T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 10 OCAK 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Ekranın bayramlıkları

Televizyonlarda bu akşam Kurban Bayramı nedeniyle, konser ve eğlence programlarının yanı sıra, 'Nerede o eski bayramlar'ın konuşulacağı sohbet programları ekrana geliyor.

Televizyon kanallarında Kurban Bayramı için hazırlanan eğlence ve sohbet programları ekrana getiriliyor. Konserler, bol konuklu eğlence programlarının yanı sıra bayramı evlerinde geçiren izleyiciler için her kanalda bayram sohbetleri gerçekleştiriliyor. Uzun zamandır yeni eserlerinden oluşan bir albüm hazırlğında olan Orhan Gencebay, bu akşam Show TV'de konser veriyor. Canlı yayınlanacak konserde, Orhan Gencebay unutulmaz şarkılarından "Bir teselli ver, Batsın bu dünya, Hatasız Kul olmaz, Bir Damla mutluluk" ve dönemlerin en hit parçalarını seslendiriyor. Kanal D'de Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç'ın sunacağı Bayram Özel Eğlence programına Muazzez Abacı, Adnan Şenses, Alişan ve Tanyeli konuk oluyor. atv'de yayınlanan ve Mehmet Ali Erbil'in sunduğu 'Ya Şundadır Ya Bunda' adlı programa İbrahim Tatlıses konuk oluyor. Tatlıses, programda sevilen türkülerini seslendirecek. TRT 1'de yayınlanan Nalan Altınörs'ün sunacağı Safalar Getirdiniz Bayram Özel programına ise Elif Güreşçi, Serap Kuzey, Yıldırım Bekçi ve Zekai Tunca'nın konuk olarak katılıyor. Programda, Türk Sanat Müziği'nin birbirinden güzel eserlerini seslendirecek sanatçılar, düet ve potpurilerle doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşatıyor.

DENİZ FENERİ YİNE YARDIMDA

Kanal 7'de yayınlanan Uğur Arslan'ın sunduğu Deniz Feneri programında canlı yayında, maddi imkansızlıklar nedeniyle bir türlü evlenemeyen görme engelli Hazım Türk'ün düğününü gerçekleştiriliyor. Ayrıca Deniz Feneri yoksul ailelere kurban eti dağıtıyor, kurban kesemeyenlere kurbanlık veriyor.

Ahmet Hakan Coşkun'un hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge'ye unutulmaz şarkıların sesi Erol Evgin'i konuk oluyor. CNNTÜRK ekranlarında yayınlanan programda Evgin, pop müzik dünyasına bugünden bir değerlendirmede bulunup, bayram anılarını anlatıyor ve eski şarkılarını seslendiriyor. Cüneyt Özdemir'in ve Soner Yalçın'ın birlikte hazırladıkları 5n 1k adlı programa ise Nilüfer katılıyor. 33 yıllık müzik hayatının 26 albümünü Cüneyt Özdemir ve Naim Dilmener'e anlatacak olan Nilüfer, Müziğe nasıl başladı? İlk albümünü nasıl çıkarttı? Müzik hayatını bundan sonra daha ne kadar devam ettirmeyi planlıyor? gibi soruları cevaplandırıyor. Nilüfer tüm albümlerini, en sevdiği şarkıları 5n 1k Bayram Özel programında, eski klipleri ve şarkıları eşliğinde anlatıyor.

NTV'de ekrana gelen Yekta Kopan'ın sunduğu kültür sanat programı Gece Gündüz bu bayram özel söyleşilerle ekrana geliyor. Beş gün boyunca özel konuklarıyla ekrana gelecek olan programa bu akşam Hande Yener konuk oluyor.


Asterix, imdada yetişiyor

Çizgi roman kahramanları Asteriks ve Oburiks'in son maceraları bu akşam ekrana geliyor. Filmde, Kleopatra ve Sezar, Mısır'ın Roma kadar büyük bir ülke olduğuna dair iddiaya girer. Asteriks ve Oburiks Kleopatra'nın imdadına yetişir. Orijinal Adı: Asterix and Obelix: Mission Cleopatra Yön: Alain Chabat Oyn: Gerard Depardieu, Christian Clavier
KANAL D - 20.00


Oğulları için ağlıyorlar

Alan Paton'ın aynı adlı romanından hareketle çekilen Ağla Sevgili Yurdum adlı film, 1946 yılında beyaz iktidarın ayrılıkçı politikalarının hakim olduğu Güney Afrika'da geçiyor. Filmde, oğlunu bulmak üzere Johannesburg'a giden Rahip Kumalo ile oğlunun cesedini almak için kente gelen zengin beyaz James Jarvis'in hikayeleri anlatılıyor. Orj Adı: Cry The Beloved County Yön: Darrell Roodt Oyn: James Earl Jones, Tsholofelo Wechoemang
Cnbc-e - 16.00


SIRLAR DÜNYASI
İkramiye mutluluk getirecek mi?

Sunuculuğunu Reha Yeprem'in yaptığı Sırlar Dünyası'nda ekrana gelen Talih Kuşu adlı hikayede, büyük ikramiye çıkınca hayatı değişen çaycı Orhan'ın başına gelenler anlatılıyor.
SAMANYOLU / 19:55


KEREM İLE ASLI
Aslı için dağları deldi Kerem

Keremcem, Pelin Batu ve Murat Soydan'ın rol aldığı Kerem ile Aslı adlı televizyon filminde, Kara Keşiş'in kızı Aslı ile İsfahan Büyük Han'ın oğlu Kerem arasındaki destansı aşk anlatılıyor.
TRT 1 / 16.20


DESPERATE HOUSEWIVES
Unutmayı isteyen kadınların öyküsü

Umutsuz ev kadınlarının fantastik hikayelerine yer verilen dizide Bree, George'a verdigi tepkiden dolayı çok pişman oluyor. Paul Young, Wisteria Lane'e dönüyor. Gabrielle ise kocasının özgürlüğünü kazanabilmesi için çabalıyor.
CNBC-E / 21.00


Seni Koca Yalancı
Piyasanın en acımasız yapımcılarından Marthy Wolf, 14 yaşındaki Jason Shepherd'ın okulda kaleme aldığı bir yazıyı çaldığında, Jason ve en iyi arkadaşı Kaylee için yapılacak tek bir şey kalmıştır; Los Angeles'a uçmak ve gerçeklerin ortaya çıkmasını için mücadele etmek.
Orjinal Adı: Big Fat Liar Yön: Shawn Levy, Oyn: Frankie Muniz, Poul Giamatti, Amanda Bynes Yapım Yılı: 2002
TRT 1 / 11.20

Tamamen Farklı
Amerika'nın en ünlü rock gruplarından Global Heresy'nin bas gitaristi aniden ortadan kaybolur. Yardım amaçlı tutulan hizmetkarlar gelmeyince aristokrat bir çift bu göreve soyunur. Tam bu sırada, grubun eski bas gitaristi de çıkagelir.
Orijinal Adı: Global Heresy Yön: Sydney J.Furie Oyn: Peter O'Toole, Joan Plowright, Alicia Silverstone, Jaimz Woolvett TV8 - 20.30

Bodyguard
Eski bir gizli servis ajanı olan Frank Farmer artık ünlülere korumalık yapmaktadır. Ünlü bir pop yıldızı ölüm tehdidi içeren mektuplar almaya başlayınca, Frank onu korumak üzere kiralanır. Ancak, görevini yerine getirmeye çalışırken pop yıldızına aşık olur.
Orj Adı: Bodyguard, The Yön: Mick Jackson Oyn: Kevin Costner, Whitney Houston, Gary Kemp, Bill Cobbs, Ralph Waite
ATV - 23.45

Kayıp Yolculuk
Miami-Porto Riko ve Bermuda arasında yer alan bölgede,SS Corona Queen adlı bir yolcu gemisi, esrarengiz bir şekilde sırra kadem basar. Aradan 30'a yakın yıl geçince bir gece bölgede çıkan büyük bir fırtına sırasında, gemi aniden ortaya çıkar.
Orijinal Adı: The Lost Voyage, Yönetmen: Christian McIntire, Oyuncular; Judd Nelson, Janet Gunn, Jeff Kober
SAMANYOLU / 00:10

On Üçüncü Kat
İnsanların farklı zaman dilimlerinde farklı yaşam deneyimlerine tanıklık etmesini sağlayan bir program geliştiren Fuller, Douglas Hall tarafından bir zaman diliminde bıçaklanarak öldürülür. Ancak Douglas bu cinayeti kabullenememektedir
Orijinal Adı: The Thirteenth Floor Yön: Josef Rusnak Oyn: Craig Bierko
TRT 1 - 00.10


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00 TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi