AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

Y A Z A R L A R
Yeni hedeflere doğru emin adımlarla

Uzun bir yol. Adım adım yürüyeceğiniz, her adımınızda kendinizi yenileyeceğiniz uzun bir yol.

Bir gazete olarak çıktık yola. Bu ülke için, bütün insanlık için iyi şeyler isteyerek, insanlara iyi ve doğru olan neyse, onu sunmayı hedefleyerek.

Fırsatçılığa, yanlışa, kötülüğe prim vermedik, küçük hesapların, küçük çıkarların peşine takılmadık.

Tahrikin, yüzeyselliğin, 'gerilim'in sağlayabileceği geçici avantajların ardına düşmedik.

Güven, önemliydi bizim için. Doğruyu söylemek, önemliydi.

Aradan geçen 9 yıllık süre, Yeni Şafak çizgisinin doğruluğunu teyid ediyor.

Başlangıçtan itibaren tercih ettiğimiz bu çizgi, bugün, Yeni Şafak çizgisi olarak, belirginleşti. Okurundan çalışanına, yöneticisinden yazarlarına temsilcilerine, dağıtıcılarına kadar, geniş, artık yüzbinlerle ifade edilen büyük bir Yeni Şafak ailesi var artık bu çizgi üzerinde.

Ve bugün, Yeni Şafak, yıllar önce çıktığı bu uzun yolda, yeni adımlar atmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz Cumartesi günü, gazetemiz yönetici, yazar ve temsilcilerinin biraya geldiği toplantı, atılacak 'yeni adımlar' hakkında ipuçları veriyor, Yeni Şafak'ın yeni hedeflere bir bütün olarak yöneldiğini gösteriyordu.

Yeni Şafak okurları bilir, Yeni Şafak, okurlarıyla en çok temas halinde olan gazetedir. Yeni Şafak, okurlarının sesine, okurlarının görüşlerine, her zaman açıktır.

Türkiye'nin dört bir yanındaki Yeni Şafak temsilcileri, sadece gazetemizin değil, okurlarımızın da temsilcileridir.

Yeni Şafak temsilcileri, bu toplantıda, Yeni Şafak'ın tiraj grafiğindeki yükselişin süreceği müjdesini verdiler. Yeni dönemdeki hedeflerinin 200 binli rakamlar olduğunu açıkladılar.

Yeni Şafak Avrupa'da da basılacak

Türkiye'nin bir ayağı Avrupa'dadır. Başta Almanya olmak üzere, Avrupa'nın dört bir yanında üç milyondan fazla insanımız var. Türkiye'yi yakından izlemek isteyen ve Türkiye'de neler olduğunu bilmeye, Türkiye'de olanları güvenilir bir kaynaktan öğrenmeye en az Türkiye'de yaşayanlar kadar hakları olan insanlarımız.

Genel Yayın Yönetmenimiz Selahattin Sadıkoğlu, Yeni Şafak'ın Eylül ayından itibaren Avrupa baskısına geçeceğini açıkladı toplantıda.

Evet, Yeni Şafak, gurbetteki milyonlarca insanımız için, Türkiye'ye, 'vatan'a açılan bir pencere oluyor. Bununla da kalmıyor, Yeni Şafak, kendi içeriğini daha da zenginleştirecek yeni adımlar için hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni bir 'kaynak' eser

Yeni Şafak'ın kültür hizmetlerinin, Yeni Şafak'a ve Yeni Şafak okuruna yakışır nitelikte devam edeceğini, buradan duyurmuş, çalışmalarımızın tamamlandığını belirtmiştik.

Yeni Şafak, yeni bir 'klasik' yeni bir 'başvuru kitabı,' yeni bir 'kaynak eser' sunuyor, yeni dönemde, 'bilgi'nin kıymetini bilen seçkin okurlarına.

Bu güzel eser, yarından itibaren Yeni Şafak sayfalarında ve medyada, geniş bir kampanyayla duyurulacak.

Yeni Şafak, okurlarıyla, yazarlarıyla, yöneticileri, temsilcileri ve bütün çalışanlarıyla birlikte, büyüyen hedeflerine doğru emin adımlarla ilerliyor.


23 Haziran 2003
Pazartesi
 
EDİTÖRDEN


Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür | Çocuk
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED