T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 18 TEMMUZ 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Fenerbahçe'nin bombası Trezeguet

Sarı-lacivertli yönetim Juventus'a yaptığı 17 milyon avroluk öneriyle 10 milyon avro veren İnter'i geride bırakırken, Fransız oyuncu da bu transfere sıcak bakıyor.

100. yıl öncesi transferde sessiz kaldığı için taraftarların eleştirilerine hedef olan F.Bahçe, büyük bir yıldızı kadrosuna katarak sezonun bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Eski başkanlardan Ali Şen'in anlaşma sağlandığını ve yarın kamuoyuna açıklanacağını söylediği ünlü futbolcunun Juventus'un Fransız yıldızı Trezeguet olduğu ortaya çıktı. Şike skandalı sonrası İtalyan ekibinin Serie B'ye düşmesiyle rotasını İtalya'ya çeviren sarı-lacivertli kulübün, Trezeguet için Juventus'a 17 milyon avro (34 milyon YTL) teklif yaptığı öğrenildi. Yıldız futbolcu için daha önce İnter Başkanı Massimo Moratti'den aldığı 10 milyo avroluk teklifi geri çeviren Juventus yönetiminin, F.Bahçe'den gelen cazip öneriye sıcak baktığı ifade edildi.

TEKLİF CAZİP GELDİ

Sarı-lacivertli kulübün kendisi için yaptığı teklife oldukça şaşıran Trezeguet, düşünmek için süre istedi. Fransız yıldızın bu hafta içinde düşünüp, transferiyle ilgili kesin kararını sarı-lacivertli kulübe bildireceği kaydedildi. F.Bahçe yönetimi, Juventus ceza aldığı için takımda kalmayı düşünmeyip, futbol hayatını başka kulüplerde sürdürmek isteyen diğer yıldızlar Thuram ve Emerson için de İtalyan kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor. Yönetim ayrıca, teknik direktör Zico'nun takıma kazandırılması konusunda ısrarlı olduğu Uruguaylı Lugano konusunda da kulübü Sao Paulo ile görüşmek üzere Brezilya'ya giderek en kısa sürede bu transferi olumlu yönde sonuçlandırmaya çalışacak.

  • AHMET BIYIKLI

    Anelka'ya Yıldırım freni

    Teknik direktör Zico'ya F.Bahçe'den ayrılacağını söyleyen Anelka'ya başkan Aziz Yıldırım'dan onay çıkmadı. Yıldırım'ın Hollanda'da bulunan Fransız oyuncuya "20 milyon avroyu getir, istediğin yere git. Yoksa ağır ceza alırsın" haberini gönderdi. Anelka'nın ise kamptan Fransa'ya geçerek Lyon ile transfer görüşmeleri yapacağı öğrenildi.

    'Zico stilini takıma aşılar'

    F.Bahçe TV'ye konuşan Alex, yeni teknik direktör Zico'nun F.Bahçe'de mutlaka başarılı olacağına inandığını, Zico'nun zamanla kendi stilini takıma aşılayacağını söyleyen Alex, "100. yılda lig ve kupayı kazanıp, Avrupa'da da başarı hedefliyoruz. " dedi. Öte yandan Tümer'in sağ dizinde kireçlenme olduğu öğrenildi.

    Ne gitmesi? 3 yıl daha buradayım

    Appiah, F.Bahçe'de mutlu olduğunu belirterek, kendisine Arsenal'den ya da bir başka kulüpten teklif olup olmadığını bilmediğini ve F.Bahçe ile sözleşmesinin devam ettiğini söyledi. Ganalı futbolcu, Anelka'nın takımdan ayrılmak istediği yönündeki bir soruya "Anelka ile birlikte olmaktan çok mutluyuz. Kendisi antrenmanlara devam ediyor, ama gider veya gitmez benim bu konuda bir bilgim yok'' diye cevap verdi.

    Tecrübeli oyuncu, İtalya'da oynadığı dönemden arkadaşları olan Juventuslu futbolcularla hâlâ görüştüğünü belirterek, "Ancak kendileriyle transferler hakkında konuşmuyoruz. Yaşanan şike olaylarına çok şaşırdım. Benim oynadığım dönemde arka planda neler oldu hiç bilemiyorum'' şeklinde konuştu. Appiah, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki maçta forma giymek için kampa daha da erken geldiğini belirtti.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi