T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R
Prag bize dert değil

BEŞİKTAŞ, UEFA Kupası'nda çeyrek finale kesin gözle bakıyor

Beşiktaş'ın Slavia Prag karşısında aldığı 1-0'lık yenilgi, Syah-Beyazlı camia da kötü bir sonuç olarak kabul edilmedi. Deplasmanda oynanılan karşılaşmanın 27 Şubat'taki rövanşında Beşiktaş'ın çeyrek finale çok yakın olduğu da belirtildi.

BİLGİLİ: KAYBEDİLEN BİRŞEY YOK

Başkan Serdar Bilgili, 1-0'lık mağlubiyeti, "Kaybedilen birşey yok." şeklinde yorumlarken, İkinci Başkan Hüsnü Güreli, Slavia Prag takımının genç, diri ve top tekniği yüksek bir ekip olduğunu belirterek, "Rakibimiz seyirci avantajını da kullanarak ilk maçta 1-0 galip gelmesini bildi. 0-0 beraberlik ile 1-0'lık mağlubiyet arasında pek fark yok. Tur atlamak için gol ya da goller atmak zorundayız. Bugüne kadar geldiğimiz yolda Alaves'i, Dinamo Kiev'i eleyen Beşiktaş'ın İstanbul'da Slavia Prag'ı da rahatlıkla eleyeceğine inanıyorum. Saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanarak çeyrek finale kalacağız" dedi.

ENGİN: RAHAT TUR ATLARIZ

Menacer Sinan Engin ise turu zora soktuklarını belirterek, "Olumsuz saha şartlarında 1-0 mağlup olduk. Daha avantajlı bir skorla dönmek isterdik. Artık İstanbul'da turu geçeriz" diye konuştu.

LUCESCU Ahmet çıktı böyle oldu

UEFA Kupası 4. tur ilk maçında deplasmanda Çek Cumhuriyeti'nin Slavia Prag takımına 1-0 yenilen Beşiktaş'ta Ahmet Yıldırım'ın sakatlanarak oyundan çıkması sistemi etkiledi. Slavia Prag karşılaşmasında istemedikleri şekilde, bir oyun değişikliğine gittiklerini belirten teknik direktör Mircea Lucescu, "Oyun sistemimizde ki değişikliği, Ahmet Yıldırım'ın sakatlanması yüzünden yaptık. Oyun planımızda, Sergen'i ikinci yarının sonlarına doğru sokmayı planlıyorduk ama sakatlık oluşunca mecburen Sergen'i oyuna aldık. Bundan sonra da bir anlık kademe hatası gol yememizi sağladı. Tabi ki, daha avantajlı bir skorla dönmek isterdik ama bu önemli sonuç çok kötü değil İnönü Stadı'nın o muhteşem ambiansıyla turu İstanbul'da atarız" dedi.

 
KARTAL'ın yüzü kızarıyor
UEFA Kupası'nda 4. tura yükselen Beşiktaş, cezalı futbolcuları nedeniyle hiç bir maçına tam kadro ile çıkamadı
Bir Porto'lu Denizli'ye bedel
Arif dalya PEŞİNDE
Galatasaray forması altında 99 gole imza atan Arif Erdem 72 gündür fileleri havalandıramıyor. Arif, Malatyaspor maçında 100. golün peşinde koşacak.
Trabzon'da KAZA korkusu
F.BAHÇE'de futbolcu bolluğu
Filede büyüklere kıyak
Alpay'ın futbol hasreti bitiyor
Potada sessiz derbi
Ligde son 6 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Diyarbakırspor, yarın oynayacağı Gençlerbirliği maçına puan parolasıyla gitti. Teknik direktör Ümit Kayıhan, rakiplerini ezberlediklerini belirterek, "Diyarbakırspor, son oynadığı 6 maçta 2 beraberlik 4 galibiyet almış bir takımdır. Bu nedenle Ankara'ya da korkarak gitmiyor. Futbolcularım sergiledikleri futbol ve aldıkları sonuçlarla beni mutlu ettiler. Takım olarak iyi yoldayız. Diyarbakırspor olarak hedefimiz ligi iyi bir yerde bitirebilmektir" dedi.
22 Şubat 2003
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED