T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
Rapaiç yolcu

Alacaklarına karşılık Fenerbahçe'yi FİFA'ya şikayet eden Hırvat futbolcunun pazar günkü yönetim toplantısında ipi çekilecek.

Fenerbahçe'nin problem futbolcusu Rapaiç'in gönderilmesi gündemde. Ülkesinden dönüşleri, yedek kaldığı gerekçesiyle huzursuzluğa yolaçan ve son olarak da alacaklarını alamadığı için Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet eden Hırvat futbolcunun pazar günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında ipi çekilecek. Roma'dan da teklif alan Rapaiç'in gönderilmesine sıcak bakan yönetimin, 1 milyon 170 bin dolarlık alacağına karşılık Hırvat futbolcuya bonservisini verecek.

JOHNSON'A YENİ GÖREV

Teknik direktör Lorant'la birlikte bazı futbolcuların huzursuzlukları bir türlü sona ermiyor. Yusuf, Ceyhun, Oktay, Ali Akdeniz ve Mirkoviç gibi futbolcuların Ocak ayında açılacak ara transfer dönemi öncesi problemlerine çözüm bulunması için yönetime başvurdukları öğrenildi. Bu arada Solna maçının başarılı 11'ini değiştirmemeyi planlayan Lorant, Ogün ve Mustafa Doğan'ın sakatlıklarının devam etmesi nedeniyle Elazığspor maçında Johnson'a defansta görev verecek.

  • AHMET BIYIKLI



  • 27 Eylül 2002
    Cuma
     
    Künye
    Temsilcilikler
    ReklamTarifesi
    AboneFormu
    MesajFormu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
    Bilişim
    | Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED