AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
Katrina Amerika'daki '3. Dünya'yı çıkardı
Katrina kasırgası Amerika'nın dışarıya göstermemeye çalıştığı iç sefalet manzaralarını dünyanın gözü önüne serdi. Irak büyüklüğünde iki ülke nüfusunu oluşturacak sayıda insan ABD sınırları içinde sefalet içinde yaşıyor.

Uzun boylu kadınlar daha hırslı oluyor

Göstermeyin bu filmleri!
Ramazan'da TV'lerin vazgeçilmezleri haline gelen dini içerikli programlardaki kalitesizlik tepki topluyor. Yıllar öncesinin imkanlarıyla estetik ve dini duyarlılıktan yoksun olarak çekilen "dini filmler!" izleyiciyi kaçırtıyor

Ersin Paşa toprağa verildi
Cenaze törenine Sezer, Erdoğan, Evren ve Özkök de katıldı

Boeing stratejik ortaklık istiyor
Amerikan hükümetince de desteklenen 'Barış Kartalı' projesinin Boeing ile Türkiye arasında birçok fırsat ve ortaklığın kapısını açtığını açıklayan Boeing firması, stratejik ortaklık için Türkiye'ye mesaj verdi.

Turna, Keklik ve Pelikan dolar bastı

YÖK ortadan kalkacak
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Avrupa Birliği müzakerelerinde önemli bir yer tutacak olan eğitim konusunda yapılması düşünülen en önemli düzenlemenin YÖK'ün kaldırılması olduğunu söyledi.

Yeni kuşaklar Avrupalı
"Avrupa'da Türkler" konulu bir araştırmaya göre, Avrupa'da 3.8 milyon Türk yaşıyor ve bunların 1,3 milyonu AB vatandaşı. Üçünçü kuşak, yaşadığı ülkeyi 'ana vatan' olarak algılıyor

28 başhekim istifa etti
Muayenehane işlettikleri için, üç ay içinde muayenehanesini kapatma ya da istifa etmesi zorunlu hale gelen başhekimlerden 28'i istifa etti

Haydi Allahaısmarladık!
Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı'ndan bir öğrenci, bitirme tezi olarak ünlülerin son sözlerini derledi.

Barış kervanı uğurlandı
Balkanlardaki 8 ülkede 25 kentte iftar sofrası kuracak olan Bayrampaşa Belediyesi'nin 'Bereket Kervanı', İstanbul'dan ayrıldı. Kervanda yeralan üç TIR, iki otobüs ve bir minibüse, temsili olarak, bir müddet deve kervanı eşlik etti.

Taşfırın Karadağlı'nın şantajcısına beraat
Oyuncu Tamer Karadağlı ve bir akrabasıyla birlikte yaşadıkları ilişkiyi görüntüleyen iki kadından biri beraat etti. Diğerine ise önce 1 yıl hapis 100 YTL para cezası verildi, daha sonra da bu cezası ertelendi

Kapkaççı kameraya böyle yakalandı
Aksaray'da oteline girmeye çalışan kadın turistin çantasına kapkaç yapan H.G., güvenlik kamerasına yakalanınca, yakayı eleverdi.

Heyelanda ölenler son yolculukta

Bill Gates yanına kimseyi yaklaştırmadı

TIR otoyu biçti: Aile yok oldu

Kartal'da 6 davul gözaltına alındı!

Kısa kısa..



6 Ekim 2005
Perşembe
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Ramazan
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED