T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 22 ŞUBAT 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Gelecek Trabzon'un

Trabzonspor Basın Sözcüsü Kafkas, kurdukları kadronun gelecek için umut verdiğini söyledi.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, göreve gelmelerinin ardından kısa bir süre içinde toparlandıklarını ve iyi sonuçlar aldıklarını söyledi. Kafkas, ara transferde gelecek yılın iskelet kadrosunu oluşturduklarına ve bu kadronun umut verdiğine dikkat çekti. "Bazı futbolcular, takımda büyük sorunlar olduğunu ve çözülemeyeceğini düşünüyorlardı. Şimde gidenler pişman, gitmeyenler ise mutlu' diyen Kafkas, "Artık sahada savaşan bir ekip görmemiz, camiamızı mutlu etmiştir. Altay maçında da futbolculara güveniyoruz" dedi.

Ferhat görev bekliyor

Gaziantep'te ilk kez bordo-mavili formayı giyen Ferhat, Altay maçında da şans bekliyor. İlk maçında çok heyecanlı olduğunu belirten Ferhat, yarın kupada karşılaşacakları Altay'ı yenip turu geçeceklerine inandığını ifade etti.

Yükselişi tescillendi

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikçileri Federasyonu'nun yaptığı değerlendirmede Trabzonspor, Ocak ayında 95 puanla 164'üncü sıradan 114'cülüğe çıktı. F.Bahçe 123 puanla 78'inci olurken, 82'inci sırada bulunan Beşiktaş ise 127 puanla yerini korudu. G.Saray ise 116,5 puanla 85'inci sırada yer aldı. İlk sırada ise 319 puanla Liverpool bulunuyor.

'Bana G.Saray maçını sormayın'

Trabzonspor'un genç kalecisi Tolga Zengin, hatalar yaptığı İstanbul'daki 4-1'lik G.Saray maçını unutamadığnı söyledi. O maça iyi hazırlandığını vurgulayan Tolga, "Ama sahada herşey farklı gelişti. Sanki stat başıma çökmüştü" dedi. "Türkiye'de iyi kaleci yetişmiyor" iddialarına katılmadığını ifade eden Tolga, "Bizim gibi genç futbolculara imkanlar verilmeli. Yabancı kaleci çözüm değil" açıklamasında bulundu. "Kalecinin arkası boş, hataları çabuk göze çarpıyor " diyen Tolga, "Kaleciler oynadıkça başarılı olur. Yani istikrar olmalı" şeklinde konuştu.

  • Kamil ANAHAR


    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi