T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 18 TEMMUZ 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Starlar koyu sohbette

Dünyaca ünlü starların birbiriyle söyleştiği Yıldızlar Aramızda ekrana merhaba diyor. Belgeselin ilk bölümde Robert Redford ve Paul Newman var

CNN Türk, Yıldızlar Aramızda isimli 6 bölümlük yepyeni bir yapımı ekrana getiriyor. Programın her bölümünde sinema, televizyon, mimari, tasarım, moda, yemek, müzik, spor gibi farklı alanlardan iki yenilikçi lider bir araya geliyor ve birbirlerinin tutkularını araştırıyor.

Bireysel duruşlarıyla toplumsal kültürü etkilemiş isimlerin bir araya getiren yapımda birbirleriyle röportaj yapacak ünlüler; 'Robert Redford ve Paul Newman', 'Renee Zellweger ve Christiane Amanpour', 'Samuel L. Jackson ve Bill Russel', 'Tom Ford ve Jeff Koons', 'Brian Grazer ve Sumner Redstone' ve 'Mario Batali ve Michael Stipe' şeklinde gruplanmış.

NEWMAN'IN MEZAR TAŞI

Bugünün cesur ve yenilikçi insanlarının içten ve beklenmedik itiraflarıyla ekrana geldiği programın ilk bölümünde Robert Redford ve Paul Newman söyleşiyor. Bu akşam ekrana gelecek bu ilk bölümde, 'Butch Cassidy And The Sundance Kid'in yıldızları olan ve 'The Sting' filminde yeniden buluşan Robert Redford ve Paul Newman, oyunculuktan işadamlığına kadar her konuyu konuşuyor. Aktör ve yönetmen Robert Redford, arkadaşı, hayırsever ve yol gösterici Paul Newman'ın hayatını yeniden keşfediyor. Redfort, Newman'a, aldığı eleştiriler hakkındaki görüşlerine anlatıyor. Newman ise mezar taşında nelerin yazmasını istemediğini söylüyor. Programda ikilinin ilginç ve bilinmeyen yönleri de ortaya çıkı- yor.
Cnn Türk / 22.15


Baba evine dönüş

İbrahim Kalkan ve Züleyha Karyağdın'ın başrollerini üstlendiği Baba Evi adlı Tv filmi tekrarıyla bu akşam ekranda. Film, yıllar önce, babasına karşı çıkarak kasabanın yakışıklı delikanlısı Serkan'la evlenip İstanbul'a yerleşen Ayşe'nin yaşadığı zorlukları anlatıyor. Nazif Tunç'un yönetmenliğini üstlendiği filmin konusu kısaca şöyle; Babasının karşı çıkmalarına rağmen Serkan'la evlenen Ayşe çok pişman olmuştur. Kocasının kumar ve alkol düşkünlüğüne bir de ona attığı dayaklar eklenince, Ayşe'nin tek çıkar yolu kalmıştır. Oğlu Burak ve kızı Zehra ile baba evine dönmek. Ayşe çocuklarını da yanına alarak kasabaya babasının evine döner. Ancak, inatçı ve otoriter bir adam olan babası Usta Ahmet, Ayşe'yi affetmeye yanaşmamaktadır. Ayşe mecburen ölen kayınpederinden kalan virane bir eve yerleşir. Yeniden hayata tutunmaya çalışırken, Usta Ahmet ve torunu Burak arasında sıcak bir ilişki başlar.
KANAL 7 / 21.30


Türkü gecesinde yıldız geçidi

Her hafta farklı bir ismin sunduğu Türkiye'nin dört bir köşesinde söylenen türküleri ekrana getiren Türkü Gecesi'ni bu akşam başarılı sanatçı Ferdi Tayfur, Karadenizli şarkıcı Hülya Polat, türkücü Burhan Çaçan ve Songül Karlı sunuyor. Asırlardır dillerden dillere dolaşan birbirinden güzel Anadolu türkülerinin söyleneceği programa türküleriyle Selda Bağcan, şiirleriyle Ahmet Selçuk İlkan, Bedri Ayseli, Sibel Pamuk, Servet Kocakaya ve Nesil konuk oluyor. Sunucularla konuklar birbirinden güzel türküleriyle izleyicleire keyifli bir program sunuyor.
TGRT / 21.15


Osmaneli'nin en güzel yemeği hangisi

İrfan Kargo'nın sunduğu Lezzet Avcısı programı Osmaneli'ne gidiyor. Medetli köyünün meşhur karpuzlarının tadına bakan İrfan Kargı yemeklere not veriyor. Yemek yarışmasını karıştıran korsan yarışmacının renk kattığı bölümde Osmaneli Medetli köyünün en güzel yemeği seçiliyor.
SAMANYOLU / 15.20


Anadolu'dan gelenler çalınıp söyleniyor

Sümer Ezgü'nün sunduğu, Anadolu halk dansları, sazın virtüözleri ve birbirinden renkli konukların yer aldığı Anadolu'dan Geldik programına Onur Akın ve üflemeli çalgı ustası Ertan Ertekin konuk oluyor. Programda Sümer Ezgü konuklarıyla sazlı, sözlü keyifli bir sohbet yapıyor.
TV 8 / 21.00


SIRLAR DÜNYASI
Öğretmenini bıçaklayan ellerin sırlı sonu

Reha Yeprem'in sunduğu programdaki Lekeli Parmaklar adlı öyküde, Sedat öğretmenleriyle dalga geçtiği için okuldan atılır. Bu duruma öfkelenen Sedat, öğretmenini bıçaklar. İkinci öykü Hakimiyet'te ise, her konumda üstün olmaya çalışan Leman'a beklenmedik bir yangın, asıl hakimiyetin kimde olduğunu öğretir.
SAMANYOLU / 19.55


DENİZ FENERİ
Adana'da yapılan yardım dertlere deva oluyor

Uğur Arslan ve İbrahim Uğurlu'nun sunduğu programda ilk olarak Adana'da yıkılmak üzere olan bir inşaatta dört çocuğuyla birlikte yaşamaya çalışan Müjgan Hanım'a yardım ediliyor. Programda ayrıca sekiz çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Fatma Hanım'a yardım eli uzatılıyor.
KANAL 7 / 23.15


FIRTINA
Buyrun Hasan'ın gıyabi cenaze namazına

Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım'ın rol aldığı dizide Ali, Ramazan'ın kurduğu komplo yüzünden tutuklanıyor. Hasan'dan ümidi kesen Sakine, köylüye kocasının öldüğünü söylüyor ve ardından köy halkı gıyabında cenaze töreni hazırlığına başlıyor. Cenaze haberi Ali ve Zeynep'i birbirine yakınlaştırıyor.
KANAL D / 20.30


Sarı Kız Tepesi
Zehra babasını yalnız bırakmamak için evliliği sürekli erteler. Sevgilisi Yusuf askerden döner ve Zehra'yı ister. Ancak Yusuf'u eskiden beri seven Hacer iki sevgiliyi ayırmak için köyün belalı genciyle anlaşır ve Zehra'ya iftira atar.
Yönetmen: Adem Ayral Oyn: Nilgün Uzak, Barış Devran, Jale Öz, Nevroz Özdemir, Ekrem Bozgül, Talat Bozok
KANAL 7 / 15.00

Mınsky'nin Yeri
Rachel dansçı olmak istiyordur. Dansçı olma hayalleriyle New York'a gelen Rachel, hayal ettiği gibi dini mesajlar içeren ahlaklı gösterilerde rol almak istemektedir. Ancak bu arada yanlışlıkla başka bir dansı icat edecektir.
Orj. Adı: The Night They Raided Minsky's Yön: William Friedkin Oyn: Jason Robards, Britt Ekland, Norman Wisdom CNBC - e / 22.00

Kıyamet Kopunca
Veronica Guerin adlı bir kadın muhabir, Dublin'in yeraltı dünyasına sızmayı başarmış, bunun sonucunda yüzlerce kişi tutuklanmıştır. Ancak araşıtırmalarıyla önemli bilgileri ortaya çıkaran genç kadın, bunu hayatıyla ödeyecektir.
Orj Adı: When The Sky Falls, Yön: John McKenzie Oyn: Joan Allen, Liam Cunningham, Patrick Bergen, Jason Berry
TV 8 / 23.00

Anlaşma
Hannah ve Luc, birlikte çalışan iki tetikçidir. İkisi bir mafya liderini öldürdükten sonra yeni bir iş arayışına girerler. Luc, internetten gelen teklife sıcak bakmaz ama Hannah, tek başına harekete geçer ve pişman olacağı bir işe girer.
Orijinal Adı: The Contract Yön: K.C.Bascombe Oyn: Johanna Black, Matthew Olver, Laurent Imbault, Billy Dee Williams
TRT 1 / 00.55

Av
Güney Amerika'da, beyaz bir genç kadın tecavüze uğrar. Kasabanın erkekleri, saldırganın kara derili birisi olduğuna inandıkları için ilk zenci şüpheliyi yakalarlar. Garth adındaki adam adil yargılanmayacağını anlar ve hemen oradan kaçar.
Orj Adı:The Burning Cross Yön: Terence Young Oyn: Lee marvin, Richard Burton
TV 8 / 01.15


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi