T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 31 TEMMUZ 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Lig tarihine geçeceğim

Trabzonspor'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Brezilyalı oyuncu Türkiye Ligi'ni yakından tanıdığını belirterek, "Liginiz zorlu. Bunu biliyorum ancak Türk futbol tarihine adımı yazdıracağım" dedi.

Trabzonspor, Brezilyalı yıldız Marcelinho lakaplı Dos Santos ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki, Trabzonspor Kulübü Mali Saymanı Emin Kahraman'ın da hazır bulunduğu imza töreninde, Brezilyalı yıldız, kendisini 3 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Mali Sayman Emin Kahraman, 2 ay önce Hertha Berlin yönetimi ile Marcelinho konusunda görüştüklerini anımsatarak, "Ancak o zaman anlaşamamıştık. Bir hafta önce yeniden girişimlerde bulunduk ve Marcelinho'yu Trabzonspor'a kazandırdık. Böyle bir yıldızı Trabzon'a getirmenin heyecanını yaşıyoruz'' diye konuştu.

LİGİ TV'DEN İZLEDİM

Brezilyalı yıldız Marcelinho ise, Trabzonspor'da olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Trabzonspor'dan teklif aldığımda çok sevinmiştim. Bir an önce çalışmalara başlamak istiyorum'' dedi. Marcelinho, Türkiye ve Trabzonspor hakkında Yıldıray Baştürk'ten bilgi aldığını ifade ederek, "Yıldıray, bana Türkiye ve Trabzonspor hakkında bilgiler vererek anlaşma imzalamamda yardımcı oldu diyebilirim'' şeklinde konuştu.

Türk futbolunu televizyondan takip ettiğini ve zor bir lig olduğunu bildiğini dile getiren Marcelinho, "Ama ben bu ligin de tarihine adımı yazdırmak istiyorum'' açıklamalarını yaptı.

Sambacı Apoel'in belalısı

Marcelinho, Apoel'i geçen sene Hertha Berlin formasıyla yıkan isim olmuştu. Brezilyalı oyuncu geçen sene Rum takımına ilk maçta iki gol atmış ve bir de asist yapmıştı, rövanşta da bir gol atan Marcelinho, Hertha Berlin'in turu geçmesini sağlamıştı. Marcelinho, UEFA'ya ismi bildirilmediği için Apoel maçında oynamayacak.

Ersen&Musa da Trabzonlu oluyor

Brezilyalı Marcelinho'nun transferiyle Türkiye'yi ayağa kaldıran Trabzonspor'da imza şov bugün de devam edecek. Dün Brezilyalı yıldız ile sözleşme imzalayan bordo-mavililer, bugün de Ankaraspor'dan transfer edilen Ersen Martin ve Musa ile sözleşme imzalayacak. Dün sabah Trabzonspor'a gelen Ersen ve Musa, kaldıkları otelde bir süre yeni transfer Marcelinho ile sohbet ettiler.

Ankaraspor'dan transfer edilen iki oyuncu, Trabzonspor'da başarılı olacaklarını belirtirken, Karadeniz ekibiyle bu sezon ilk kez şampiyonluk yaşamak istediklerini kaydetti. Ersen ve Musa, yapılan transferlerle Trabzonspor'un daha da güçlü bir takım olduğunu dile getirdi.

Berlin onu hiçbir zamanunutmayacak

Marcelinho'nun Trabzonspor'a transferi Alman gazetelerinde manşetlere taşındı. Bild am Sonntag gazetesinde Hertha Berlin Menajeri Diter Hoeness'in açıklamalarına yer verirken, "Marcelinho'nun büyük oyunları olmuştur, onu hiçbir zaman unutmayacağız" görüşlerine yer verdi. Berlinger Morgenpost gazetesi de Marcelinho'nun İstanbul ve Trabzon'da taraftarlar tarafından büyük coşkuyla karşılandığını yazdı.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi