T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 29 OCAK 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

İbo'nun 'yıldız' krizi

İbo Show'un önce Yıldız Tilbe'ye birinciliği kaptırması ve geçtiğimiz hafta yayına başlayan Yıldız Yağmuru'nun ardında kalması, akıllara; 'İmparatorun tahtı sallanıyor mu?' sorusunu getiriyor.

İbrahim Tatlıes'in 17 yıldır başarıyla sürdürdüğü İbo Show, bu yıl karşısına çıkan eğlence programlarıyla yarışta zorlanıyor. Önce Star TV'de başlayan Yıldız Tilbe'nin programıyla mücadele eden İbo Show, şimdi de 'Yıldız Yağmuru'nu kesmek için uğraşıyor.

Yıldız Tilbe'nin sunduğu Yıldızların Altında adlı programla yarışta kimi hafta öne çıkan kimi hafta ikincilikte kalan İbo Show, geçtiğimiz hafta, Yıldızların Altında'nın kaldırılmasıyla birlikte Star TV'de yayına başlayan ve her programda farklı sanatçıların sunuculuğunu üstlendiği Yıldız Yağmuru'na birinciliği kaptırdı.

HAKAN PEKER'LE TÜRKÜ İBO SHOW'A KONUK OLUYOR

Tilbe'nin çeşitli uygulamalarını fazla reyting kaygılı bulan ve eleştiren, kendi programında da aynı kaygı her geçen gün daha çok hissedilen Tatlıses'in, önümüzdeki haftalarda Yıldız Yağmuru ile yarışta neler yapacağı, nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Bu hafta pop müziğin usta isimlerden Hakan Peker ile halk müziği sanatçısı Türkü'nün konuk olacağı İbo Show'un karşısına çıkacak Yıldız Yağmuru'nu Ferdi Tayfur ile Selami Şahin sunuyor. İkiliye, Müslüm Gürses, Lara, Servet Kocakaya, Zeynep Dizdar, Banu Zorlu ve Bedirhan Gökçe konuk oluyor.


Doğanın öfkesi

Dünyanın küresel ısınma nedeniyle Buzul Çağı'na geri dönmesini konu alan Yarından Sonra, bu akşam ekrana geliyor

Küresel ısınma ile ilgili felaket senaryolarının beyazperdeye taşındığı Yarından Sonra adlı film bu akşam ekrana geliyor. Kurtuluş Günü'nün yaratıcısı Roland Emmerich'in dünyayı bu kez uzaylıların değil bizzat doğanın kendisi tarafından yok ettiğini anlattığı fil, hem sinemacılar hem de bilim adamları arasında tartışmalara neden olmuştu. Bilim adamlarının çeşitli mantık hataları olduğunu söylediği ancak başarılı görsel efektlerle iyi bir aksiyon filmi olarak kotarılan yapım, küresel ısınma üzerine araştırma yapan bir iklimbilimcinin öngörülerinin bir anda gerçeği dönüşmesini konu alıyor. Filmin konusu kısaca şöyle; Hortumlar, fırtınalar, depremler ve seller dünyayı yeni bir buz devrinin başlangıç noktasına getirmiştir. Bir klimatolist olan profesör Adrian Hall, dünyayı, küresel ısınmanın tetiklediği bu felaketten kurtarmak için çözüm arayışındadır. Ayrıca olası felaketler başlamadan, okulunda olan oğlu Sam'i, New York'tan çıkarmalıdır
Orjinal adı: Day After Tomorrow, Yönetmen: Roland Emmerich, Oyuncular : Dennis Quaid, Jake, Gyllenhaal, Emmy Rossum, Sela Ward
KANAL D /20.00


Mesut Yar'la Cümle Alem başlıyor

Star ekranlarında Mesut Yar'ın sunduğu Mesut Yar'la Cümle Alem adlı yepyeni bir program başlıyor. Programda konuklarıyla birlikte haftanın gündemini yorumlan Yar, gözden kaçan noktaları ele alıyor. Kadınların başı açık namaz kılmasından vizyon filmlerine kadar bir çok gündem maddesinin masaya yatırıldığı, sürpriz yarışmalar ve bellek testleriyle renklendirilen program, pazar gündüz kuşağı ekranına itibarını iade etmeyi hedefliyor.
STAR / 15.30


Başı açık namaz Ateş Hattı'nda

Reha Muhtar'ın yönettiği Ateş Hattı'nda bu hafta Subaşı Camii'nde kılınan Cuma Namazı tartışılıyor. İlahiyatçı ve uzman konukların katıldığı programda, kadınlar ve erkeklar beraber cuma namazı kılabilir mi? Kadınlar başı açık namaz kılabilirler mi? Beyza Zapsu'nunda aralarında bulunduğu grup bir tarikat mı? Sosyete Tarikatı diye adlandırılan bu grubun farklı davranışlarının nedenleri neler? gibi sorular cevaplandırılıyor. Programda ayrıca uzmanlar, namazda uyulması gereken kuralların neler olduğuyla ilgili açıklamalarda bulunuyor.
ATV/23.00


Özal'ın kurduğu vakıf konuşuluyor

Prof. Dr. Sabahahattin Zaim ve İbrahim Uslu'nun hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin Son Yüzyılı adlı programda sivil toplum kuruluşları konuşulmaya devam ediyor. Programın bu haftaki bölümünde 1969 yılında aralarında Turgut Özal, Recai Kutan ve Prof. Dr. Sabahattin Zaim'in de bulunduğu 43 kişi tarafından kurulan Türkiye Milli Kültür Vakfı'nın kuruluşu, amaçları, çalışmaları, hedeflerini ne kadar gerçekleştirdiği konuşuluyor.
KANAL 7 / 11.30


Baykal, mal varlığını açıklıyor

Nur Batur, Fikret Bila ve Murat Yetkin'in birlikte hazırlayıp sunduğu Ankara Kulisi adlı programa bu hafta, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal konuk oluyor. Merak edilen ve tartışılan konularla ilgili olarak yetkili kişileri konuk eden programda Baykal, mal varlığına ilişkin açıklama yapıyor. Türkiye'nin Kıbrıs sorununa ilişkin de sohbet eden Baykal, bu konuya ilişkin son dönemdeki yeni açılımları değerlendiriyor.
Cnn Türk / 11.05


Viyana'da Pazar sohbeti yapılıyor

Hüseyin Gülerce'nin sunduğu Pazar Sohbeti, Avusturya'nın Viyana şehrinden canlı yayınla ekranlara geliyor. AB Dönem Başkanlığını Avusturya'nın almasının Türkiye'ye etkilerinin değerlendirileceği programa, Hıristiyan Demokrat Parti Milletvekili Şirvan Ekici, Sosyal Demokrat Parti Milletvekili Nurten Yılmaz, Yeşiller Partisi Milletvekili Alev Korun, Müsiad Avusturya Başkanı - Ayhan Bakan konuk oluyor.
SAMANYOLU / 11:30


Türkmenistan'da İş'te Hayat

Türkmenistan ziyareti sırasında İş'te Hayat'a konuşan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, programda doğalgaz piyasasını ve bundan sonra yapılacakları anlatıyor. Seyfullah Türksoy'un sorularını cevaplayan Bakan Güler, doğalgaz piyasasında yaşanan sorunlar konusunda çarpıcı açıklamalar yapıyor, önümüzdeki dönemde Türkmenistan'la yeni bazı anlaşmaların olabileceğini belirtiyor.
KANAL 7 / 13.15


MAVİ RÜYA
Lüsifer kararsız Nergis zorda

Melda Bekcan ve Ali Başar'ın rol aldığı dizide, Lüsifer, Kapadokya'ya gitme konusunda kararsız kalıyor. Nergis Anne ve ailesini zor günler bekliyor.
SAMANYOLU / 21:30


KADIN İSTERSE
Evlilik ronmantizmi öldürüyor mu?

Zafer evlendikten sonra eskisi kadar romantik değildir. Demet de Selim'le ilgili Canan'dan yardım ister. Buket ise annesinin zoruyla kafede işe başlar. Bir süredir çapkınlık yapamayan Cavit, doktora gider.
SHOW / 22.30


TÜRKSOY'LA İPEKYOLU
Türsoy'la İpekyolu Kıbrıs'a gidiyor

Seyfullah Türksoy'un hazırlayıp sunduğu Türksoy'la İpekyolu ekibi bu hafta Kıbrıs'a gidiyor. Türksoy, burada Orta Asya ile Kıbrıs arasında gelişen ilişkileri gözlemliyor.
KANAL 7 / 15.30


SON KANIT
Üniversite yurdunda cinayet işleniyor

Adli Tabip Jordan'ın maceralarının anlatıldığı dizide, üniversite yurdunun önünde, 2 yıl önce aynı üniversiteden mezun olan biri ölü olarak bulunur. Pencereden atladığı sanılmaktadır.
TGRT / 24.00


Kod Adı Zümrüt
Normandiya çıkarmasınının yerini bilen çok az sayıda kişiden biri olan Andy Wheeler, Almanların eline düşer. Bu durumdan endişe duyan generaller, Gus Lang adında bir ajanı Wheeler'in kurtarılması için Fransa'ya yollarlar.
Orijinal Adı: Code Name Emerald Yönetmen: Jonathan Sanger Oyn: Ed Harris, Max Von Sydow, Horst Buchholz
TV 8 /20.00

Jackie Brown
Meksika- Amerika arası seferler yapan bir havayolu şirketinde hostes olan Jackie Brown, kara para taşırken yakalanır. FBI ajanlarının sıkıştırdığı Jackie'nin bir seçim yapması gerekir. Ve akıllara durgunluk verecek bir plan yapar.
Orijinal Adı: Jackie Brown Yön: Quentin Tarantino Oyn: Pam Grier, Samuel L. Jackson, Robert Forster Robert De Niro
TRT 1 / 20.45

Perili Ev
Dr. David Marrow üç kişiyi uyku bozuklukları ile ilişkili bir deney yapacağı bahanesiyle perili evde toplar. Gurubu yönlendiren ve bu deneyin uyku bozukluklarıyla hiç bir ilgisi olmadığını ilk fark eden Luke ve diğerleri malikane ile ilgili ilginç bilgilere ulaşır.
Orijinal Adı: The Haunting Yön: Jan De Bont Oyn: Liam Neeson, Catherine Zeta - Jones, Owen Wilson, Lili Taylor
TGRT / 21.15

Heyelan
Danny Santiago ve onun kazı ekibi, soğuk bir dağda, bir milyoner tarafından finanse edilen maden alanında çalışmaktadır. Yeryüzünde çatlaklar oluşmaya ve bu çatlaklar insan hayatını ciddi şekilde tehdit etmeye başlamıştır.
Orjinal Adı: Landslide Yön: Neil Kinsella Oyn: Vincent Spano, Alexandra Paul, Lucas Elliott, Robert Pine, Jamie Gomez
KANAL D / 22.15

Fareler 2
Kenti yine fare belası sarmıştır. Polis bir kadın ceseti bulur ancak saldırganın ne olduğundan emin olamaz. Felaket kontrol uzmanı Frank ve Katrin'e göre bu feci ölümün sebebi bir bilim adamı tarafından yapılan deney sonrası çoğalan ve kaçarak şehre yayılan farelerdir.
Orijinal Adı: Rats 2 Yön: Jorg Luhdorf Oyn: Ralph Herdorff, Anne Cathrin Buhtz
STAR - 01.50


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 413 50 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi