T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

E K O N O M İ

Türker: IMF memnun

Devlet Bakanı Masum Türker, IMF Direktörü Michael Deppler'in kendisine çalışmalardan duyduğu memnuniyeti bildirdiğini söyledi.

Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı Masum Türker, IMF'nin Avrupa Birinci Bölge Direktörü Michael Deppler ile dün yaklaşık yarım saatlik bir telefon görüşmesi yaptıklarını belirterek, Deppler'in, çalışmaların erkene çekilerek, IMF çerçevesinde, yapılması gerekenlerin erken yapılması nedeniyle memnuniyetini ifade ettiğini kaydetti. Bakan Türker, Deppler'in, Türkiye'deki şu ana kadarki çalışmalardan memnun olduğunu da belirtti.

Michael Deppler'in, kendilerinin, Washington'da, Eylül ayı sonunda yapılacak IMF-Dünya Bankası yarı yıllık toplantılarına katılıp katılmayacağını da sorduğunu belirten Bakan Türker, IMF ile görüşmelere devam edeceklerini söyledi.



2 Eylül 2002
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Reklam Tarifesi
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED