AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

E K O N O M İ
Ödemelere bonolar dahil

  • YAKUP KOCAMAN / İSTANBUL
    Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, İmar Bankası ödemelerine bonoların da dahil olduğunu fakat ödemelerin ne zaman olacağı konusunda kesin bir tarih vermenin doğru olmadığını bildirdi.

    Şener, Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği'nin düzenlediği II. Ulusal Yatırım Fonları konferansı öncesinde İmar Bankası ile ilgili ödemelerin yapılabilmesi için bazı hukuki düzenlemeler yapılması ve bir kanunun Meclis'ten geçmesi gerektiğine işaret etti. Şener, ödemelere bonoların da dahil olduğunu bildirdi.

    'Yatırım Fonları' için dün İstanbul'da buluşan finans sektörünün önde gelen isimleri, Türkiye'de mali sektörün kırılganlığının azalması için 'kurumsal yatırımcı' sayısının artması gerektiğini söyledi.



  • 12 Kasım 2003
    Çarşamba
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Ramazan | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Karikatür | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED