YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

 


Güneyin fırtınası Gaziantepspor, ligin son lideri oldu

FENER'İN KOLTUĞU GİTTİ

Lider Fenerbahçe önünde fırtına gibi esen Gaziantepspor, 25 dakikada bulduğu iki golle rakibinin gardını düşürdü. Serhat'ın golü Sarı-Lacivertliler'i kurtaramadı

Goller ardarda geldi

Ligde ardarda aldığı Denizli ve Ankaragücü galibiyetleriyle moral bulan Fenerbahçe, Gaziantep'te yıkıldı. Sarı-Lacivertliler, deplasmanda tam 6 yıldır diş geçiremediği belalısı Gaziantepspor'a yine teslim oldu: 2-1. Maça fırtına gibi başlayan ve sağlı sollu ataklarla Fenerbahçe kalesinde gol arayan Gaziantepspor, 20. dakikada Ramazan'ın golüyle öne geçti. Golden sonra da hızını kesmeyen Kırmızı-Siyahlılar, 25. dakikada defansta forma giyen Mert'in attığı golle farkı ikiye çıkardılar: 2-0. 35. dakikada Fatih, 42. dakikada Erhan Albayrak yakaladıkları müsait pozisyonda Rüştü'yü geçemedi.

Serhat'ın golü yetmedi

Ev sahibi ekip ikinci yarıya da hızlı başladı. Eric ve Kemal'in başlattığı ataklarda Fenerbahçe defansını az adamla yakalayan Gaziantepspor forveti farkı artıracak golü bulamadı. Oyunun son 20 dakikasında gol için bastıran Sarı-Lacivertliler, kaleci Ömer'i geçmekte zorlandı. Karşılaşmanın 85. dakikasında ani gelişen Fenerbahçe atağında Serhat farkı bire indiren golü attı: 2-1. 87. dakikada Baliç, ceza sahasında Ömer'le karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleciye teslim etti ve Gaziantepspor maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Doğum günü zehir oldu

52. yaş gününü dün sabah otelde futbolcularıyla pasta keserek kutlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, akşam takımının aldığı mağlubiyetle yok oldu

Saltanat bir hafta sürdü

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin doğum günü zehir oldu. 10 Kasım 1949 doğumlu olan Denizli, 52. yaş gününü sabah otelde kutladıktan sonra akşam takımının aldığı mağlubiyetle şok oldu. Ligde iki hafta üst üste galibiyet alan Sarı-Lacivertliler, zaferini üçüncü haftaya taşıyamadı. Hafta içinde Fenerbahçe maçına çok rahat çıkacaklarını ve kolay bir galibiyet alacaklarını iddia eden Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ise, verdiği sözü tutmuş oldu.

Bayrak krizi yaşandı

Karşılaşmanın başlamasına 2 saat kala, Fenerbahçe taraftarının oturduğu tribünün önündeki tel örgüyü aşan bir taraftar, santra noktasına Fenerbahçe flaması dikti. Buna müdahale eden bir Gaziantepspor taraftarı, Fenerbahçe taraftarı ile tartışmaya başlayınca polis, her iki kişiyi de stat dışına çıkardı. Fenerbahçe'de sarı kart cezalısı Andersson forma giymezken, 1 maçlık cezası dolan Lazetiç ilk 11'de forma giydi. PAF takımlar arasında oynanan maçı Kırmızı-Siyahlılar, 2-1 kazandı.

STAT: Kamil Ocak
HAKEMLER: Metin Tokat ***, Cengiz Akyüz ***, Hakan Osman Yavuz ***
GAZİANTEPSPOR: Ömer ***, Mert ***, Mehmet ***, Ramazan ***, Eric ***, Hakan ***, Kemal *** (Dk. 89 Halit ?), Batista ***, Erhan ***, Mustafa *** (Dk. 76 Hasan Özer), Fatih ***
FENERBAHÇE: Rüştü *, Ogün *, Mustafa Doğan *, Mirkoviç *, Rapaiç **, Baliç **, Lazetiç *, Abdullah **, Yusuf *, Johnson *, Mert *
GOLLER: Dk. 20 Ramazan, Dk. 25 Mert, Dk. 85 Serhat
SARI KARTLAR: Ömer, Eric

 
Spor Yazarları

Oğuz Tongsir :
Ah geçen seneki Cimbom olsa...
Semih Yuvakuran :
Akıl sır ermiyor Fener'e
______________Oku »
______________Oku »
Bekir Boran :
Tantan, Güreş, Siyaset mi acaba...
Ahmet Bıyıklı :
Fener ciddi değil




Kağıda basmak için tıklayın.

Bu gruba şans yetmez
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci turunda güçlü takımlarla eşleşti. Sarı-Kırmızılılar, Milan, Deportivo La Coruna ve PSG ile B Grubu'nda mücadele edecek. Cimbom ilk maçını 21 Kasım'da deplasmanda Milan ile oynayacak.
Ülker evinde kral
Suprolig'de kendi evindeki tüm maçlarını kazanan Ülker, son olarak yenilgisiz Asvel'i devirdi.
YILMAZ DİNLENME TESİSLERİ!
Son dört yılda yabancı futbolcu transferine 50 milyon dolar harcayan Trabzonspor'un yüzü bir türlü gülmedi. Gelen yabancılar hem masraf hem de sorun çıkartıp Bordo-Mavililer'in başına bela oldu.
Trabzonspor, son 4 yılda yabancı futbolculara büyük paralar ödedi. Bordo-mavili takımın kasasından yaklaşık 50 milyon dolar çıkarken Trabzonspor, renklerine kattığı yabancı futbolculardan istenilen verimi alamayarak hayal kırıklığı yaşadı. Başkan M. Ali Yılmaz'ın, büyük harcamalar yaparak getirdiği yabancılar UEFA ve FİFA nezdinde de sorun olmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz sezon 500 bin dolar karşılığında transfer edilen Olivera, Trabzonspor formasıyla sadece 8 maçta yer aldı. Göteborg'dan transfer edilen Tetteh de beklenen performansı göstermediği gerekçesiyle bu sezon başında ise Ç.Rizespor'a bedelsiz hibe edildi. Sezon başında 6.5 milyon dolara alınan Rune Lange ve Jarkov yedek kulübesinden çıkmıyor.
Önceki gün 3 yıllık anlaşma imzalanan Yanchev, Trabzonspor'un 35. yabancı oyuncusu oldu. Bulgaristan Milli takımlarında 24 kez oynayan ve ligde ön libero görevi yapmasına rağmen 13 gol atan Todor Yanchev'in Bordo-mavili takıma yapacağı katkı merakla bekleniyor.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...