T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
P O L İ T İ K A 16 ARALIK 2005 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  Hayat
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Yenilenme ve dönüşüm adımları artarak sürecek

Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin ekonomide oluşturduğu istikrar tablosunun akılcı ve kararlı yönetim anlayışının hayırlı sonuçlarının görüldüğünü belirterek, yenilenme, değişim ve dönüşüm atağının devam edeceğini söyledi

İsmail
Zelvi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hükümetin attığı değişim ve dönüşüm sürecindeki adımların artarak devam edeceğini belirterek, THY'nin de başlatılan değişim sürecine geleceğe yürüdüğünü söyledi.

Erdoğan, THY'nin yeni satın aldığı 3 uçağın filoya katılımı nedeniyle düzenlenen törende, Türkiye'nin, ekonomide oluşturduğu istikrar tablosunun, akılcı ve kararlı yönetim anlayışının hayırlı sonuçlarını almaya devam ettiğini söyledi. THY'nin de başlatılan değişim sürecinde her geçen gün farklı bir heyecan ve yaklaşımla geleceğe yürümeye devam ettiğini belirten Erdoğan, şunları söyledi: "Türkiye Cumhuriyeti'nin bayrak taşıyıcısı olan THY, bugüne kadar olduğu gibi sadece yolcularını değil, ülkemizin potansiyelini, değerlerini, kültürünü ve tarihini de dünyanın dört bir yanına taşıyacaktır. Yenilenme, değişim ve dönüşüm sürecinde attığımız adımların, artarak devam ettiğini göreceksiniz.''

THY'nin, havacılık sektörü için yeni bir dönem başlatacağını dile getiren Erdoğan, "Bu sektörde hizmet veren özel havayolu şirketleri de, bu süreci izleyecekler. Onların da buna katılımıyla Türkiye büyük güç elde etti'' dedi. Daha sonra Erdoğan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, THY Genel Müdürü Temel Kotil birlikte butona basarak 3 yeni uçağı filoya kattı.

UÇAKTA İÇKİ SERVİSİ

Bu arada Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve 'içki yasağı' haberleriyle gündeme gelen Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır ile bir süre görüştü.

Erdoğan törenden sonra 'Gaziantep' uçağının ilk seferiyle Ankara'ya gitti. 250 kişilik uçakta alkollü içecek servisi yapıldı.

Başbakan ve kaptan pilot

Başbakan Erdoğan, THY filosuna yeni katılan 'Boeing 737-800' tipi 'Erzincan', 'Airbus 330' tipi 'Gaziantep' adlı uçakları gezdi. Kokpite geçen ve uçuş personeline hayırlı olması temennisinde bulunan Erdoğan, her iki uçağın 'business' ve 'economy class' koltuklarını da inceledi. 'Airbus 330' model uçaktaki economy class koltuk aralıklarının dar olduğunu söyleyen Erdoğan, Kotil'e, bu uçağın 'Boeing 737-800'deki koltuk aralıkları gibi değiştirilmesi talimatını verdi. Erdoğan, uçuş personeliyle konuşurken de, hosteslere yeni görev kıyafetlerini beğenip beğenmediklerini sordu. Uçuş ekibi, Başbakan'a 'kıyafetlerin iyi olduğunu' söyledi.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi