T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 16 ARALIK 2005 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  Hayat
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Avrupa'da yok taliplisi çok

F.Bahçe, Avrupa'ya erken veda ederken teknik direktör Daum başta olmak üzere Anelka, Alex, Ümit, Aurelio, Tuncay, Nobre, Luciano, ünlü kulüplerin listesinde.

F.Bahçe, Avrupa'ya erken veda ederken, Daum ve futbolcular transfer listelerinden inmiyor. Sarı-lacivertliler, bu sezon 3. şampiyonluğa koşarken Daum'un peşini Köln ve Nijerya Milli Takımı bırakmıyor. Newcastle Anelka'nın transferi için girişimlerini sürdürüyor. Takımda kalmak istediğini açıklayan Aurelio, Milan ve R.Madrid gibi kulüplerin listesinde bulunuyor. Tuncay'ı İngiltere'nin Arsenal, Ümit'i Hollanda'nın PSV kulübü transferi etmek isterken, Alex'i de eski hocası Lüksemborgo'nun Santos'a götürmek istediği belirtildi. Luciano Corientes, Nobre R.Zaragoza'nın listesinde yer alırken Servet, Can, Mahmut ve Kerim'i de Samsunspor kadrosuna katmaya çalışıyor.

  • Ahmet BIYIKLI

    Bir rekor daha

    F.Bahçe, Denizlispor maçında 3 puan alırsa, 45 puanla en iyi ilk yarı performansına ulaşacak.

    Fenerbahçe, yarın Denizlispor'u yenerse, 3 puanlı sistemde, ligin 34 maç üzerinden oynandığı 13 sezonun en iyi performansını ortaya koyacak. Devreyi lider tamamlamayı garantileyen Daum yönetimindeki sarı-lacivertliler, Denizlispor maçında 3 puan alırsa, 45 puana ulaşarak, en iyi ilk yarı performansını sergileyecek.

    Henüz yenilgi görmeyen F.Bahçe'nin, 13 galibiyet, 3 beraberlikle 42 puanı bulunuyor. F.Bahçe'deki ilk sezonunda 2003-2004'de şampiyonluk yaşayan Daum, ilk sezonunda 17 maçlık periyodu 35 puanla 2. tamamladı. Daum ile ikinci sezonunda F.Bahçe, devreyi 43 puanla lider bitirip yine şampiyonluğa ulaşmıştı. Sarı-lacivertliler, bu sezon kendilerine ait üst üste kazanma rekorunu 12 maçla kırmıştı.

    BAHRİYELİ ALEX

    Fenerbahçeli Alex, Samandıra Tesisleri'ni ziyaret eden Kasımpaşa'daki Kuzey Deniz Saha Komutanlığı'ndan gelen askerlerle buluştu. Askerlerle bir süre sohbet edip, imza veren Brezilyalı yıldız, bahriyeli şapkası takarak poz verdi.

    AURELİO'YA KUTLAMA

    Dün 28 yaşına giren Aurelio'yu arkadaşları Brezilya adetlerine göre un ve yumurtaya buladı.

    Selçuk, ikinci yarıya yetişiyor

    Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Selçuk Şahin, geçirdiği ameliyatın ardından antrenmanlara başlıyor. Bel fıtığı nedeniyle 29 Kasım'da bir operasyon geçiren milli futbolcu, dün akşam rehabilitasyon ekibiyle birlikte Samandıra Tesisleri'nde çalışmalara başladı. Selçuk, devre arasında da takımla birlikte çalışmalarına devam edecek ve ligin ikinci yarısında yeniden formasını giyebilecek.

    Anelka umudu bugüne kaldı

    Sağ üst kasığında ödem oluşan Anelka'nın durumu Denizlispor maçı öncesi belirsizliğini koruyor. Bir haftadır çalışmalara katılmayan Fransız oyuncu, dünkü antrenmana da çıkmadı. Anelka'nın yarınki maçta oynayıp oynamayacağı bugün yapılacak kontrollerden sonra kesinlik kazanacak. Bu arada Samandıra Tesisleri'nde doğalgazlı ısıtma sistemine geçildi.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi