T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 5 TEMMUZ 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

İstanbul'a şarkı yapanların öyküsü

HABERTÜRK'te bu akşam Önder İnce'nin hazırladığı İstanbul Şarkısı adlı belgesel ekrana geliyor. Belgeselde, Kayahan, Levent Yüksel, Suavi gibi İstanbul şarkısı yapan sanatçıların şehre dair anıları ve şehirle kurdukları ilişkiler anlatılıyor

Önder İnce'nin hazıradığı İstanbul Şarkısı adlı belgesel bu akşam televizyonda ilk kez ekrana getirili-yor. Belgeselde, sadece insanıyla değil; tarihi, doğası ve eserleriyle de yaşayan ve yaşatılması gereken efsane kent İstanbul anlatılıyor. İstanbul Şarkısı'nda sanatçılar kendi İstanbul'unu izleyicilerle paylaşıyor. Belgeselde; Kayahan, Levent Yüksel, Teoman, Suavi, Onur Akın, Pamela, Babazula, İstanbul'u anlatıyor, neden İstanbul şarkısı yaptıklarını, İstanbul ile tanışıklıklarını, ilişkilerini ve "kendi İstanbul"larını aktarıyor.

MÜŞFİK KENTER İSTANBUL ŞİİRLERİ OKUYOR

Belgeselde, Müşfik Kenter İstanbul şiirlerini seslendirirken, Sunay Akın da İstanbul'un tarihteki yeri ve önemini dile getiriyor. Programda, geçmişten bugüne İstanbul şarkıları, İstanbul'u anlatıyor. HABER TÜRK / 21.00


Uzaylı'nın esrarengiz mesajı ne söylüyor

Alien Hunter'in yönettiği Uzaylı, TV'de ilk kez ekrana getiriliyor. Filmin konusu şöyle; Antarktika'nın en ıssız bölgesindeki NASA'nın araştırma takımının iletişim uydusu esrarengiz sinyaller alır.

Bu sinyaller buzulların metrelerce altında takılıp kalmış yabancı bir cisimden gelmektedir. Bu cismin dünyadan olmadığından şüphelenen bilim adamı hemen Julian Rome'u arar. Julian, daha önce Birleşik Devletler'in SETI programında çalışmış bir kriptlojisttir. Rome, yaptığı şifre çözücü sayesinde bu sinyalin verdiği karmaşık matematiksel kodu çözer. Mesajın aslında bir uyarı olduğunu keşfederler.

UZAYLI
Orj Adı: Alien Hunter Yön: Ron Krauss, Oyn: James Spader, Janine Eser, John Lynch, Nikolai Binev, Leslie Stefanson
KANAL D / 00.30


Darülaceze'nin faaliyetleri

Arzu Erdoğral'ın sunduğu Çay Saati'ne bugün Kayışdağı Darülaceze Müdürü Tayfun Karali konuk ediliyor. Programda Kayışdağı Darülaceze Müdürlüğü'nün faaliyetleri, Darülaceze sakinlerinin rehabilitasyonu ve tıbbi bakımlarının nasıl gerçekleştirildiği konuşuluyor. Programda ayrıca 'Zihinsel engelli Darülacezelilerin bakımı nasıl sağlanıyor, Darülaceze sakinleri için ne gibi etkinlikler yapılıyor?' gibi sorulara da cevap aranıyor. HİLAL TV / 15.00


Dalgalanmanın sonuçları

Nazlı Ilıcak'ın sunumuyla ekrana gelen sezonun son programı Sözün Özü'nde bu akşam ekonomistler ekonomiyi değerlendiriyor. Gazi Erçel, Ömer Bolat, Ege Cansel, Asaf Savaş Akad'ın konuk olacağı Sözün Özü'nde, Merkez Bankası kararları, seçim tartışmalarının ekonomiye etkisi, hükümetin ekonomi politikaları tüm boyutlarıyla konuşuluyor. Dünyada yaşanan ekonomik dalganın değerlendirileceği programda, 'Dalgalanma Türkiye'de neden fazla oldu?' sorusu da masaya yatırılıyor.
KANAL 7 / 23.40


SAHTE PRENSES
Yalan ortaya çıktı şimdi yeni yalanlar zamanı

Haluk Piyes ve Deniz Uğur Sunat'ın rol aldığı dizide davette gerçek Neslihan ortaya çıkınca Ceylan panikliyor. Kerem'den saklanıyor ancak Kerem onu yakalıyor ve yalanın sebebini soruyor. Ceylan'ın söylediği yalan yüzünden işleri iyice karışıyor. Yeni karısı Gülnur Sedat'ı evden kovunca o da Ceylan'ın yanına geliyor.
SHOW / 20.40


PUSULA
Eğitim sistemindeki çıkmaz tartışılıyor

Mithat Bereket'in sunduğu programda Türkiye'yi eğitim çıkmazından kurtaracak çözümler tartışılıyor. Türkiye'nin köklü bir mirasa sahip olmasına rağmen ilköğretimden yükseköğretime kadar eğitimde karşı karşıya kaldığı sorunlar ve çözümler konuşuluyor.
Cnn Türk / 23.10


KİMSE YOK MU
Hem küçüklerin hem büyüklerin kimsesi

Ceren Abdullah'ın sunduğu programda bu akşam Van'daki Zahide Nine'ye yardım ediliyor. Zahide Nine ve 30 yaşındaki torununun feryadına yetişen Kimse Yok mu ekibinin ikinci durağı Zonguldak oluyor. Zonguldak'ta, bakıma muhtaç bir anne ve yeni doğan bebeği için halk seferber oluyor.
SAMANYOLU / 21.20


Şaşkın Dedektif
Mücevher hırsızı Miles, son işi sırasında çaldığı elması yakalanmadan hemen önce bir binanın havalandırma boşluğuna saklar. Hapisten çıktıktan sonra elması sakladığı yerden almak için binaya gider fakat küçük bir sorun vardır. Elması sakladığı bina polis merkezi olmuştur.
Yön: Les Mayfield, Oyn: Martin Lawrence, Luke Wilson, Peter Greene, Dave Chappelle, Nicole Parker, Melissa Gren
KANAL 7 / 20.00

Pardon
Vaktinden çok sonra askerlik yapan İbrahim nerede bir resmi kıyafet görse hemen oradan kaçar olmuştur. Bu fobisi yüzünden başına gelmeyen kalmaz. Yine jandarmadan kaçtığı bir günün ardından arkadaşlarıyla birlikte hapishaneye kadar uzanan bir macera yaşamak zorunda kalır.
Yön: Mert Baykal Senaryo: Ferhan Şensoy Oyn: Ferhan Şensoy, Rasim Öztekin, Ali Çatalbaş, Zeki Alasya
KANAL D / 20.30

Sherlock Holmes'un Özel Yaşamı
Arthur Conan Doyle'un ünü kendisini bile katbekat aşan dedektifi Sherlock Holmes'u anlatan film, polisiye bir vakadan çok dedektifin özel hayatına yoğunlaşıyor. Detektifin romantik yanını, alışkanlıklarını ve keman sevdasını ön plana taşıyor.
Orj Adı: The Private Life Of Sherlock Holmes, Yön: Billy Wilder, Oyn: Robert Stephens, Colin Blakely, GeneviËve Page
Cnbc-e / 22.15

Taştan Kalp
Amerika'da okuyan Burcu, iyi bir yazar olmak için bir tatil kasabasında ev alır. Bu sayede hayran olduğu gazeteci Bay Gizem'e komşu olur. Bir yandan Bay Gizem'in evini gözetlerken diğer yandan da evin tadilatı için gelen işçilerle arkadaşlık kurar. Olaylar tahmin ettiğinden farklı gelişir.
Oyuncular: Erkan Petekkaya, Pınar Tezcan, Burçin Terzioğlu, Ertaç Özden, Levent Erim, Mete Yavaşoğlu, Fatih Hürkan
ATV / 22.15

Karanlıklar Lordu
Uzak ve ilkel bir gelecekte, bir şatoda dehşet verici şeyler yaşanır. Şatonun lordu Hrothgar ve komutanı Roland, düzenin yok olduğu, savaşan çetelerin huzur bırakmadığı bu vahşi dünyada, kendi düzenlerini kurmaya çalışırlarken, geceleri kolayca şekil değiştiren gizemli bir yaratık ortaya çıkmaya başlar.
Orj Adı: Beowulf, Yön: Graham Baker, Oyn: Christopher Lambert, Rhona Mitra
TV 8 / 23.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi