AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
G Ü N D E M

Başkentteki SSK'lıya özel hastane imkanı
Sosyal Sigortalar Kurumu'nun (SSK), İstanbul, İzmir ve Tekirdağ'da başlattığı özel hastanelerden hizmet alma uygulamasına Ankara da dahil edildi. Anlaşmaya göre, SSK'lılar Özel Yüzüncü Yıl Hastanesi'nde, genel cerrahi, ortopedi ve travmatoloji, kulak burun boğaz, kadın hastalıkları ve doğum, kalp ve damar cerrahisi, kardiyoloji ile çocuk servislerinde 20 YTL. ödeyerek, Özel Çankaya Hastanesi'nde ise kalp ve damar cerrahisi, mikrovasküler cerrahi, ortopedi ve travmatoloji, genel cerrahi ve üroloji servislerinde 30 YTL ödeyerek muayene olabilecek.

  • ANKARA

     Yerel yönetimler özürlüler için çalışmalı
    2. Özürlüler Şurası'nın açılış töreninde konuşan Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, dünyada özürlü nüfusun arttığını ve ülkede 8,5 milyon özürlü vatandaşın bulunduğunu belirterek, yerel yönetimlerin sosyal hayatın temel alanları olan "eğitim, sağlık, iş, kültür ve spor gibi bütün bu alanlara özgü bir çok sorunun çözümü konusunda da gayret sarf etmelerini gerekli kıldığını" söyledi. İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu da konuşmasında, özürlülerin layık olduğu kalitede hizmet almasına imkan sağlayacak ortak hedefin tekrar gözden geçirileceğine işaret etti.

  • ANKARA

     Yunanlı Vali: Herkes dinine sahip çıkmalı
    Manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz'ın Yunan sevgilisi ile evlenip dinini değiştirmesinin yankıları sürüyor. Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (BASİAD) davetlisi olarak Yunanistanlı ticaret heyetiyle birlikte Balıkesir'e gelen Midilli Vali Yardımcısı Fotini Stefanidaki, BASİAD'ın verdiği akşam yemeğinde tercümanı ve Türk işadamlarıyla beraber sirtaki oynadı. Stefanidaki'ye, Türkiye ve Yunanistan'da günün konusu olan Türk manken Tuğçe Kazaz'ın Yunan oyuncu Yorgo Seitaridis ile kilise evlilikleri hakkındaki düşünceleri soruldu. Midilli Vali Yardımcısı Stefanidaki, "Ben onun yaptığı bu şeye karşıyım. Bence dinini değiştirmesine gerek yoktu. Ben, evlenmelerine karşı değildim. Ortodoks veya Müslüman, herkes kendi dinini tutmalı. Niye değiştiriliyor? Bence değişmesine gerek yok" dedi.

  • BALIKESİR (İHA)

     Olay Rektör Prof. Sütbeyaz şehitlerin huzurunda eğildi!
    Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde ise akademik yılın açılışı nedeniyle Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. 2004-2005 öğretim yılı mezuniyet töreninde bir şehit anasını başı örtülü olduiğu için tören salonuna almadığı gerekçesiyle kamuoyunda günlerce tartışılan isim haline gelen Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Sütbeyaz, açılış konuşmasında, terör olaylarına tepki göstererek, "Şehit yakınlarının acılarını yürekten paylaştığımı belirtmek istiyorum. Terör mağduru gazilerimize acil şifalar diliyor, şehitlerimizin manevî huzurunda saygı ile eğiliyorum" diye konuştu. Sütbeyaz'ın bu ifadeleri salondaki davetlilerden büyük alkış aldı.

  • ERZURUM (A.A)

     5 bin 200 polis adayı alınacak
    Emniyet Teşkilatı'nın polis memuru ihtiyacını karşılamak üzere Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne (POMEM) 4 bin 940 erkek, 260 bayan olmak üzere toplam 5 bin 200 polis memuru adayı alınacağı bildirildi. Aday müracaatlarının, 05 - 14 Ekim 2005 tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlükleri Eğitim Şube Müdürlükleri'ne yapılacağı belirtildi.

  • ANKARA

     LES'e başvurular başladı
    Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (LES), başvuruları dün başladı. LES sınavı, 4 Aralık 2005 Pazar günü yapılacak. Başvurular, 7 Ekim'de sona erecek. LES'e, en az lisans diplomasına sahip olanlar ile sınavın yapıldığı tarihten itibaren 1 yıl içinde bir lisans programından mezun olabilecek durumdakiler girebilecek. Yabancı uyruklu öğrenciler de sınava katılabilecek.

     3 bin öğrenciye kırtasiye yardımı
    Esenler Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi 3 bin öğrenciye, çanta, önlük ve eğitim setinden oluşan kırtasiye yardımı yaptı. Hasip Dinçsoy, Atatürk ve Engün Can Güre İlköğretim Okulu'ndaki törene Esenler Belediye Başkan Vekili Nurettin Öztürk de katıldı. Öztürk, ihtiyaç sahibi öğrencilerin okul müdürleri tarafından tespit edildiğini belirtti.

  • İSTANBUL

     Mermileri yol kenarına attılar
    Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde 4 bin 500 Kalaşnikof mermisi bulundu. Siverek Yatılı İlköğretim Bölge Okulu yakınlarında yol araması yapan güvenlik güçleri, bir torba içinde yol kenarına bırakılmış 4 bin 500 mermi buldu. Yetkililer, mermilerin yoldan geçerken, güvenlik güçlerinin arama yaptığını farkeden bir araçtan, atılmış olabileceğini belirttiler. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

     8 PKK'lı cezaevine gönderildi
    Van'da terör örgütü PKK'ya üye oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 10 kişiden 8'i tutuklandı. Van'da geçen perşembe günü düzenlenen operasyonun ardından, Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Terör örgütü PKK'ya üye ve yardım yataklık" suçlarından H.A., A.U., M.A., Y.B., A.T., Y.T., H.T., S.T., M.A.S. ve A.B, gözaltına alındı. Gözaltına alınan 10 kişi, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ndeki sorgusundan sonra Van 4 No.'lu Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevkedildi. Yaklaşık 11saat süren duruşmanın ardından "Terör örgütü PKK'ya üye ve yardım yataklık" suçlarından gözaltına alınan M.A, Y.B, A.T, Y.T, H.T, S.T, M.A.S ve A.B tutuklandı. H.A ve A.U. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, 22 Eylül'de Hacıbekir Mahallesi Doğu Caddesi'ndeki bir eve operasyon düzenlemiş, üç terörist ölü ele geçirilmiş, dört terörist de yaralı olarak yakalanmıştı.

     'Konferans faydalı oldu netekim'
    7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, "İmparatorluğun Son Döneminde Osmanlı Ermenileri" konulu konferansın faydalı olduğunu söyledi. Kenan Evren, kara yolu ile Ankara'dan İstanbul'a geçerken Bolu Valisi Ali Serindağ'ı makamında ziyaret etti. Evren, burada, "Ermeni Konferansı" ile ilgili sorulara, "Açık olmakta fayda var" karşılığını verdi. Kenan Evren, şöyle konuştu: "Bu konferansı başka türlü de yapabilirlerdi. Türk Tarih Kurumu'ndan yetkilileri çağırarak konferans daha faydalı hale getirebilirlerdi. Ama olsun, bu da faydalı oldu. Konferansta çeşitli konuşmalar olmuş. Ama lehimize de konuşmalar olmuş. Bugünkü gazetelerde okudum. Biz bu toprakları gömülmek için istiyoruz diyor Ermeni'nin birisi. Güzel bir laftır bu." Bir gazetecinin, "Gösterilen tepkileri nasıl buluyorsunuz" sorusuna, Evren, "Tepki gösterilir. Daha önceden konuşulacakları ben de bilmediğim için tepki gösteriyordum. Ama öyle değilmiş. Durum daha farklıymış. Demokrasilerde de konuşma özgürlüğü vardır ve gösteri özgürlüğü vardır" şeklinde cevap verdi. 7. Cumhurbaşkanı Evren'e, Bolu Valisi Ali Serindağ tarafından Köroğlu şilti hediye edildi.

     Okuyan: Konferans, yerli diasporanın ihanetidir
    Hür Parti lideri Yaşar Okuyan, Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenen Ermeni Konferansı'nın, "yerli diasporanın Türkiye'ye ihaneti olduğunu ve ihanet toplantısı olarak tarihte yerini alacağını" savundu. Okuyan, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Bilgi Üniversitesi'ndeki "İmparatorluğun Son Döneminde Osmanlı Ermenileri: Bilimsel Sorumluluk ve Demokrasi Sorunları" başlıklı konferansın, bilime, akademik zihniyete uymadığını, tek yönlü yapıldığını öne sürdü. Okuyan, "Adeta Erivan Üniversitesi'nde düzenlenmiş bir Ermeni konferansıydı" dedi. Konferansta, Türkiye aleyhine görüşlerin paylaşıldığını belirten Okuyan, konuşmacı olarak katılanları, "Erivan'ın çiçekleri" olarak nitelendirdi.

     Ulucanlar olaylarına karanfilli protesto
    Kamuoyunda Ulucanlar Cezaevi olarak bilinen Ankara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda, 1999 yılında çıkan ve 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayların yıldönümünde, çeşitli gruplar, cezaevi kapısı önüne karanfil bırakarak, olayları protesto etti. Cezaevi önünde toplanan İnsan Hakları Derneği (İHD) Ankara Şubesi üyeleri adına açıklama yapan Salih Karaaslan, olayların bir daha yaşanmaması için toplandıklarını belirtti. İHD'nin açıklamasından yaklaşık 1 saat sonra, "Ulucanlar katliamını unutmadık, unutturmacağız" yazılı pankart açan bir başka grup, sloganlar atarak cezaevi önüne geldiler. Grup açıklama sonrası cezaevi kapısının önüne karanfil bıraktı.

     RTÜK, yeni bir dekoder buldu
    Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), televizyon yayınları konusunda yeni bir denetim sistemi kurmak için çalışma başlattı. Yeni sistemle, bütün yayınların, tespit edilen kelimeler üzerinden denetim altına alması planlanıyor. Yeni sistemin kurulabilmesi için yurt içinde ve yurtdışında teknoloji araştırması yaptıran kurul, tv yayınları üzerinden etkin denetim getirmek istiyor. Yeni sistem, daha önceden belirlenen kelimelerin yayınlarda kullanılması halinde otomatik kayıt yapılmasını öngörüyor. Buna göre 'terör', 'Öcalan' gibi sisteme yüklenmiş kelimelerin geçtiği yayınlar hemen kayda giriyor ve 'uyarıcı' bir ses çıkarıyor. Uzmanları, bu yayınları incelemeye tâbi tutarak, yayında herhangi bir suç işlenip işlenmediğini rapor haline getirecek. RTÜK, yeni kurulacak sistem konusunda ön çalışma da yaptırdı. İlk incelemelerde sistemin maliyetinin yüksek olduğu bilgisi verildi. Öte yandan RTÜK Başkanı Zahit Akman, kurulun bazı çalışmaları yürütmekte zorlandığını söyledi. Özellikle kurumun personel ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Akman, RTÜK'ün yeni personel alamadığını kaydetti.

  • VELİ TOPRAK/ ANKARA

     Jandarma 'komutanına' da haber verecek
    İçişleri Bakanlığı, Türkiye'nin kırsal kesimindeki asayiş hizmetlerinden sorumlu bulunan Jandarma Teşkilatı'nı, AB'ye uyum yasalarına uymaları konusunda uyardı. İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu adına Müsteşar Şahabettin Harput imzası ile Jandarma Genel Komutanlığı'na gönderdiği yazıda, AB müktesabatı kapsamında hazırlanarak 1 Haziran'da yürürlüğe giren yeni Ceza Muhakemesi Kanunu (CMK) ve buna uygun olarak yayımlanan yönetmeliklere uyulması istendi. Yeni CMK ile birlikte kolluk görevlilerinin nitelikleri, adli işlemlerinin denetimi, hizmet içi eğitimi ve diğer hizmet birimleri ile ilişkilerinin 1 Haziran'dan sonra değiştiği hatırlatılan yazıda, tüm kolluk birimleri gibi jandarmanın da, bu düzenlemelere uygun hizmet vermesi gerektiği bildirildi. Yeni CMK ile birlikte polis ve jandarma birimlerinin doğrudan cumhuriyet savcılarının emir ve talimatlarına göre hareket etmesi gerektiği vurgulanan yazıda, "Ancak jandarma, görevin gelişmeleri hakkında kendi amirlerine de bilgi vereceklerdir" denildi.

  • EVİN GÖKTAŞ

     Terörle Mücadele Kurulu toplanıyor
    Terörle Mücadele Yüksek Kurulu, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün başkanlığında bugün toplanacak. Alınan bilgiye göre, Başbakanlık Merkez Bina'da bugün saat 16.00'da toplanacak kurula, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve Adalet Bakanı Cemil Çiçek de katılacak. Kurulda ayrıca, MGK Genel Sekreteri, Başbakanlık ve Dışişleri Bakanlığı müsteşarları ile MİT Müsteşarı, Jandarma Genel Komutanı ve Emniyet Genel Müdürü de hazır bulunacak.

     İÜ'den 'Ermeni Konferansı
    İstanbul Üniversitesi'nde (İÜ) Mart 2006 tarihinde "Ermeni Konferansı" düzenleneceği bildirildi. İÜ Rektörlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, "İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, 2006 Mart ayı içerisinde Ermeni sorununu geniş uluslararası katılımla, bilimsel kriterlere uygun olarak masaya yatıracak" denildi. Konferansta, yeni belgeler ışığında Ermeni sorununun geçmişi olduğu kadar, bugünü ve geleceğinin de ele alınmaya çalışılacağı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Ermeni sorunu yalnızca tarihi açıdan değil, hukuk, siyasi tarih, sosyoloji gibi farklı disiplinler açısından ve her türlü görüşe açık bir şekilde tartışılacak."

     NATO'yu hortumladılar
    Büyükçekmece'de delinen NATO boru hattına vana takılarak jet yakıtı çalındığı belirlendi. İl Jandarma Komutanlığı'ndan alınan bilgiye göre, bir ihbar üzerine Bahçeşehir'den geçerek Yeşilköy Askeri Havalimanı'na ulaşan NATO boru hattında yapılan incelemelerde, borunun delinerek vana takıldığı ve bağlanan hortumla yakıt çalındığı anlaşıldı. Bu yöntemle yaklaşık 10 ton jet yakıtının çalındığını tahmin eden jandarma, olayı gerçekleştiren kişilerin belirlenerek yakalanmaları amacıyla çalışma başlattı.

  • İSTANBUL (A.A)

     Avrasya'nın en büyüğü
    Türkiye, bu yıl 7. kez ev sahipliği yapacağı "IDEF 2005 Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı"ndan 2 milyon 500 bin dolar gelir bekliyor. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Genel Müdürü emekli Korgeneral Aydın Şen, 27-30 Eylül tarihleri arasında Ankara Eryaman'daki 75. Yıl Hipodromu'nda gerçekleştirilecek IDEF 2005 Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'ndan, 2 milyon 500 bin dolar gelir beklediklerini bildirdi. Şen, "Şu anda dünyada bu çapta 10 fuar var. Biz Avrasya'nın en büyük fuarıyız. Bu fuarla dünyadaki ilk 3'ün içerisine gireceğiz. Bu konuda oldukça iddialıyız" dedi. Şen, 2003 fuarına göre bu yılki fuarda, ülke sayısında yüzde 27'lik, firma sayısında ise yüzde 26'lık artış yaşandığını, 31 ülkeden 34 KOBİ'nin fuara katıldığını, 49 ülkeden dokuzu savunma bakanı, dördü genelkurmay başkanı olmak üzere 240 üst düzey yetkilinin de ağırlanacağını kaydetti.

  • ANKARA (A.A)

     Demi Moore evlendi
    Hollywood yıldızlarından Demi Moore, erkek arkadaşı Ashton Kutcher ile evlendi. ABD'de yayınlanan Us Weekly ve People dergilerinin internet sitesinde, 42 yaşındaki Moore ile 27 yaşındaki Kutcher'in, önceki gün Los Angeles'ta evlendikleri duyuruldu. Us Weekly, düğüne, Moore'un ilk kocası Bruce Willis, film yıldızı Lucy Liu ve Willis ile evliliğinden olan 3 kızı dahil yaklaşık 100 kadar konuğun katıldığını aktardı. Moore-Kutcher çifti ise bu konuda henüz bir açıklama yapmadı.

     Yedi cücelerin meraklısı öldü
    Eskişehir'de Yedi Cüceler Tiyatro ve Gösteri Grubu'nun üyelerinden "Meraklı" rolünü üstlenen 107 santimetre boyundaki İsmail Kör (34) solunum yetmezliği nedeniyle vefat etti. Uzun süredir solunum yetmezliği bulunan ve 10 gün Yunusemre Devlet Hastanesi'nde tedavi gören İsmail Kör, önceki gece evinde hayatını kaybetti. İsmail Kör'ün cenazesi, Şirintepe Mahallesi Süleymaniye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki evinin önüne götürüldü. Burada ailesi, yakınları ve tiyatro grubundaki arkadaşları tarafından karşılanan İsmail Kör'ün cenazesi, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. İsmail Kör ile birlikte 3 kişinin vefat ettiği grubun tiyatro oyunlarına devam edeceği bildirildi.

  • ESKİŞEHİR (A.A)

     Deniz Feneri'nden Nijer'e yardım
    Deniz Feneri Derneği'nden üç kişilik bir heyet, derneğin bir aylık kampanyası sonucu topladığı 600 bin dolarlık yardımla dün Nijer'e gitti. "Nijer'e Yardım Kampanyası" hakkında Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına bilgi veren Deniz Feneri Derneği Genel Sekreteri İbrahim Altan, yardım amacıyla bu ülkeye giden üç kişilik ekibin, bir aylık kampanya sonucu toplanan 600 bin doları da Nijer'e götürdüğünü kaydetti. İstanbul'dan dört kişilik başka bir ekibin de 29 Eylül'de bu ülkeye gideceğini ifade eden Altan, ekiplerin özellikle Zinder ve Maradi bölgelerinde çalışmalar yapacaklarını söyledi.

  • İSTANBUL (A.A)

     50 bin dolara ailesine kavuştu
    Irak'ta kaçırılan ve 50 bin dolar karşılığı serbest bırakılan Adanalı terzi Feyyaz Alişan, ailesine kavuştu. Serbest bırakılmasının ardından dün Adana'ya gelerek evinde ailesi ve yakınlarıyla hasret gideren Alişan, 16 Nisan 2005 günü Adana'da kuyumculuk yapan Enver Ünvar ile çalışmak için gittiği Irak'ta, 30 Temmuz 2005 tarihinde kaçırıldıklarını anımsattı. İncirlik Beldesi'nde dükkanın bulunduğunu, işleri kötüye gidince bir şirket aracılığıyla Irak'a terzi olarak çalışmaya gittiğini anlatan Alişan, "Çalıştığım şirketin desteğiyle 50 bin dolar vererek kurtuldum. Aileme ve memleketime kavuştuğum için mutluyum" dedi.

  • ADANA (A.A)

     Güngören'de infaz
    ATATÜRK Caddesi yakınındaki boş araziden silah sesleri gelmesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Ümit Sarıgöz (20) ve Hakan Kalaycı'yı (20) başlarından tabancayla vurulmuş halde buldu. Ümit Sarıgöz'ün, askerlik yaptığı Ağrı'dan izinli olarak İstanbul'a geldiği belirtildi. Polis, görgü şahitlerinin 4 kişi olduklarını bildirdiği zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

  • İSTANBUL

     Ocakta göçük: 2 işçi ölü
    ZONGULDAK'ta kaçak işletildiği iddia edilen kömür ocağındaki göçükte 2 işçi öldü, 1 işçi yaralandı. Gelik Beldesi'nde henüz sahibi belirlenmeyen kömür ocağında, tavan kısmındaki toprak kayması sonucu göçük meydana geldi. Göçükte Serkan Bayram (20) ve Serkan Güney (23) öldü, Selim Türkmendal (36) yaralandı. Yapılan açıklamada kömür ocağının kaçak işletildiği öne sürüldü. Yaralı işçilerin durumunun iyi olduğu ve tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

  • ZONGULDAK

     Ankaralı Turgut tahliye oldu
    ANKARA'lı Turgut adıyla tanınan ünlü sanatçısı Turgut Karataş, silah bulundurmadan aldığı cezayı tamamlayarak özgürlüğüne kavuştu. Aylardır türkü ve şarkılarını dinleyerek içeride neşeli günler geçiren mahkumlar, Ankaralı Turgut'u Ulucanlar Cezaevi'nden göz yaşları ile uğurladılar. Cezaevinde, sık sık konserler veren Ankaralı Turgut'un da, cezaevinden ayrılırken ağladığı bildirildi.

     Mucize bebek
    ABD'li Türk doktor Kutluk Oktay müthiş bir başarıya imza attı. Kanserli Ann Dauer, kemik iliği nakli için kemoterapi tedavisi göreceği söylenince Amerikan Cornell Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. Oktay'a başvurdu. Ondan alınan yumurtalık dokusu dondurulduktan sonra kemoterapiye başlandı. Tedavinin ardından dondurulan doku, karın bölgesinde deri altına yerleştirildi. Dauer, ikinci denemenin ardından hamile kaldı ve dün bebeğini dünyaya getirdi. 4 kilo 100 gram ağırlığında, 50 santimetre boyunda dünyaya gelen "mucize bebek" ile annenin sağlık durumu iyi.

  • (A.A)

     Talihsiz kaza
    Kanal 7' de yayınlanan televizyon dizisi "Affet Beni'nin Beykoz'da kurulan setinde dün kaza sahnesinin çekimi acı sona erdi. Yönetmen Yardımcısı Zehra Egemen, otomobil ile prodüksiyon masasına çarptı. Oyuncu Aslı Sevimli'nin hayatını kaybettiği kazada, ikisi çocuk dört kişi de yaralandı. Kanal 7'de yayınlanan "Affet Beni" dizisinin çocuk kahramanının ezildiği bölümünün çekimi için dün Çubuklu'daki Kireçocağı Caddesi üzerinde bulunan çıkmaz sokakta set kuruldu. Tahir Zincirbağ'ın yönettiği dizi senaryosu gereği 23 yaşındaki yardımcısı Zehra Egemen, çıkmaz sokağa hızla girecekti. Ancak Egemen, 34 BT 9640 plakalı otomobil ile sokağa giremedi; hızla sokağın başında bulunan prodüksiyon masasına çarptı. Masa çevresinde bulunan oyuncular 23 yaşındaki Aslı Sevimli, 8 yaşındaki Hüdelfa Taştekin ile 5 yaşındaki Sezen Zincirbağ, 23 yaşındaki Kameraman Asistanı Mehmet Nuri Eren ile Yönetmen Hüdaverdi Yavuz yaralandı. Polisin gözaltına aldığı Egemen, çıkırıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



  • 27 Eylül 2005
    Salı
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
    Dünya
    | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
    Sağlık
    | Arşiv | Bilişim | Dizi

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED