T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 14 MAYIS 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Bugünkü Yeni Şafak
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

20.45 kavgasında ikinci perde

Fener de, G.Saray da şampiyonluk için kutlama programları hazırladı.

G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın, "Pazar günü 20.45'te şampiyonuz" sözleriyle iki ezeli rakip arasında başlayan tartışma, yeni bir boyut kazandı. Hem F.Bahçe, hem G.Saray yönetimleri pazar gecesi başlayıp, ertesi güne dek sürecek şampiyonluk kutlamaları için program hazırladı. Hatta G.Saray'ın şampiyonluğu elde edememesi halinde bile, "gönüllerin şampiyonuyuz" sloganıyla kutlama yapacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılı yönetim, Ali Sami Yen Stadı'nı süslemeyi kararlaştırırken, başkan Canaydın, "Futbolcularımız ve taraftarlarımız her şeyi hak etti. Şimdiden gönüllerin şampiyonuyuz. Herkes formasını giyip bayrağını alıp şölene gelsin" dedi. F.Bahçe'nin şampiyonluk kutlamaları ise Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan başlayacak. Daha sonra futbolcuların Bağdat Caddesi'nde taraftarlarla buluşup şölen yapması planlanıyor.

Song'a ameliyat Nobre'ye forma

Ligde yarış bugün tamamlanırken, G.Saray ve F.Bahçe'de sakatların durumuyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takımda sol diz dış menisküsünde yırtık tespit edilen Rigobert Song ameliyat oldu. Kamerunlu oyuncu, bugünkü Kayseri maçında forma giyemeyecek. F.Bahçe'de ise, Daum tüm futbolcuları Denizli'ye getirirken, sakatlığı geçen Marcio Nobre'ye de forma vereceği belirtildi. Brezilyalı oyuncunun, ilk onbirde başlamasa bile oyunun gidişine göre daha sonra sahaya sürülebileceği ifade ediliyor.

Tomas tamam Alex zorluyor

Futbolcularda ligin son haftasının heyecanıyla birlikte 2006 Almanya Dünya Kupası'nda yer alabilmenin stresi de var. G.Saray'da Tomas, Hırvatistan Milli Takım kadrosuna çağrılırken, F.Bahçeli Alex'in durumu henüz netleşmedi. Brezilya Milli Takım kadrosu yarın açıklanacak. Brezilya'nın önde gelen iki gazetesi Juca Kfouri ve Jose Torrero, otoritelere danışarak yaptığı iki milli takım kadrosunda Alex'e yer verdi. Anelka'nın Almanya'da olup olmayacağı ise bugün belli olacak.

Daum: Herşey bizim elimizde

F.Bahçe Teknik Direktörü Daum, futbolcularıyla yaptığı son toplantıda "Bir yıldır verdiğimiz mücadelede artık son virajdayız. Herşey bizim elimizde. Uzun süre lider getirdik. Şimdi statta ve dışarıdaki milyonlarca taraftarı sevindirmek sizlerin elinde. Çıkın bu maçı kazanın" dedi. Dün Denizli'ye gelen sarı-lacivertli takımı Samandıra tesislerinde binlerce seyirci uğurlayıp şampiyonluk sözü aldı.

Gerets: Fener puan kaybeder

G.Saray Teknik Direktörü Gerets, futbolcularına sezon boyunca verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ederek "Şampiyon olmak için öncelikle kazanmak zorundayız. Biz maçımızı galibiyetle bitirip işimizi yapalım. F.Bahçe'nin puan kaybedeceğini düşünüyorum" dedi. Belçikalı hoca, sakatlığı nedeniyle yer veremeyeceği Song'un yerine, yaptığı hatalardan rahatsız olsa da mecburen Emre'yi oynatacak.

Denizli statta kaldırdığı tel örgüyü bilet için koydu!

Denizli'de, F.Bahçe maçına bilet alamayan taraftarlar, kulüp yönetimini protesto etti. Gişeye ulaşmak isteyenlerin yoğun ilgisinin yarattığı izdiham sırasında fenalık geçirenler oldu. Bir bayan ise ezilmekten polislerin çabasıyla kurtuldu. Bilet alanlara kimlik sorulurken, Denizli doğumlu olanlara bilet verildi. Bu arada, Denizli yolculuğunda Geyve'de kendilerine alkollü içecek vermeyen Recep Kaya'yı öldüren F.Bahçeli taraftarlar, adliyeye götürülürken linç edilmek istendi.

Komplocular mesaide!

Son haftada, hemen her maç için bir komplo teorisi üretiliyor. Havada uçuşan söylentilerden belli başlıları şöyle:

  • Denizli maça asılmasın diye F.Bahçe, Ankaraspor'u yenmesi için Erciyes'i ayarladı. Denizli, Fener'e yenilecek ama Ankara mağlup olacağı için kümede kalacak.
  • Bu teorinin kontrası da var... G.Saray'dan Erciyes'e, "Ankara'yı yenme" telkini gitti.
  • G.Antep ile Malatya, maçın devre arasında diğer şehirlerden gelecek haberlere göre beraberliğe yatabilir.

    VE bir komplo FIKRASI...

    İki öküz çayırda otluyormuş. Biri diğerine dönmüş:
    - "Sen sanıyor musun ki bu insanlar bizi iyiliğimiz için besliyor. Kilo aldırıp sonra kesip yiyecekler."
    Diğer öküz itiraz etmiş:
    - "Yok oğlum, bunların hepsi komplo teorisi!"

    Sağlam: G.Saray kadar bizim de iddiamız var

    Ligde son maçını şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'a karşı oynayacak Kayserispor galibiyetten başka sonuç düşünmüyor. Teknik drektör Ertuğrul Sağlam, "G.Saray ne kadar şampiyon olmayı istiyorsa bizde o kadar UEFA Kupası'na katılmayı istiyoruz. Sahaya çıkıp G.Saray'ı yenmekten başka bir çaremiz yok" diye konuştu.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi