T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 12 ARALIK 2005 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  Hayat
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

İyi olan oynar

G.Saray Teknik Direktörü Gerets, forvet oyuncularının iyi bir rekabet yakaladıklarını belirterek, “O hafta iyi olandan ikisi forma giyecek” dedi. Belçikalı hoca, son maçlarda 3 yerine çift forvetli sistemle oynayacaklarını söyledi.

G.Saray’da son maçlarda forvet oyuncularının başarılı performansları teknik direktör Eric Gerets’i seçim yapmakta zorluyor. Ankaraspor maçından sonra Beşiktaş karşısında da şans verdiği golcü oyuncuların başarılı futbolları, Belçikalı hocanın zorunlu olarak çift forvetli sisteme dönmesinde önemli rol oynadı. Son iki maçta sahaya yedek olarak çıkan Hakan Şükür gibi diğer golcülerin de yedek kalabileceğini vurgulayan Gerets, “Birbirinden değerli 4 kaliteli forvet oyuncumuz var. Artık 3 forvetli sistemde oynamak istemiyorum. Maç haftasında kim iyi oynarsa o kadroda yeralacak. Şu andaki forvet hattı oldukça iyi gidiyor” diye konuştu. Gerets, oynayan golcülerin iyi bir performans göstermemeleriyle ilgili olarak, “Bu oyuncular iyi olmadıklarında diğer hafta şans bulamayacaklarını biliyorlar. Bu yüzden forvette çok güzel bir rekabet var” açıklamasında bulundu.

  • Savaş ÇORLU

    Sasa İliç’i dövdüler!

    Beşiktaş’a karşı iki gol atarak galibiyetin mimarlarından olan Sasa İliç, maç sonrası soyunma odasında yaşanan sevinçte arkadaşları tarafından âdeta dövülerek galibiyet kutlandı. Son maçlarda başarılı futboluyla dikkat çeken İliç, kutlamada ilk kez yüzü gülerken göründü. Soğuk davranışları nedeniyle dikkat çeken Sırp oyuncunun, bu olay sonrası artık yüzü gülmeye başladı.

    G.Saray hız kesmiyor!

    Beşiktaş galibiyetiyle zirve yarışındaki iddiasını sürdüren G.Saray, cuma günü oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Çalışmaya sakatlığı bulunan Hasan Şaş’ın yanı sıra, derbi maçta forma giyen Hakan, İliç, Saidou, Mondragon, Necati, Orhan ve Cihan ile kart cezalısı Tomas idmanda yeralmadı. Ayhan, Song, Yalçın, Ümit ve Sabri ise çalışmayı düz koşu yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise şut çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı. İdmanda Gerets’in köpeği neşe kaynağı olurken, Suat Usta da idman esnasındaki neşeli hareketleriyle arkadaşlarını güldürdü.

    Bir de para alsalar!

    Gerets, transfer taksitleri ve primlerini alamayan oyuncuların sorun yapmadan görevlerini yaptıklarını söyledi. Maddi sorunlar yaşadıklarını ancak futbolcuların buna rağmen maçlarda iyi mücadele sergilediklerini belirten Belçikalı hoca, futbolculara alacakların bir kısmının bu yıl başından önce ödeneceği müjdesini verdi.

    Gerets, Hagi’yi yakaladı

    Ligde 16. haftalar baz alındığında Gerets, geçen yıl görev yapan meslektaşı Hagi’yi puan olarak yakaladı. Gerets’li ve Hagi’li Cimbom 16 maçta 38 puan toplarken Belçikalı hoca, yönetiminde Cimbom 36 gol atarken, Rumen teknik adam döneminde ise 30 kaydetmişti. Aynı periyotta Gerets’li Cimbom kalesinde 16, Hagi ile ise 11 gol gördü.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi