AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
T E L E V İ Z Y O N
Kurt uzakta uyanıyor

Ekranların kült dizisi Kurtlar Vadisi, aynı saatte, ancak yeni kanalda sezonu açıyor. Dizide, tabutla birlikte canlı canlı gömülen Polat, Suriye'de uyanıyor. Ve tabii eğlence de başlıyor.

Ekranların kült dizisi Kurtlar Vadisi bugün başlıyor. Show'dan Kanal D'ye transfer olmasıyla çok konuşulan dizi, sokaklardan başlayıp belli bir hiyerarşik bütünlük içinde yükselen ve en tepede "konseye" dönüşerek, ülkeyi avucuna almayı amaçlayan çok güçlü bir mafya örgütü ile o örgütle mücadeleye soyunanların serüvenlerini anlatıyor. Dizide bugün, canlı canlı gömülen Polat, Suriye'de bir otelde gözlerini açar. Kendisine bir not bırakılmıştır. Notta yazılan isme ulaşması gereken Polat, bir taraftan da İstanbul ile bağlantı kurmaya çalışır. İstanbul'da da işler yolunda gitmemektedir. Elif kaza yapmış, Safiye birileri tarafından kaçırılmıştır. Nergiz'in eski rahatsızlıkları yenilenmiştir. Tuncay ve Türkiye'den kaçmaya çalışan İplikçi Nedim polis tarafından alıkonulmuştur. Fakat Polat her şeyden habersizdir, çünkü İstanbul'a ulaşmasına bir şeyler engel olmaktadır. Polat, nottaki şahısa ulaştığında, kendisi için bırakılan bir çantayla karşılaşır. Bütünün parçalarını bir araya getirmeye çalışan Polat'ın peşinde Suriye Gizli Servisi El-Muhaberat vardır.
[21.15/KANAL D]

32. GÜN DESTEKLİ 'KURTLAR'

32. Gün, aynı kanalda yayına başlayan Kurtlar Vadisi'ne destek olarak bir dosya hazırlamış. Dizinin senaristi, yönetmeni ve başrol oyuncusuyla yapılan röportajlar 32. Gün'de.

Mehmet Ali Birand ve Rıdvan Akar'ın hazırladığı ve bundan böyle Kanal D'de ekrana gelecek olan 32. Gün de, Kurtlar Vadisi'nin bugün ekrana dönmesi nedeniyle dosyalarından birini bu konuya ayırmış. Farklı bir Kurtlar Vadisi portresi çizilen programda, Bahadır Özdener, Serdar Akar ve Necati Şaşmaz röportajları var. Programda, Ermeni Konferansı ve Avrupa Parlamentosu'nun soykırım şartının, Erivan'daki yankıları yeralırken, "Sezen Aksu ve Karslı Kardelenler" de farklı bir dosya olarak ekrana geliyor.
[23.45/KANAL D]


Başkan Er ile eski Ramazanlar
Erkan Tan'la Sultanahmet'ten programının bugünkü konuğu Eminönü Belediye Başkanı Av.Nevzat Er. Programda eski ramazanlar ve Eminönü'ndeki ramazan kutlamaları hakkında bilgiler veriliyor.
[18.15/TV 8]

Sahur'da sohbet ve müzik
Eyüp Sultan'da Sahur'un bugünkü konukları Ali Ercan ve Enver Baytan. Süleyman Çobanoğlu'nun sunduğu programa sıcak bir sohbetin yanısıra, Ramazan'a özel eğlenceler ekrana getiriliyor.
[03.30/KANAL 7]

Sohbet, musiki ve mehterle iftar
Şoray Uzun'un sunduğu Eyüp Sultan'da İftar programında ise, Müftü Necmettin Nursaçan ve Ahmet konuk oluyor. Klasik Türk musikisi, tasavvuf müziği ve mehter takımı da programda yeralıyor.
[17.00/KANAL 7]

Ramazan-manevi hayat üzerine sohbet
Reha Yeprem'in sunuculuğunu yaptığı İftar Zamanı'na Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz konuk. Programda Ramazan ve Manevi Hayat sohbeti ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile izleyenleri bekliyor.
[16.20/SAMANYOLU]


FİLMLERDEN SEÇMELER

D-Tox
FBI ajanı Jake Malloy, bir 'seri katil' davasını çözmekle görevlidir. Katil, o ana kadar dokuz polisi öldürmüştür ve son kurbanı da Malloy'un kız arkadaşı Mary olmuştur. Kendini alkole veren Malloy'un durumunun günden güne kötüye gittiğini gören arkadaşı ve iş ortağı Charlie onu, alkolik polislerin rehabilitasyonu için kurulmuş olan bir arınma merkezine gitmeye ikna eder.
(D-Tox) Yön: Jim Gillespie Oyn: Sylvester Stallone, Charles Dutton, Polly Walker, Tom Berenger, Patrick Flanery
ATV / 21.45

Düşler Tarlası
Sadece kendisinin duyduğu seslerin istekleri doğrultusunda mısır tarlasını bir beysbol sahasına çeviren Ray Kinsella tüm hayatını düşlerinin gerçekleşme olasılığı uğruna değişterecek kadar romantik biridir. Ray günün birinde yıllar öncesinden gelen beysbol takımı oyuncuları arasında ölmüş babasını da görecektir.
Orijinal Adı: Field Of Dreams Yön: Phil Alden Robinson Oyn: Kevin Costner, Amy Madigan, Gaby Hoffmann, Ray Liotta, Timothy Busfield Yapım Yılı: 1989 CNBC-e / 22.00

Gece Yolculuğu
Nora Mahler kocası Neal, kızı Clea ve oğlu Simon'la çiftlikte yaşayan ve atlara olan sevgisini çocuklarına aşılayan bir kadındır. Çiftlik hayatından hiç hoşlanmamış olan kocası Neal ise, ailesinden uzaklaşmaktadır. Aniden, masum bir hata bir trajediye yol açınca aile altüst olur. Herkesi üzüntüye sevkeden olay, anneyi o derece yıkar ki, kadın, içine kapanarak duyarsızlaşacaktır.
(Night Ride Home) Yön: Glenn Jordan Oyn: R. De Mornay, Keith Carradine, Thora Birch, Ellen Bunstyn Yapım: 1999
TV8 / 23.00

Bir Hırsıza Gönül Verdim
Polis akademisine girmek için para biriktiren Jake, lüks bir otelde koruma görevlisi olarak çalışmaktadır. Kocasına görünmeden otelden çıkmaya çalışan genç ve güzel bir kadına yardım eder ama daha sonra bu genç kadının bir mücevher hırsızı olduğu ortaya çıkar. Kendisi de şüpheli durumuna düşen Jake'in, bu kadını bulmaktan başka çaresi kalmamıştır.
Orijinal Adı: Seduced By a Thief Yönetmen: Sheldon Wilson Oyn: Sean Young, Rick Peters, Ron Perlman
TRT 1 / 01.15

Polizei
Küçük yaşta Almanya'ya giden Ali Ekber, çöpçülük yapmakta ve ailesinden ayrı tek başına yaşamaktadır. Farklı kültürlerin çatışması karşısında bocalayan ve kendi gelenekleriyle Alman yaşam tarzı arasında kişiliğini bulamamış Ali Ekber'in trajikomik öyküsünü anlatam filmin tamamı Almanya'da çekilmişti. 1988'in en iyi 3 filminden biri.
Yön: Şerif Gören Oyn: Kemal Sunal, Babett Jutte, Yalçın Güzelce, Atilla Cansever, Yapım Yılı: 1988
KANAL 7 / 23.45

TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03 KANAL 7: (212) 612 90 90 TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00 STV: (216) 344 85 60 MELTEM TV: (212) 639 08 85 FLASH TV: (212) 256 81 00 CNN TÜRK: (212) 413 56 00 STAR: (212) 448 90 00 KANAL D: (212) 413 51 11 atv: (212) 354 39 36 SHOW TV: (212) 355 01 01 tv8: (212) 288 51 52 CNBC- e: (212) 335 00 00 NTV: (212) 335 00 00 KANAL A: (312) 318 69 70 RTÜK: Tel: (312) 297 50 50 ALO RTÜK: 178

 
Sivas-Yozgat yolunda maceradan maceraya
Şoray Uzun Yolda geçtiğimiz hafta başladığı Sivas gezisini bu hafta bitiriyor ve Yozgat'a uğruyor. Sivas ve Yozgat'tan renkli görüntülerin ekrana geleceği programda, Yozgat'ta işkenceli düğün, pekmez yapımının incelikleri ve Sivas Divriği Ulucami'nin inanılmaz gizemi ekrana geliyor.
[22.15/KANAL 7]

Ahmed Hulusi Expochannel'da
"Din hakkında bugüne kadar duyulmamış gerçekler"i dile getirme iddiasıyla yola çıkan Ahmed Hulusi, Ramazan ayı boyunca her gün 19.40, 22.40, 05.40 ve 09.40 saatlerinde Expochannel'da. Programda din hakkında hissedilen herşey var.
Kazdığı kuyuya düşen bir ağanın 'Buluşma'sı
Büyük Buluşma'da, Şahan, köyün tefeci ağasıdır. Sistemi çıkarları için kullanmakta, köylünün emeğini sömürmektedir. Yıllardır kaç öğretmen geldiyse, Şahan Ağa onları canından bezdirip kaçırtmıştır. Çünkü çocuklar okursa tarlada çalışmayacaklarından korkmaktadır. Köyün imamı bu eksikliği görüp çocuklara ders vermeye başlayınca, Ağa köye bir öğretmen getirtir. Fakat öğretmen ağanın başına dert olur.
[ 20.00 / SAMANYOLU ]

25 Avrupalı yönetmenin Avrupa'ya "Kısa" bakışı
Fatih Akın'ın da aralarında bulunduğu 25 Avrupalı yönetmenin 5 dakikalık kısa filmlerinden oluşan Avrupa Manzaraları (Visions of Europe) adlı belgesel film ekranda. Türkiye-AB Müzakere sürecinin başladığı şu günlerde, 25 Avrupa Birliği ülkesinden ünlü yönetmenin Avrupa Birliği'ne bakışını görme fırsatı sunan proje, aralarında Fatih Akın, Tony Gatlif, Peter Greenaway ve Aki Kaurismaki'nin de bulunduğu Avrupa Birliği'nin 25 ülkesinden, 25 yönetmenin Avrupa'ya bakışı yeralıyor.
[ 20.30 / NTV ]

Ekranda Türk usulü bir zaman yolculuğu
Türk usulü zamanda yolculuğu konu alan fantastik bir dizi geliyor ekrana. Kahramanları her bölümde zaman çizgisi üzerinde maceradan maceraya koşarken, yaşadıkları olayları anlatan dizide Volkan Severcan, Buket Saygı ve Haldun Boysan rol alıyor. Kahramanlar bir bölümde Cengiz Han'ın çadırına giderken, bir başka bölümde Graham Bell ile tanışıyorlar, bir bölümde ise Çanakkale Zaferi'ni yaşıyorlar.
[ 20.00 / STAR ]
6 Ekim 2005
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan | Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED