T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 18 ŞUBAT 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Trabzon'a ruh geldi

Bordo-mavili ruhu kaybetmiş oyuncuları göndererek yerine genç yetenekler aldıklarını belirten Albayrak, "Trabzonspor ilerleyen haftalarda eski parlak günlerine dönecektir" dedi.

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Trabzonspor ruhunun üzerindeki külleri atmaya çalıştıklarını, gelecek sezon hem Türkiye'de hem de Avrupa'da ses getiren bir takım kuracaklarını söyledi. Takımın Trabzonspor ruhunu kazanmaya başladıklarını belirten Albayrak, "Trabzonspor'da ruh kaybetmiş sporcular vardı. Bunları gönderdik. Genç ve hedefi olan arkadaşlarla yolumuza devam ediyoruz. Trabzonspor ilerleyen günlerde eski parlak günlerine kavuşacaktır" dedi.

Trabzonspor'un gelecek yıl Avrupa'da yer alıp almamasının transferi belirleyeceğini ifade eden Albayrak, "Önümüzdeki yıl Avrupa ve ligde mücadele edecek geniş bir kadro kuraracağız. Bizim için önemli olan Türkiye Ligi. Türkiye liglerinde başarılı olamazsanız, Avrupa'da başarılı olma şansınız yok. Bu nedenle gelecek yıl ligde ve Avrupa'da ses getirecek bir takım kuracağız" dedi. Albayrak, Kupada da iddialarının sürdüğünü ifade etti.

  • Kamil ANAHAR

    Dünden bugüne Trabzon

    Trabzonspor'un 38 yıllık tarihi kitaplaştırıldı. Bülent Gürkan'ın hazırladığı 'Dünden Bugüne Trabzon' adlı bir kitap külüp hakkında tüm bilgileri içeriyor. Trabzon'un 2004-2005 sezonu sonuna kadarki tüm maç bilgilerine yer veren kitabın yakında piyasaya çıkacağı bildirildi.

    Szymkowiak sevinci

    Gaziantep maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığıyla sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor'da Szymkowiak'tan sevindirici haber geldi. Polonyalı oyuncunun durumunun ciddi olmadığı açıklayan Kulüp doktoru Ahmet Çağlar, yapılan kontrolde önemli bir soruna rastlanmadığını, yarın G.Antep'e karşı forma giymesinde bir sakınca olmadığını söyledi. Trabzon'da cezalı Fatih Tekke, sakat olan Lee, Hasan ve Jefferson G.Antep'e karşı forma giyemeyecek.


    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi