T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 21 MAYIS 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Pitbull harekâtı

Yönetim, bu transferle bir taşla iki kuş vurmak amacında. Davids'in alınmasıyla hem ön libero sorununun çözülmesi hem de taraftarın kombinelere ilgisinin artırılması planlanıyor.

G.Saray, İngiltere'nin Tottenham Hotspur takımında forma giyen 'pitbull' lakaplı Hollandalı Edgar Davids'i transfer etmek için harekete geçti. 2007'ye kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun bir yıllık opsiyonunun kendi elinde olduğu belirtildi. Yöneticilerin bu oyuncunun menajerleriyle temasa geçtikleri öğrenildi. Ön libero boşluğunu Davids ile doldurmak isteyen sarı-kırmızılılar, kombine bilet satışlarını da patlatmak istiyor.

ALPAY'DAN YEŞİL IŞIK

Almanya'nın Köln takımında forma giyen Alpay Özalan, kariyerini yurtdışında sürdürmek istediğini söyledi. Alpay, FC Köln'ün Porz takımıyla oynadığı dostluk maçı öncesi Türk gazetecilerine yaptığı açıklamada G.Saray'dan teklif aldığı yönündeki iddialara, "G.Saray'a gitmem diyemem ama kesinlikle kariyerimi yurtdışında sürdürmeye kararlıyım'' cevabını verdi. Milli futbolcu, İngiltere ve Almanya'daki kulüplerden bazı tekliflerin olduğunu ancak henüz kesin bir şey söyleyemeyeceğini ifade etti. Menajer Ahmet Bulut ise, Köln ile de görüşmelerini sürdürdüklerini dile getirdi.

  • Savaş ÇORLU

    Oyunculara sevgi seli

    G.Saraylı Ümit ve Volkan ile G.Birliği Antrenörü Bülent Korkmaz, Adidas Challenge Futbol Turnuvası'nın açılışına katıldı. Ali Sami Yen Stadı'nın yanına kurulan sahalardaki açılışı yapan oyunculara ilgi büyüktü.

    Hayrettin'in taliplisi çok

    Sivassporlu Hayrettin Yerlikaya'ya teklif yağıyor. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon'un kendisini istemesinin gurur verici olduğunu belirten Hayrettin, "Ancak 1 yıl daha sözleşmem bulunuyor. Başkanımız, bu teklifleri değerlendiriyor. Durumun hangi aşamada olduğunu bilmiyorum " diye konuştu.

    A Milliler dün toplandı, bugün Almanya'ya gidiyor

    A Milli Takım, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu maçları öncesi yapacağı kamp çalışmaları için İstanbul'da dün toplandı. Bugün öğle saatlerinde Almanya'nın Köln kentine gidecek milliler, burada Belçika, Gana, Estonya ve Suudi Arabistan ile hazırlık maçları yapacak. Milliler, 1 Haziran'da Hollanda'nın Amsterdam kentine geçecek ve burada Angola ve Makedonya ile karşılaşacak. A Milliler, yurt dışında yapacağı karşılaşmaların ardından 5 Haziran'da İstanbul'a dönecek.

    Ergün imzaya hazır

    10 yıldır G.Saray forması giydiğini belirten Ergün, "Bugüne kadar hiç para konuşmadım. Sözleşmeye bakmadan imza atarım" dedi. Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Ergün Pembe, yönetimin kendisine "kal demesi" durumunda boş mukaveleye imza atmaya hazır olduğunu söyledi. Bu saatten sonra paranın hiçbir önemi olmadığını belirten Ergün, "10 yıldır parayı hiç konuşmadım. Önüme konulan sözleşmelere bakmadan imzaladım. Şu anda da bakmam. Çağırdıkları anda imza atmak için hazır durumdayım" dedi. Türkiye'de başka bir takıma gitmesinin mümkün olamayacağını söyleyen Ergün, "G.Saray formasını giydiğim sürece yalnızca futbolum ile gündeme geldim. Yönetimin hakkımda alacağı her türlü karara saygılıyım. Ben G.Saraylı Ergün olarak anılmak isterim. 10 yıldır bu takımdayım. Kulübüm beni istemezse ya futbolu bırakırım ya da yurt dışında bir takımda futbol oynamak isterim" şeklinde konuştu.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi