T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

Y A Z A R L A R

korkuYORUM

Guti'den korkuyorum. Dört golü bir maça sığdıran ve artık forma giyen bu adamdan korkuyorum. İleri uçta Morientes'le Raul'u tehdit edip, formalarına göz diken bu genç delikanlıdan çok korkuyorum.

Figo'dan korkuyorum. Şartları çok zorlayacağını ve durmadan penaltı kadar etkili serbest vuruş kollayacağını biliyorum ve o nedenle korkuyorum.

Roberto Carlos'dan korkuyorum. Ali Sami Yen'de adamı kompleks sahibi yapıp gönderdik. Meseleyi kişiselleştirecek diye korkuyorum. Fatih Akyel'le kalite savaşına girer de kazanır diye korkuyorum. Fazla serbest vuruş yapacak kesicilerle oynadığımız için bazı toplara da o vuracak diye korkuyorum.

Saha bize büyük gelir diye korkuyorum.

Kartlar erken çıkar diye korkuyorum.

Ve önemlisi biz buraya bastonla geldik, sol ayağımız felç, solumuza inme inmiş gibi o tarafımızı sürüyerek dolaşacağız.

Keşke imkan olsa da maç bilim-kurgu filmine dönse ve Fatih Akyel aynı anda hem sağda, hem solda oynayabilse. Bunun olmayacağından ve sol tarafımızdaki felç ayağımızın üzerine devrilmekten korkuyorum.

Bu turu geçip yarı finalde bir başka Avrupa takımının şehrinde korkamamaktan korkuyorum!


18 Nisan 2001
Çarşamba
 
ÜMİT AKTAN


Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu

Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | İzlenim | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED