|
 |
İmar Bankası'nın 'gerçek' mağdurları teyid edilecek
İmar Bankası mudileri, 4 ağustos-1 eylül 2003 tarihleri arasında ''mudi bilgileri'' ile Pamukbank şubelerine başvuracaklar.
İmar Bankası mudileri, 4 ağustos-1 eylül 2003 tarihleri arasında "mudi bilgileri" ile Pamukbank belge teslim merkezlerine başvuracaklar. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'ndan (TMSF) yapılan açıklamada, Fon'un gerçek tasarruf mevduatı sahiplerine karşı yükümlülüklerini yerine getirebilmesi için "mudi bilgileri''nin teyidine ihtiyaç duyulduğu bildirildi. Bu kapsamda mudiler hesap cüzdanı (fotokopisi), nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi (fotokopisi), T.C. vatandaşlık numarası, vergi numarası ve ikametgah ile birlikte Pamukbank belge teslim merkezlerine başvuracaklar.
Buna göre, 4 ağustos-1 eylül 2003 tarihleri arasında, vatandaşlık numarasının son rakamı 0 ve 1 olan mudiler pazartesi, 2 ve 3 olan mudiler salı, 4 ve 5 olan mudiler çarşamba, 6 ve 7 olan mudiler perşembe, 8 ve 9 olan mudiler de cuma günü müracaat edecek. Bilgi ve belgeleri cumartesi günü de teslim edebilecek.
|
 |
|