AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Tromso'ya kuşatma

"İki hafta oynayamaz" denilen Hakan 5 günde iyileşti. Gerets, dönüşünü dört gözle beklediği yıldızını, İliç'in yerine Tromso 11'ine monte etti. İzmir'de Manisa'yı dörtleyen üçlü forvetten, Tromso'ya da aynı tarife isteniyor.

TROMSO'YA 3'LÜ FORVET

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, perşembe günü UEFA Kupası'ndaki Tromso maçıyla birlikte tekrar 3'lü forvete dönüyor. Samsunspor maçında sayısız gol fırsatlarından yararlanamayan sarı-kırmızılılar'da Gerets, iki hafta önce İzmir'de farklı kazanılan Vestel Manisaspor maçında olduğu gibi Hakan Şükür, Necati ve Ümit'i birlikte oynatacak.

HAKAN'I ÇOK ARADIK

Samsunspor maçında gol yollarında çok fazla etkisiz kaldıkları belirten Gerets, "Maçta Hakan'ın yokluğunu hissettim. Tromso maçında iyileşen Hakan'ı Necati ve Ümit ile birlikte ilk onbirde oynatacağım. Galibiyetten başka bir sonucun bize yaramadığı maçta 3 forveti birden oynatıp bol gollü bir galibiyetle turu geçmek istiyoruz" diye konuştu.

CİHAN YİNE SAKATLANDI

SakatlIklarI süren futbolculardan Ergün, Hakan Şükür ve Hasan Kabze'nin takımla birlikte çalışmalara başlaması teknik heyeti sevindirirken, Cihan idmanda yeniden sakatlandı. Sol arka adalesinde çekme meydana gelen Cihan'ın derhal tedavisini başlanırken, bu oyuncunun durumunun daha sonra belli olacağı kaydedildi.

  • SAVAŞ ÇORLU

    Hedefteki adam İliç

    SASA HAYAL KIRIKLIĞI

    Galatasaray'da büyük ümitlerle transfer edilen Sasa İliç hayal kırıklığı olmayı sürdürüyor. Teknik direktör Eric Gerets'in maçtan sonra "Bazı futbolcularımın performansı beni hayal kırıklığına uğrattı" şeklindeki sözleriyle Sırp oyuncu İliç'i kastettiği öğrenildi.

    NE ZAMAN OYNAYACAK

    Belçikalı hocanın yardımcılarına "Bu maçta oynamayacak da ne zaman oynayacak. Geldiğinden beri performansında ilerleme olmadı. İliç ile oynadığımız karşılaşmalarda bir kişi eksik oynuyoruz" diyerek bu oyuncu hakkındaki rahatsızlığını dile getirdiği ileri sürüldü.

    Sanki kafayı medya attı!

    Sahada birbiriyle itişip kakışan Hasan Şaş ile Necati, sorumluyu hemen buldu: Medya...

    'LİDERLİĞİMİZİ YAZIN'

    Samsunspor maçında birbirine giren Necati ve Hasan, dün bir araya gelerek dostluk gösterisi yaptı. İki futbolcu, "Biz kardeş gibiyiz. Olayı büyütmeyelim" derken, faturayı medyaya kesmeleri ilgiyle izlendi. İkili, "Medya olayı abartıyor. Takım iyi gidiyor, lideriz kimse bundan bahsetmiyor" diye konuştu.

    Dalaşmadan keyif aldım

    MHK Başkanı Ufuk Özerten, Samsun'da Necati ile Hasan'ın kavga etmesiyle ilgili olarak, "Keyif aldım'' dedi. Özerten, "Galip gelmek, daha iyi yapabilmek için çıkmış bir kavgaydı. Sonuçta Necati ikinci golü atınca Hasan gidip tebrik etti'' diye konuştu.

    Hasan Şaş baba oldu

    Dün sabaha karşı baba olan Hasan Şaş ile eşi Sibel hanımı ilk kutlayan Necati olurken, yeni dünyaya gelen bebeğe Yusuf Deniz adı verildi.



  • 27 Eylül 2005
    Salı
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
    Dünya
    | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
    Sağlık
    | Arşiv | Bilişim | Dizi

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED