T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 13 ŞUBAT 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Beşiktaş doludizgin

Bayanlar Basketbol Ligi'nde Beşiktaş, Burhaniye Belediyesi'ni deplasmanda 86-60 yendi. Karşılaşmada çok üstün bir oyun ortaya koyun siyah-beyazlılar, ilk yarıyı da 46-29 önde bitirdi. Diğer maçta ise Fenerbahçe, Ceyhan Belediyesi'ni 85-70 mağlup etti.


Rize sonunu getiremedi

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde Çaykur Rizespor, sahasında Ankaraspor'a puan kaptırdı: 1-1. 29. dakikada Gökhan ile ilk yarıyı önde kapatan Karadeniz ekibi, 63. dakikada Hasan Uğur'un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra skoru koruma telaşına kapılan Rizespor, 83. dakikada Özgür'ün golüne engel olmayınca 1 puana razı olmak zorunda kaldı.


Jazz için Okur yetmedi

NBA'de Utah Jazz, deplasmanda Houston Rockets'e 102-88 yenildi. Mehmet Okur maçta 14 sayı ve 11 ribauntla "double-double" yapmasına rağmen farklı yenilgisini önleyemedi. Houston'a ise Yao Ming 27 sayıyla galibiyeti getiren oyuncu oldu. Diğer maçlarda ise Memphis, Lakers'ı 100-99, Golden State, Cleveland 99-91, Hornets, Minnesota'yı 100-94, Milwaukee, Bobcats'i 99-93 yendi.


Şenoğlu, Suares'e takıldı

Portekiz'de yapılan Vale Do Lobo Bayanlar Açık Tenis Turnuvası'nda İpek Şenoğlu, tekler finalde İspanyol rakibi Navarro Suares'e 2-0 yenildi. Şenoğlu, finalde karşı karşıya geldiği Suares'e 6-3 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenilerek, ikinci oldu. Çiftler finalinde de İpek Şenoğlu-Balacı (Romanya) çifti, Bacquet (Fransız)-Ewijk (Hollanda) ikilisine 6-4 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenilerek 2. oldu.


Elvan'dan kötü haber

Dünya rekortmeni atlet Elvan Abeylegesse'den tatsız bir haber geldi. Böbreğindeki rahatsızlık nedeniyle Aralık ayında hiç antrenman yapamayan Elvan, formundaki düşüş nedeniyle Mart ayında Moskova'da yapılacak 11. Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'na katılamayacağı öğrenildi. Antrenör Ertan Hatipoğlu, "Rahatsızlığı düzeldi. Ancak, 1 aylık kayıp programımızı değiştirdi'' dedi.


ABD rekoru geliştirdi

Atletizmde ABD Bayrak Takımı, erkekler 4x400 metrede salon dünya rekoru kırdı. Arkansas'daki yarışta olimpiyat altın madalyalı Jeremy Wariner, Kerron Clement, Wallce Spearmon ve Darold Williamson'dan oluşan takım, 3.01.96'lık dereceyle yeni dünya rekorunun sahibi oldu. Eski rekor 3.02.83 ile Andre Morris, Dameon Johnson, Deon Minor ve Milton Campbell'dan oluşan takıma aitti.


Mindere Türk damgası

Uluslararası 34. Yaşar Doğu Büyükler Serbest Güreş Turnuvası'' Samsun'da sona erdi. Turnuvada Türkiye, takım halinde birinci oldu. Türkiye, 66 puanla takım halinde birinci olurken, 58 puanla ABD ikinci sırayı aldı. Küba ise 56 puanla ise üçüncü oldu. Son gün karşılaşmaları sonunda 60 kiloda Tevfik Odabaşı birinci olurken, 74. kiloda Hakkı Ceylan 3., 96 kiloda Hakan Koç ise 2. oldu.


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi