|
|
|
Bugünkü Yeni Şafak |
|
|
|
|
|
|
Emre'nin transferinin gerçekleşmemesi durumunda rota Yıldıray'a çevrilecek. Lugano olmazsa Placente alınacak. Kaleci Rüştü ise eski takımına bonservisi ile kazandırılacak.
AHMET BIYIKLI
Emre'nin alternatifi Yıldıray İnterli yıldızın transferinin gerçekleşmeme ihtimalini de göz önünde bulunduran Fenerbahçe, B planını hazırladı. Orta sahada Alex'in yanına bir beyin arayan yönetim, Emre'ye alternatif olarak listede bulunan Yıldıray ve Ze Roberto ile de görüşmelere başladı. Fenerbahçe, Yıldıray için 8 milyon bonservis, gurbetçi oyuncuya da 4.5 milyon euro teklif etti. Ze Roberto da "gelirim" yanıtı verdi. Fenerbahçe Rüştü'nün transferi için de Barcelona kulübüyle yapacağı görüşmeye odaklandı. Milli kalecinin bonservisi konusunda pürüz yaşayan Sarı-Lacivertliler, bu transferi kesin bitirecek. Nihat'ın transferi için de CSKA Moskova ve Valencia gelişmelerini takip eden Fenerbahçe, Brezilya'nın Sao Paulo kulübünde forma giyen stoper Diego Lugano'da da Real Madrid ve Bayern Münih gibi isimlerle savaşıyor. Amoruso da gündeme girdi
Nihat'ın transferi için tüm şartları zorlayan Fenerbahçe, Lugano'nun transferi için de Güney Amerika turuna çıkacak. Sarı-Lacivertliler ayrıca Leverkusenli Placente, Schalkeli Hamit Altıntop ve Kaiserlautrenli Halil Altıntop'un transferleri için görüşmelerini yoğunlaştırma kararı aldı. İtalyan La Gazette Della Sport ve Corriere Della Sport gazeteleri Fenerbahçe'nin Seri A takımlarından Messina'nın forvet oyuncusu Nicola Amoruso'yu transfer etmek istediğini yazdılar. 31 yaşındaki forvet oyuncusunun sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi bitiyor. Gazeteler, Emre için de "Fenerbahçe ile birlikte Everton da bastırıyor" ifadelerini kullandılar.
|
|
![]() |
|
|
|
|