T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

MONDİ SAVAŞI CİMBOM'UN

Yılan hikayesine dönen transfer Beşiktaş'ın geri adım atması ve G.Saray yönetiminin zaferiyle sonuçlandı.

Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalamasına rağmen Beşiktaş'ın Metz kulübü ile yaptığı anlaşma sonucu bonservisi alınan Mondragon önceki gün Sarı-kırmızılı yönetim tarafından Miami'ye gönderilmişti. Başkan Özhan Canaydın ve İkinci başkan Ali Dürüst'ün Fransa'ya yaptığı çıkartma transfere yeni bir boyut kazandırdı. Dün öğleden sonra Beşiktaş'tan yapılan açıklama Mondragon'un Galatasaray'da kaldığı anlamını taşıdı. Böylece Sarı-kırmızılılar kaybedilmiş gibi görünen transfer savaşından zaferle çıktı. Transferde Metz kulübüne 3.1 milyon dolar vereceği açıklanırken, Mondragon'a da yıllık 800 bin dolar ödenecek.

MURAT FLORYA'YA GELDİ

İç transferde uzun görüşmelerin ardından Mondragon'u takımda tutmayı başaran Sarı-kırmızılılar, dış transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Daha önce prensip anlaşmasına varılasporlu Murat dün Florya Tesisleri'ne gelerek teknik direktör Fatih Terim'le görüştü. Genç futbolcu görüşme sonrası yaptığı açıklamada pazar günü İngiltere'ye gideceğini ve resmi imzayı dönüşte atacağını söyledi. Murat şöyle konuştu: "Daha önce Beşiktaş'a imza atmıştım. Ancak gönlüm G.Saray'da Beşiktaşlı yöneticilerden anlayış bekliyorum."

  • SAVAŞ ÇORLU

    Beşiktaş'tan tornistan

    Beşiktaş Kulübü, Kolombiyalı kaleci Mondragon'un transferinden, "tutarsız ve Beşiktaş ilkelerine uymayan davranışları nedeniyle vazgeçildiğini" açıkladı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bu transferden, teknik direktör Lucescu'nun da isteği doğrultusunda vazgeçildiği kaydedildi. Bu durumda Beşiktaş yönetimi yeniden kaleci arayışına girerken Metz'den kiralandığı açıklanan Meyrıeu'nun da geri gönderilmesi bekleniyor.

    MONDRAGON İSTEKLİ DAVRANMADI

    Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Spor kamuoyunu günlerdir meşgul eden Faryd Mondragon'un transferinden, Metz ile imzalanmış bir anlaşmanın ve oyuncunun menaceriyle varılan mutabakatın mevcudiyetine rağmen, adı geçen futbolcunun sonu gelmeyen tutarsız davranışları ve Beşiktaş formasını giymek için yeterince istekli davranmadığı görüldüğünden transferinden vazgeçilmiştir"



  • 25 Mayıs 2002
    Cuma
     
    Künye
    Temsilcilikler
    ReklamTarifesi
    AboneFormu
    MesajFormu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
    Bilişim
    | Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED