T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

P O L İ T İ K A

'Hükümet, bu ülke için
seve seve istifa etmeli'

AK Parti lideri Erdoğan, "Hükümet, 'bu ülke için seve seve' kampanyasına istifa ederek katılmalıdır" dedi.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hükümet, 'bu ülke için seve seve' kampanyasına istifa ederek katılmalıdır" dedi. Erdoğan, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Kasım Ergün'ü, parti genel merkezinde kabul etti. Ergün, yaptığı konuşmada, derneğin yaklaşık 1 milyon üyesi bulunduğunu ifade ederek, işçi emeklilerinin sorunlarını anlattı. İşçi emeklilerinin sorunlarının aşılabilmesi için kaçak işçiliğin ve sigorta kayıplarının önlenmesi gerektiğini belirten Ergün, "Bizim temennimiz yılarca devlete sadakatle çalışan emeklilerin ömürlerinin son dönemini rahat bir biçimde geçirmesidir" dedi.

Kendisinin de bir süre sonra işçi emeklisi olacağını belirten Erdoğan da, bu kesimin sorunlarını yakından bildiğini, işçi emeklilerinin açlık sınırında olduğunu gözlemlediğini kaydederek, ancak ülkenin, bu zorlukları aşabilecek durumda olduğunu belirtti.

Türkiye'de dürüst ve güvenilir yönetim zaafı olduğunu tekrarlayan Erdoğan, batık bankalara 20 milyar doların üstünde bir paranın gittiğini ancak, yeni istihdam alanı doğurmada sıkıntı çekildiğini kaydetti. Konuşmasında hükümeti eleştiren Erdoğan, "Hükümet, 'bu ülke için seve seve' kampanyasına istifa ederek katılmalıdır. Demokraside çözüm millettir" dedi.



12 Aralık 2001
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Ramazan | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED