AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M
Genç kızlar içini Çubukçu'ya döküyor
SHÇEK'E bağlı yurtlarda kalan çocukların 'Nimet Abla'sı olan Bakan Çubukçu, genç kızların talebi üzerine 'saç uzatma yasağını' kaldırdı.

Dini liderlerden ortak ses: Medeniyetler çatışmasın
Hatay'da gerçekleştirilen Medeniyetler Buluşması'nda bir araya gelen dini liderler, medeniyetlerin çatışmaması ve dinlerin kavgalara alet edilmemesi için ortak çağrı yaptılar.

Hedef, AB'ye hazır bireyler yetiştirmek
Vakıf ve devlet üniversitelerinde 2005-2006 akademik yılı açıldı. Fatih Üniversitesi'nin Rektörü Prof. Dr. Turgut Balkaş, "Bizim görevimiz, Avrupa Birliği'ne hazır bireyler yetiştirmektir" dedi.

Dilde yozlaşmaya hayır
Siyasiler, 73. Dil Bayramı dolayısıyla yayınladıkları mesajlarda, Türkçe'nin yozlaşmaması için bütün kesimlere görev düştüğünü söylediler.

Büyükanıt AP'deki bazı 'sesleri' kınadı

Çelik: Sağlık Meslekliler fonksiyonunu kaybetti

Baydemir: Bayrak ortak değerimiz
Türk bayrağının Türk halkının manevi ve Türkiye'de yaşayan bütün yurttaşların ortak değeri olduğunu dile getiren Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, "Provokasyonlar fayda sağlamaz" dedi.

Türkçe bildiğimi bilmeyen mi var
Mahkemede Kürtçe ifade verdiği için savcılıkça Türkçe bilip bilmediği araştırılan HAK-PAR Genel Başkanı Abdulmelik Fırat, Siyasi Partiler Yasası'ndaki Kürtçe yasağına dikkat çekmek için mahkemede Kürtçe ifade verdiğini söyledi.

Eurofighter'a ortaklık daveti
"Eurofighter Typhoon savaş uçağı'' projesinin İtalya sorumlusu Bertolone, "Türkiye'ye yalnızca savaş uçağı satmayı düşünmüyoruz. Türkiye'yi, Eurofighter'ın beşinci ortağı olarak görmek istiyoruz" dedi.

Dünyanın tüfeğini üretecek

Diana'nın 'bebeği'ni mumyalamışlar
Diana'nın cesedinin, Dodi el Fayed'den hamile kaldığı yönündeki kanıtların bulunmaması için ölümünden bir saat sonra mumyalandığı açıklandı. Mumyalanmaya ilişkin karar, Tony Blair hükümeti ve İskoçya'daki kraliyet ailesiyle yapılan görüşmeden sonra alınmış.

Taykonotlar uzay yolunda

'Barış istiyoruz'
Nevşehir Uluslararası Dünya Barış Konferansı'nda, 200 ülkeden gelen farklı din, dil ve renge sahip bine yakın kişi, elele tutuşup "barış istiyoruz" diye haykırdı.

200 çocuk ölümün eşiğinden döndü
Bolu Gerede'de okulda öğle yemeği yedikten sonra rahatsızlanan 200 ilköğretim öğrencisi kusma, ishal ve halsizlik şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerden birinin durumu ağır.

Eylem hazırlığındaki bomba timi yakalandı

Kısa kısa..



27 Eylül 2005
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Online İlan

ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
Dünya
| Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
Sağlık
| Arşiv | Bilişim | Dizi

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED