T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 18 OCAK 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Forvette yeni ikili Fatih Tekke-Ömer Rıza

Trabzonspor'da sakatlığı düzelen Fatih Tekke, dünkü idmana katıldı ve forvette Denizlispor'dan transfer edilen Ömer Rıza ile birlikte görev yaptı. Halilhodziç'in ligde bu ikiliyi oynatmayı düşündüğü belirtiliyor. Halilhodziç, as takımı Jefferson, Tayfun, Fatih Akyel, Erdinç, Celaleddin, Ufukhan, Szmykowiak, Hüseyin, Adem, Ömer Rıza ve Fatih Tekke'den oluşturdu.


Ferhat sabah hastanede akşam idmanda

Trabzonspor'un prensipte anlaştığı Ferhat Çökmüş, dün sağlık kontrolünden geçti. İsviçre'nin Young Boys Kulübü'nden transfer edilen Ferhat, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti ve takımla birlikte akşam idmanına katıldı. Bu oyuncu ile birlikte Ömer Rıza'nın bugün resmi sözleşme imzalamaları bekleniyor.


Okan Koç: Florya'da bir yalnız adam

G.Saray'a devre arasında Gerets'in bilgisi olmadan transfer edilen Okan Koç, Florya Tesisleri'nde tek başına çalışıyor. Sakatlığı olmamasına rağmen takımdan ayrı üst sahada tek başına koşu yapan Okan, kondisyon eksiğini gidermeye çalışsa da Gerets'in gözüne girecekmiş gibi görünmüyor. Hazırlık maçlarında bir çok genç forma şansı bulmasına rağmen, antrenman maçlarında dahi görev alamayan Okan'ın işi hayli zor. Sağ kanat oyuncularından Sabri de formayı Okan'a kaptırmamak için performansını ikiye katladı


Canaydın istedi, her perşembe Gerets günü

Teknik direktör Eric Gerets'in, başkan Özhan Canaydın'ın aldığı karar doğrultusunda bundan böyle her perşembe günü Florya Tesisleri'nde basın toplantısı yapacağı açıklandı. Yarın ilki düzenlenecek toplantıda Gerets, basının sorularını yanıtlayacak ve takımdaki sakat oyuncular ve son durum hakkında bilgiler verecek. Bu arada, sezon sonuna kadar, maçlardan bir gün sonraki idmanlar dışında tüm çalışmaların basına kapalı olacağı ve fotoğrafların resmi internet sitesinden alınacağı dün bir kez daha duyuruldu.


Capello bırakıyor

Juventus teknik direktörü Fabio Capello 2009 yılında teknik adamlığı bırakmayı planladığını söyledi. 2005 yılı Gianni Brera Sportif Başarı ödülünü alan Capello, "3 yıl sonra hocalığı bırakacağım. Fakat bu emekli olacağım anlamına gelmesin. Belki televizyonda maç yorumlarım. Ancak ben kendime daha çok zaman ayırmak, seyahat etmek ve dünyayı dolaşmak istiyorum" dedi.


Cordoba riske edilmeyecek

Beşiktaş, Erciyesspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı çift idmanla sürdürdü. Belinde spazm olan kaleci Cordoba'nın riske edilmemek için maç kadrosuna alınmayacağı açıklandı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, tedavileri devam eden Ahmet Dursun, Tümer ve Gökhan ile ilgili son kararı ise bugün vereceklerini söyledi.


Pancu, dün ilk idmanına çıktı

Transferi yılan hikayesine dönen Pancu, eski F.Bahçeli Moldovan ile birlikte Rapid Bükreş'te dün ilk antrenmanına çıktı. Romen basınındaki haberlere göre, Rapid patronu George Copos, Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören ile Pancu'nun alacağı 230 bin avronun yarısını ödemeyi taahhüt ederken, yaza kadar bedelsiz oynamasında anlaştı.


Futbolculara para dopingi

Beşiktaş'ta 2 aydır ödenmeyen transfer taksitleri verildi. Antalya kampında teknik direktör Tigana ile başkan Yıldırım Demirören arasındaki göreşme sonucu gün yüzüne çıkan para sorunu da böylece çözümlendi. Demirören, futbolcuların ikinci yarıya moralli girmeleri için toplam 3 milyon YTL ödenmesi talimatı verince sorun çözüldü.


Utah uzatmada teslim

NBA'de Utah Jazz, Los Angeles Clippers'a uzatmada 102-93 yenildi. Normal süresi 87-87 biten maçta Mehmet Okur, ilk 5'te başlayıp toplam 40 dakika oynarken, 19 sayı, 7 rebound, 4 asist ve 4 blok yaparak başarılı bir oyun ortaya koydu. Diğer önemli maçta ise Lakers, Kobe Byrant'ın 37 sayısıyla Miami Heats'i 100-92 yenerek rakibinden rövanşı aldı.


Ülker zorlu sınavda

ULEB Avrupa Ligi'nde Ülker, bugün İspanyol Real Madrid ile karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.15'de başlayacak maç, Sky Türk'ten yayınlanacak. Taraftarlar ücretsiz izleyebileceği maçta turuncu-yeşilliler, 2. tura çıkmak için mutlak galibiyet arıyor. FIBA Avrupa Kupası'nda da F.Bahçe, Nymbruk ile Çek Cumhuriyeti'nde 19.00'da karşılaşacak.


Kartal potada kayıp

Basketbol ULEB Kupası C Grubu'nda Beşiktaş, Rusya'nın Unics Kazan takımına deplasmanda 82-58 yenildi. İlk periyodunu 21-15 önde tamamlayan Rus temsilcisi, 2. periyodu 37-35, 3. periyodu 56-43 önde kapattı. Maçın son periyodunda aradaki farkı iyice açan Unics Kazan, Beşiktaş önünde karşılaşmadan da 24 sayı farkla 82-58 galip ayrıldı.


Denizli'de mutlu son

Denizlispor, Trabzonspor'dan transfer ettiği Mehmet Yılmaz ve İbrahim Ege ile dün resmi sözleşme imzaladı. Mehmet Yılmaz sezon sonuna kadar kiralık, İbrahim Ege ise 2.5 yıllık sözleşmeye imza attılar. Başkan Ali İpek, "Bu iki transferle daha da güçlendik. Biz yönetim olarak elimizden geleni yaptık. Şimdi sıra futbolcularda" diye konuştu.


Ver Ramazan'ı, al Erman'I

Ankaraspor, Ramazan Tunç'u, Gaziantepspor'un defans oyuncusu Erman Güraçar ile takas ediyor. Ankaraspor, Çek Petrous'un transferinden sonra iyice gözden düşen Ramazan'ı, Erman karşılığında Gaziantepspor'a veriyor. Gaziantep- spor'un da, Erman'ın kadro dışı bırakılması nedeniyle iki defans oyuncusunun takas edilmesine sıcak baktığı kaydedildi.


Erciyes stoper peşinde

Kayseri Erciyesspor, Kaiserslautern'in Kamerunlu stoperi Lucien Mettomo ile prensipte anlaştı. Basın sözcüsü Aşkın Genç, 3 sezondur Almanya'da top koşturan Mettomo'nun daha önce de İngiltere ve Fransa liglerinde sürekli oynamasının futbolcunun kalitesini açıkça ortaya koyduğunu ve kendilerine büyük fayda sağlayacağına inandıklarını belirtti.


Beşiktaş 4'lü final için

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı, Avrupa Konfederasyonu CEV Kupası çeyrek final rövanş maçında bugün İspanya'nın Burgos takımıyla karşılaşacak. Akatlar'daki maç saat 18.00'de başlayacak. İlk maçı 25-18, 25-12 ve 25-22'lik setlerle 3-0 yitiren Beşiktaş'ın, "dörtlü final"e kalması için rakibini toplam 51 sayının altında tutup, 3-0 yenmesi gerekiyor.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi