T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

ORTEGA KAYBOLDU!

F.Bahçeli taraftarların yeni yıldızını görmek istemesi Ortega'yı ezilme tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. Arjantinli futbolcu bugün imza atacak.

Milano'dan yöneticiler Murat Özaydınlı ve Ali Yıldırım ile birlikte İstanbul'a gelen Ortega, havalimanında sarı-lacivertli taraftarların yarattığı izdiham nedeniyle ezilme tehlikesi geçirdi. Ortega'nın aprondan çıkmasını beklemeden polis barikatını aşıp aprona giren taraftarlar yeni yıldızını görmek ve ona forma giydirmek için çaba sarfederken, Arjantinli futbolcu büyük panik yaşadı.

Kendini otele zor attı!

Yöneticiler ve güvenlik güçleri, taraftarların çılgınlığını önlemekte güçlük çekti. Zor da olsa taraftarların arasından geçirilerek dış hatlar terminalinden dışarıya çıkarılabilen Ariel Ortega, yönetici Ali Yıldırım'ın arabasına bindirilerek İstanbul'da 2 gün süreyle kalacağı Beylerbeyi'ndeki Bosphorus Palace Oteli'ne götürüldü. Arjantinli futbocuyla birlikte beraberinde sekreteri ve 2 menajeri de İstanbul'a geldi.

Hazırlıklar bugün başlıyor

Dün akşam Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Ortega, Fenerbahçe ile bugün resmi sözleşme imzalayacak. Öte yandan Fenerbahçe, hazırlıklarına bugünden itibaren başlayacak. Teknik direktör Werner Lorant yönetiminde sabah Samandıra Tesisleri'nde toplanacak olan Sarı-lacivertli futbolcular, daha sonra Özel Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrollerinden geçecek.



24 Haziran 2002
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED