AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R
Boğaziçi'nde Karate şöleni

Uluslararası 16. Ümitler ve Gençler Boğaziçi Karate Şampiyonasının resmi açılışı dün akşam İstanbul'da yapıldı. Bağcılar Spor Salonu'nda bugün başlayacak ve iki gün sürecek olan şampiyonaya, 17 ülkeden 350 sporcu katılacağı açıklandı. Şampiyonada, 18'i bayan, toplam 60 Türk sporcusu mücadele edecek.


  • Cimnastikte heyecan

    17. Uluslararası Boğaziçi Artistik Cimnastik Turnuvası, bugün İstanbul'da başlayacak. Ahmet Cömert Spor Salonu'nda 2 gün sürecek turnuvaya evsahibi Türkiye'nin yanısıra, Ukrayna, Romanya, Arnavutluk, Cezayir, Türkmenistan, Moldova, Mısır, Gürcistan, Ürdün, Kazakistan, Fas, Finlandiya, Özbekistan, İngiltere, Avusturya, Azerbaycan ve KKTC'den toplam 69 sporcu katılacak


  • Dünya Tekerlekli Kayak Şampiyonası Antalya'da

    Dünya Tekerlekli Kayak Şampiyonası'nın 5. ve son ayağı, 12-14 Eylül tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek. Tekerlekli Kayak Milli Takımı Antrenörü Ebru Çetin, yarışmalar için Antalya'da 2.5 kilometrelik bir pist oluşturulacağını bildirdi. Çetin, ''Hollanda'da düzenlenen yarışmalarda, Esra Güneş, yıldız bayanlarda, Muhammed Kızılarslan ve Sabahattin Oğlago da genç erkeklerde üçüncülük derecelerini elde ettiler. Niyetimiz son ayakta da dereceye girebilmektir." dedi.



    6 Eylül 2003
    Cumartesi
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Karikatür | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED