|

Papara’dan gençliğe ve spora destek

Gençlerin basketbol tutkusundan ve resmi sponsoru olduğu Darüşşafaka Lassa Basketbol Takımı’ndan ilham alan Papara, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na yönelik bir çalışmaya imza attı. Papara, “Aynıyız, yan yanayız” sloganı ile gençliğe ve spora olan desteğini güçlü bir şekilde vurguladı.

12:31 - 18/05/2024 Cumartesi
Güncelleme: 15:37 - 18/05/2024 Cumartesi
Yeni Şafak
Papara
Papara

Gençliğe ve spora destek veren Papara, bu yıl da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı anlamlı bir televizyon reklamıyla kutladı. Gençlerin basketbol tutkusundan ve Papara’nın resmi sponsoru olduğu Darüşşafaka Lassa Basketbol Takımı’ndan ilham alan reklam filmi; 19 Mayıs 1919’da başlatılan özgürlük mücadelesinin izinde, gençlerin hayallerinin peşinde başarıya giden yolu anlatıyor.




“Aynıyız, yan yanayız”

Bir lise öğrencisinin okulda, sokakta, evde basketbol topundan ayrılmadan tutkusunun ve hayallerinin peşinden gidişi içgörüsüyle hazırlanan film, aynı öğrencinin Darüşşafaka Lassa Basketbol Takımı oyuncusu olarak profesyonel sahaya uzanan yolculuğunu anlatıyor.


‘Aynıyız, yan yanayız’ sloganı ile dikkat çeken filmde; Darüşşafaka Basketbol Takımı'nın genç sporculara sağladığı fırsatlar ve Papara'nın her alanda gençleri destekleyen yaklaşımı arasındaki derin bağ vurgulanıyor.


Reklam filminin yönetmenliğini Burak Günaydın, prodüksiyonunu ise Kala Film üstlendi.



#Darüşşafaka
#Papara
#Gençlik ve Spor Bayramı
15 gün önce