AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

S P O R
TÜRKİYE DONDU KALDI

Emre Aşık'ın kırmızı kart gördüğü karşılaşmada Emre Belözoğlu'nun kafa şutu direkten döndü. Rakibin tek golü Verpakovskis'ten geldi.

Portekiz'de düzenlenecek olan 12. Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne katılmayı hedefleyen Milli Takımımız, son engel Letonya ile oynadığı ilk maçı 1-0 kaybederek tur umutlarını rövanş karşılaşmasına bıraktı. Letonya'nın tek golü ilk yarının 29. dakikasında Varpakovskis'den geldi. Milliler, olumsuz hava koşulları ve kötü zemin nedeniyle bir türlü istediği oyun planını sahaya yansıtamazken, savunmasında çokça tehlikeli pozisyon yaşadı. Milliler maç boyunca rakibine mahkum bir oyun sergilerken bir türlü organize olamadı. Ay-Yıldızlı ekibimiz 90 dakika boyuncu tek etkili posizyonu maçın son dakikalarında Emre'nin kafa şutunun direkten dönmesiydi.

3 FUTBOLCU RÖVANŞTA YOK

Maçta sarı kart gören Rüştü ve Fatih'in yanısıra kırmızı kart gören Emre Aşık cezalı duruma düştü. Daha önceden sarı kartı bulunan Fatih ve Rüştü'yle birlikte Emre Aşık'ta rövanşta yok.

GÜNEŞ: Henüz herşey bitmedi
Tecrübeli teknik adam mağlubiyeti kötü zeminine bağladı, rövanş için umut dağıttı.

ÜMİTLER vizeyi Kadıköy'de alacak
Tecrübeli Hoca, Almanya'dan daha iyi bir takım olduklarını söyledi.



16 Kasım 2003
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Ramazan | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED