|
|
 |
KAHROLDUM
Trabzon maçında 3 net gol pozisyonunu kaçıran Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Hasan Şaş, beraberliğin faturasını kendine çıkardı.
Bütün suç bende
Trabzonspor karşısında uzatmalarda yediği golle sarsılan Galatasaray'da en büyük üzüntüyü Hasan Şaş yaşıyor. Jardel'in yokluğunda forvete görev verilen yıldız futbolcu 2'si ilk yarıda, 1 tanesi ikinci yarıda olmak üzere kaçırdığı 3 net gol pozisyonuna yanıyor. Takımının aldığı beraberlikte kendisini suçlu bulan ve arkadaşlarından özür dileyen Hasan, "Maç galibiyetimizle bitse, çok üzülmezdim. Ama beraberlikten sonra kaçırdığım gollere kahroldum. Beraberlikte en büyük suç bende" diye konuştu.
Çok beceriksizdim
Trabzonspor karşısında özellikle ikinci yarıda kaçırdığı gol nedeniyle kendisini suçlayan Milli futbolcu, "İlk yarıdaki pozizyonlar onların şansı nedeniyle gol olmadı. Ama ikinci yarıda 3 metreden kaçırdığım gol şansızlık değil, benim beceriksizliğimdi. Çok kötü vurdum. Eğer kaçırdığımız golleri atsak maç 7-0 olurdu. 7 yıllık profesyonel futbol hayatımda hiç bu kadar üzüldüğüm ikinci bir maç yaşamadım. Halen büyük üzüntü yaşıyorum, gerçekten kahroldum" dedi.
|
 |
|