AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

P O L İ T İ K A
Denktaş: Türkiye seçime karışmıyor

KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, "Türkiye seçimlere müdahale etmesin' diyenlerin, seçime asıl müdahaleyi yapanlar karşısında sessiz kalmalarının kendilerini üzdüğünü" belirtti.

KKTC'de bulunan Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'i kabul eden Denktaş, burada yaptığı açıklamada, Türkiye'nin KKTC'de 14 Aralık'ta yapılacak genel seçimlere karışmaya "yerden göğe kadar" hakkı bulunduğunu, ancak karışmadığını söyledi. Denktaş, Kıbrıs Türkünün "kader köprüsünden geçtiğini" belirterek, "Bütün dünyaya devletimize sahip çıktığınızı gösterelim" dedi.

Başbakan Yardımcısı Şener de, Türkiye ile KKTC arasındaki ekonomik ve mali işbirliğinin derinleştirilmesinin ve yoğunlaştırılmasının çok önemli olduğunu belirtti. KKTC ekonomisinde memnuniyet verici gelişmeler yaşan dığını ve ekonomideki büyüme hızının dünya ölçeklerinin üzerinde olduğunu ifade eden Şener, KKTC ekonomisinin bir çıkış içerisinde olduğunu anlattı.



10 Aralık 2003
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED