biz de ona alıştık" dedi.

Beşiktaş'ın menajer futbolcusu Tayfur, ikinci yarıya bomba gibi gireceğini söyledi. Sakatlığı dolayısıyla 3 aydır takımdan ayrı kaldığını belirten Kaptan, "Şu anda herkes tatil yaparken ben çalışmalarımı sürdürüyorum. İkinci yarıya hazır bir şekilde girebilmem içinde bu şart. Sakatlığım geçti. Sadece kondisyon eksiğim var. Bunu da 10 gün içinde gideririm" diye konuştu.

ÇOK FARKLI OLACAK

İkinci yarıda Erciyesspor maçıyla birlikte çıkışın başlayacağını ifade eden Tayfur, "İlk yarı istemediğimiz sonuçlar aldık. Hak ettiğimiz yer ve alınan puanlar kötü. Ancak bizim yerimiz buralar değil. Bu takım çok kaliteli oyunculardan kurulu ve aynayı tersine çevirebilecek gücümüz de var. Bunun içinde çok çalışacağız" dedi.

TİGANA TAM BİR OTORİTE

Tigana'nın disiplinli ve otoriter biri olduğunu anlatan başarılı futbolcu, "Tigana'yla birlikte önemli başarılara imza atacağız. O bize, biz de ona alıştık. Tigana futbolculuğunda olduğu gibi teknik adam kariyerinde de başarılı. Disiplinli ve çalışmadan taviz vermiyor. Çalışanın hakkını veriyor" ifadelerini kullandı.

TARAFTAR ARTIK GÜLECEK

İki yıldır taraftarlarını çok üzdükleri için kendilerinin de mutsuz olduğuna dikkat çeken tecrübeli futbolcu, "Artık onları daha fazla üzmeye hakkımız yok. Ancak birçok neden yüzünden istenilen başarılara ulaşamadık. İkinci yarıda alacağımız başarılı sonuçlarla taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz" açıklamasını yaptı.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ

İkinci yarıda Beşiktaş'ın kupa ve Şampiyonlar Ligi şansını sonuna kadar kovalayacağını belirten Tayfur, "İkinci olan Galatasaray ile aramızda 16 puan var. Matematiksel olarak şansımız sürüyor. Bunun içinde bu şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. Kupayı da kazanacağımızdan şüphem yok" ifadelerini kullandı.

GİDENLERLE BEŞİKTAŞ YIKILMAZ

Tayfur, bazı futbolcuların takımda ayrılmak istemeleri konusunda da "Beşiktaş büyük bir camiadır. Hiç kimsenin takımdan ayrılması, Beşiktaş'ı yıkamaz. Bu yüzden de giden gider. Bunun hiçbir sıkıntısını yaşamayız. Beşiktaş için önemli olan gidenler değil. Kalıp bu takıma vermek isteyenlerin kadroda kalmasıdır" diyerek sözlerini tamamladı.

JÜBİLEYİ GÖRÜŞECEK

Tayfur, sezon sonu yönetimle görüşüp futbolu bırakma konusunda karar vereceğini açıkladı.

  • Fuat GUGULOĞLU

    Emre, Kartal'da kalmak istiyor

    Beşiktaşlı Emre Aşık, "Beşiktaş'ta kalmak ve başarılı olmak istiyorum'' dedi. Transfer konusunda çalışmalar yaptığını da belirten Emre, "Menajerimle bu konuyu iyi bir şekilde değerlendiriyoruz. Yurt dışından iki takımla görüşmelerimiz devam ediyor. Yurt içinden de transfer teklifleri var. Transferleri düşünmek için çok erken" açıklamasını yaptı.

    Beşiktaş bugün topbaşı yapıyor

    Siyah-beyazlı futbolcular, 14 günlük iznin ardından bugün ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak. Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya gelecek futbolcular, teknik direktör Tigana yönetiminde yeni yılın ilk çalışmasını yapacak. Beşiktaş, devre arası kampı için yarın Antalya'ya gidecek. Kartal, burada EFES CUP'ta W.Beremen ve G.Saray-B.Dortmund takımlarından biriyle maç yapacak.


    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi