T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

KARTAL'IN HOROZ DÖVÜŞÜ

Türkiye Kupası Yarı Finali'nde deplasmanda Fenerbahçe ve Trabzonspor'u elemeyi başaran Denizlispor'a Süper Lig'in lideri olarak konuk olan Beşiktaş'ta eksik yok. Denizlispor'da sakatlar Ali Tandoğan ve İsmail ile cezalı Coşkun oynamıyor.

Süper Lig'de Galatasaray'ın yenilmesiyle liderliği ele geçiren Beşiktaş, kupada bugün Denizlispor'u eleyerek finale çıkmanını hesaplarını yapıyor. Türkiye Kupası yarı finalinde deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Siyah-beyazlılar, bu zorlu maçı kazanarak hem kupada finale çıkmak, hem de derbi öncesi moral bulmak istiyor. Denizlispor maçı hazırlıklarını dün basına kapalı olarak yapan Beşiktaş'ta sakat olan Yasin Sülün kadroda yer almazken, hafif sakatlığı bulunan Erman'ın bugünkü maçta forma giyebileceği öğrenildi.

DAUM MAÇA YETİŞECEK

Siyah-beyazlı futbolcular, bu sezon çifte kupa sevinci yaşamak istediklerini belirterek, "Cumartesi oynanacak Galatasaray maçı öncesi moral bulmak istiyoruz" dediler. Mahkemesi nedeniyle Almanya'da bulunan teknik direktör Chiristoph Daum, bugün özel uçakla Denizli'ye gelerek takımın başında sahaya çıkacak. Daum'un bugünkü maçta da en büyük kozları, Ahmet Dursun ve İlhan Mansız olacak. Bu ikiliye çok güvenen Alman hocanın, cezası biten Ronaldo'nun da oynayacak olmasıyla yüzü güldü.

TUR PRİMİ 10'AR MİLYAR

Beşiktaş yönetimi Denizli ve G.Saray maçı öncesi kesenin ağzını açtı. Asbaşkan Demirören ve menacer Sinan Engin'in dün yolculuk öncesi futbolculara "İşte maç kazanın primi alın" dediği öğrenildi. Siyah-beyazlı futbolcular, bu akşam tupada finale çıkmaları halinde 10'ar milyar, ligde de G.Saray'ı yenmeli halinde 25'er milyar prim kazanacaklar. Bu önemli kupa maçı öncesi Siyah-beyazlı taraftarlar da takımını yalnız bırakmayacak. Dün gece Beşiktaş İnönü Stadı'nın önünde biraraya gelen taraftarlar, otobüslerle Denizli'ye hareket ettiler.

Rıza, Beşiktaş'a meydan okudu

Tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen Denizlispor'da hedef finale çıkmak. Teknik direktör Rıza Çalımbay, yıllarca formasını giydiği Beşiktaş'ın kendisini ilgilendirmediğini söyleyen Çalımbay, "Benim için kendi takımımın başarısı önemli. Fenerbahçe ve Trabzon gibi iki büyük takımı deplasmanda yendik. Beşiktaş'ı da kendi sahamızda yenerek finale çıkmak istiyoruz" dedi. Denizlispor'da sakat Ali ve İsmail'in yanı sıra cezalı Coşkun forma giyemeyecek.

Spor Yazarları
Bekir Boran : Ali Gümüş :
"Teşekkürler Beşiktaş" Yaşar Doğu
 
Lucescu tribüne çıktı
PFDK, Rumen hocaya, Gençlerbirliği maçında teknik alanı ihlal ettiği gerekçesiyle 1 ay hak mahrumiyeti cezası verdi. Lucescu tribüne çıkarken, takımı Beşiktaş ile oynanacak derbi maçında Yasin Özdenak idare edecek.
Parma ve Napoli'den Terim'e kanca
HEDEF 5'Lİ HÜCÜM Dün Samandıra'da basın toplantısı düzenleyen Lorant, derbi maçının kendilerini ilgilendirmediğini, sadece Antalya maçını düşündüklerini söyledi. Alman hoca Almanya'da 2 gün boyunca transfer düşündüğünü belirtti.
Trabzon'da sıcak günler
Bordo-mavili camida olağanüstü kongre isteyenler çoğalırken, Trabzonspor yönetimi İstanbul kanadının da katılımıyla bugün geniş kapsamlı bir toplantı yapacak.
Otomatik tel örgüler geliyor
İstanbul depremiyle ilgili gelen "Gizlidir" ibareli yazı spor teşkilatını harakete geçirdi. İstanbul'da beklenen olası bir depremden sonra Gençlik ve Spor Genel müdürlüğü stadlarda deprem esnasında alınacak tedbirleri görüştü. 'Gizlidir' ibaresiyle gelen yazıda hangi stadların ve salonların faylar üzerinde olduğu bildirilerek acil önlemler istendi. Genel Müdür Kemal Mutlu, bu yazı üzerine hemen harakete geçerek tesisler dairesiyle bir toplantı yaptı.

6 Mart 2002
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED