AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
E K O N O M İ
New York Borsası kapanışı Turkcell'den

Turkcell, şirketin New York Borsası'na kote oluşunun 5. yıldönümü kapsamında 23 Eylül Cuma günü kapanış zilini çaldı. New York Borsası'ndaki kapanışa, Çukurova Holding Başkanı Mehmet Emin Karamehmet ile Turkcell Genel Müdürü Muzaffer Akpınar'ın da bulunduğu yöneticiler katıldı.

Avea, yeni nesilleri teknoloji ile tanıştırıyor

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı'nın işbirliğinde "Avea Bilişim Teknolojisi Sınıfları" Projesi adı altında yepyeni bir projeyi hayata geçiren Avea, proje kapsamında iki eğitim dönemi süresince Anadolu'da 100 adet bilgisayar sınıfı kuracak. MEB ve Avea arasında imzalanan protokole göre 2005-2006 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda 50 okula "Avea Bilişim Teknolojisi Sınıfı" kurulurken, bu rakam 2006-2007 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda 100'e ulaşacak.

Volkswagen Bora yenilendi, ismi Jetta oldu

Volkswagen Bora tamamen yenilendi. Dış tasarımından iç mekanına kadar her yönüyle yenilenen Bora'nın ismi de Jetta olarak değişti. 12 Eylül'den itibaren VW Yetkili Satıcıları'ndaki yerini alan Yeni Jetta'nın tavsiye edilen satış fiyatı 34.300 YTL'den başlıyor.

Saray iftarı Çırağan'da

Ramazan boyunca Çırağan Palace Kempinski, Tuğra ve Laledan restoranlarında, iki farklı servis modeli ile, keyifli bir iftar saati yaşamak isteyenlere iki ayrı alternatif sunuyor. Saraylara lâyık bu iftar keyfini tamamlayan bir diğer unsur ise Ramazan boyunca sürecek olan "fasıl".

İhracat başarı ödülü Tukaş'ın

2004 yılında ìmeyve sebze mamulleriî sektöründe en fazla ihracat yapan şirket olduğu belirlenen Tukaş, ihracat lideri olarak ödül kazandı. Tukaş, ödülünü 8. Dış Ticaret Haftası kapsamında ödül töreninde aldı. Tukaş Genel Müdürü Ahmet Uysal, "Tukaş'ın toplam satışının ortalama % 35-40'ını dış pazar satışları oluşturmaktadır" dedi.

Süpermarkalar 3 Ekim'de açıklanıyor

Dünyanın 48 ülkesinde faaliyet gösteren İngiliz şirketi Superbrands International "Türkiye'nin Süpermarkaları"nı seçti. Süpermarka olmaya hak kazanan markalar Superbrands Başkanı Bill Colegrave tarafından 3 Ekim'de açıklanacak. Bugüne kadar tüm dünyadan seçilmiş Süpermarkaların toplamı 5000'e ulaşıyor.

'Prima Bebek Dünyası' İstanbul'da

Türkiye turunun ikinci ayağı olarak İstanbul'a gelen Prima Bebek Dünyası, 27 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında Anadolu Yakası'nda Caddebostan Sahil Yolu'nda kalacak. 4 - 9 Ekim tarihleri arasında da İstanbul Metrocity girişinde Avrupa Yakası'nda ziyaretçilerini ağırlayacak.

Arkas yurtdışında 2 yeni ofis daha açtı

Yunanistan, Cezayir ve Ukrayna'da ofisleri bulunan Arkas, şimdi de İspanya ekonomisinin kalbi olan Valencia ve Barcelona kentlerinde birer ofise sahip oldu. Arkas Espana ile holding bünyesindeki yurtdışı ofis sayısı 4 ülkede 7'ye çıkmış oldu.



27 Eylül 2005
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık | Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED