AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
F.Bahçe'yi görecekler

Golcü oyuncu, iki beraberlikle takımı neredeyse ipe çekeceklerini belirtti.

  • AHMET BIYIKLI
    Fenerbahçe'nin Diyarbakırspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 20 bin avro ceza verilen Tuncay, "Hırsımın kurbanı oldum, ama gerekli dersi aldım. Burası Fenerbahçe, hata yapan cezalandırılır'' diye konuştu. Takımda huzursuzluk yaşadığı için sahada bu tür hareketler yaptığı yönünde medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Tuncay, "Beni tanımayanlar oturduğu yerden ahkam kesiyor'' dedi. Sarı-Lacivertli futbolcu, sezonun ilk iki maçında aldıkları sonuçlar nedeniyle acımasızca eleştirildiklerini vurgulayarak, "Demek ki daha kötü sonuçlar alsak hepimiz ipe doğru gideceğiz, ancak yanılıyorlar. Bu takımın ne kadar kuvvetli olduğunu görecekler'' dedi.

    Daum'u savundu

    Teknik direktör Christoph Daum'un da insafsızca eleştirildiğini anlatan Tuncay "İki sezon önce hocamız göreve başladığından beri nedense Daum ismi medya gruplarına ters geliyor. Geçen sezon istatistik şampiyonu olduk ve bunu başaran insan yine aynı teknik direktör" diye konuştu.

    Tahkim'de kritik gün

    Fenerbahçe'nin, Nicolas Anelka'nın yabancı uyruklu futbolcu kontenjanından çıkartılması için, Futbol Federasyonu tarafından reddedilen talebinin iptali nedeniyle yaptığı müracaat bugün Tahkim Kurulu'nda görüşülecek.



  • 18 Ağustos 2005
    Perşembe
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
    Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Sağlık | Arşiv
    Bilişim
    | Dizi | Çocuk

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED