T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 13 ŞUBAT 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Trabzon zoru sever

Ankaragücü galibiyetiyle başlayan seriyi sürdürmek isteyen Trabzonspor, Malatyaspor'u da tek golle geçti. Her iki ekip de gol yollarında etkili olamayınca karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

Geçen hafta Ankaragücü'yü deplasmanda yenen Trabzonspor, Avni Aker'de ağırladığı Malatyaspor'u da tek golle geçerek sahasında 78 günlük galibiyet hasretine de son verdi. Malatyaspor ile oynadığı son 6 lig maçında hiç mağlup olmayan bordo-mavililer, konuk ekibin 6 maçlık yenilmezlik serisine de son verdi. Maçın ilk yarısında iki takım da etkili olamayınca devre 0-0 bitti.

52. dakikada Celaleddin'in pasında uygun durumdaki Szymkowiak'ın yakın mesafeden vuruşunda son anda savunmaya çarpan top kornere çıktı. 53. dakikada Yattara'nın sağdan kullandığı korner atışında ceza alanındaki Hüseyin'in şutunda kaleci Fevzi'nin çeldiği top üst direğe çarptıktan sonra kornere çıktı. 86. dakikada Ergin'in pasıyla ceza alanına girerek rakiplerinden sıyrılan Ali Güzeldal'ın şutunda, top Fevzi'nin solundan filelere gitti: 1-0. Kalan dakikalarda Malatyaspor'un beraberlik çabaları sonuç vermeyince Trabzonspor sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Ali Güzeldal'dı

Trabzonspor alt yapısından yetişen ve kiralık olarak verildiği A. Sebatspor'dan ara transferde geri alınan maçın tek golünün sahibi Ali Güzeldal "Hem gol attığım hem de galip geldiğimiz için çok mutluyum" dedi. Halilhodziç'in verdiği şansı en iyi şekilde kullanmaya çalıştığını belirten genç futbolcu Trabzonspor'da kalıcı olmak istediğini söyledi. 86. dakikada kendisi gibi genç oyuncu Ergin'in ara pasını iyi değerlendirip ceza sahasına giren ve maçın tek golünü atan Ali, "Gollerim devam edecek" dedi.

Bu seyirci için ölümüne oynayacağım

Trabzonspor'un yeni transferi Ardjian Djokaj ilk kez 11'de forma giyerken teknik direktör Halihodziç'den de övgü aldı. Boşnak hoca, Djokaj için "Ortaya koyduğu performansla iyi bir oyuncu aldığımızı gösterdi" dedi. Djokaj ise iki aydan beri ilk maçına çıktığını ve pas hataları yaptığını ifade ederek "Maç yaptıkça daha iyi olacağım" şeklinde konuştu. Avni Aker Stadı'nın atmosferini muhteşem olarak nitelendiren Djokaj "Onların bana sunduğu sevgi ve ilgiye teşekkür ediyorum. Bu seyirci için ölümüne oynayacağım. Varımı yoğumu ortaya koyacağım" dedi.

'Gerçek Trabzon yakında'

Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodziç, maçı kazanmalarının psikolojik olarak kendilerine iyi geldiğini söyledi. Birkaç maç galibiyet serisinden sonra kolay kazanır duruma geleceklerini belirten Boşnak hoca, "Özgüven eksikliğimiz sürüyor. Biraz daha çalışmamız lazım. Gerçek Trabzonspor'u yakında herkes görecek. Psikolojik baskıdan çıktığımızda herşey daha güzel olacak" dedi.


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi