T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 5 TEMMUZ 2006 ÇARŞAMBA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Kurtarıcı değiliz

Siyah-beyazlıların yeni transferleri,iyi bir ikili olacaklarına inandıklarını belirterek, "Arkadaşlarımızla birlikte Beşiktaş'ı zirveye taşımak istiyoruz" dedi.

Beşiktaş'ın yeni transferleri Nobre ve Delgado, kurtarıcı olarak gelmediklerini söyledi. Nobre, "Delgado ve ben elimizden gelenin en iyisini yaparak, arkadaşlarımızla birlikte Beşiktaş'ı iyi yerlere taşımaya çalışacağız. Amacım F.Bahçe'deki performansımı daha da üste taşımak. İnanıyorum ki taraftarlarımız benim için de besteler yapacak. F.Bahçe'de oynarken, en zorlu maçları İnönü Stadı'nda oynuyorduk. Alex, Sergen'den daha iyi. Daum ile sorunlarım vardı. Yeni teknik direktör gelseydi kalırmıydım bilmiyorum. F.Bahçe şampiyonluğu aslında Manisa'da kaçırdı. Yeni hedefim Brezilya Milli Takımı'nda oynamak" dedi.

İYİ BİR İKİLİ OLACAĞIZ

Delgado ise hâlâ havalimanında yapılan karşılamanın şaşkınlığı içinde olduğunu belirterek, her geçen gün takıma ve arkadaşlarına alıştığını söyledi. Hedefinin çok fazla çalışarak, performansını üst seviyede tutmak ve takımına başarılar yaşatmak olduğunu belirten Arjantinli futbolcu, "Beşiktaş tarihinde Sergen gibi idol olmuş bir oyuncunun yerini almak benim için gerçekten gurur verici. Çalışmalara geç başlamam dezavantaj olmayacak. Lig başlayana kadar istenilen seviyeye geleceğim. Nobre ile iyi bir ikili olacağımıza inanıyorum. Nobre'ye atacağım paslarla gol kralı, Beşiktaş'ın da başarılı olmasını istiyorum" diye konuştu.

Murat Aksu: Şimdi sıra taraftarda

Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu taraftarlara kombine çağrısı yaptı. Yönetim olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını belirten Aksu, "Beşiktaş şovunu izlemek için taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz. Taraftarlar kombineleri alırsa kendileri ve kulübümüz için hayırlı olur" dedi. Takımın kafile başkanlığını yapan Aksu'nun, futbolcuların konsantrasyonunun bozulmaması için başkaotelde kaldığı, transferler için kamptan ayrılacağı öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş ile G.Saray arasında Almanya'da yapılacak Süper Kupa maçının bilet fiyatları belirlendi. Fiyatlar 25 Avro ile 350 Avro arasında değişiyor.

Robert: Denenmem asla problem değil

Beşiktaş'ın denemeye aldığı Laurent Robert, bunu sorun etmediğini söyledi. Tigana'yı iyi tanıdığını belirten Robert, "İnanıyorumki siyah-beyazlı formayı giyersem başarılı olacağım. Bunun için antrenmanlarda elimden geleni yapıyorum" dedi. Bazı menajerler ünlü futbolcu Serginho'yu yönetime önerirken, Robert'in durumuna göre transferinin gerçekleşme ihtimali azda olsa bulunuyor.

Bobo bonservisiyle Beşiktaş'lı

Beşiktaş, kiralık olarak oynattığı Bobo'nun bonservisini aldı. Beşiktaş, Bobo'nun transferi için Corinthias'a 2 milyon avro bonservis bedeli ödeyecek. Bobo önümüzdeki günlerde Fransa'daki kampa katılacak. Beşiktaş, alacağına karşılık Juanfran'ın sözleşmesini feshetti.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi