T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 8 AĞUSTOS 2006 SALI
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Bugünkü Yeni Şafak
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Şarkılı türkülü bir akşam

Bu akşam yayınlanan Akşam Sefası, Türkü Gecesi, Sümer Ezgü ile Anadolu'dan Geldik gibi programlarda, bol bol müzik ve eğlence var

Ekranlarda bu akşam şarkılı türkülü programlar var. Akşam Sefası'na Muazzez Ersoy katılırken, Türkü Gecesi'nde, Bütlent Serttaş, Latif Doğan, Hülya Bozkaya, Ankaralı Namık gibi sanatçılar katılıyor. Sümer Ezgü'nün programının konukları ise Özlem Özdil ve Sinan Çelik.

AKŞAM SEFASI

TRT'de, başta Türk Sanat Müziği olmak üzere geçmişte ve günümüzde geniş kitlelerin beğenisini kazanmış popüler eserlere yer veren 'Akşam Sefası', renkli ve keyifli bir programla izleyicilerine müzikli bir akşam sunuyor. Yasemin Pamukçu'nun sunduğu programın bu haftaki konuğu müzik dünyasının başarılı isimlerinden Muazzez Ersoy. Programa ayrıca Ankara, İstanbul ve İzmir Radyoları sanatçıları da katılıyor. TRT 1/ 21.00

TÜRKÜ GECESİ

Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Hatay'a yurdun her köşesinde dilden dile dolaşan birbirinden güzel türküler ise Türkü Gecesi'nde seslendiriliyor. Her hafta sürpriz sunucuların sunduğu programa sevilen konuklar türküleriyle ve hoş sohbetleriyle renk katıyor. Bu hafta Bülent Serttaş, Latif Doğan, Hülya Bozkaya ve Jale Parıltı'nın sunacağı gecede, Mustafa Topaloğlu, Selahattin Alpay, Ankaralı Namık ve Arzu sevilen parçalarını seslendiri- yor. TGRT / 21.15

ANADOLU'DAN GELDİK

Geçmişten günümüze ve geleceğe taşınan Anadolu türküleri ve hikayeleri Sümer Ezgü ile Anadolu'dan Geldik'te ekrana geliyor. Tv8'de yayınlanan programda, Anadolu halk dansları, sazın virtüözleri, birbirinden renkli konuklara sohbetlere ve müzikli oyunlara yer veriliyor. Programın bu haftaki konukları Türk Halk Müziği'nin başarılı ismi Özlem Özdil ve kaval ustası Sinan.
TV 8 / 21.00


Hasretler Dış Hat'la sona eriyor

Şakir Sabuncu'nun sunduğu Dış Hatlar programında Avrupa'da ve dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan Türkler, Türkiye hasretini gideriyor. Program dünyanın çeşitli yerlerinde oturan ve sene-lerdir birbirlerini görmeyen aileleri birbirlerine kavuşturuyor ve muhteşem kavuşmalara imza atıyor. Dış Hatlar ekibi yıllar süren hasretleri dindirmek, acıları paylaşmak için yollara çıkıyor.
TGRT / 24.00


Kamil Sönmez'li Fıkralarla Türkiye

Fıkralarla Türkiye'nin bu akşam yayınlanacak olan tekrarında İsmail Türüt ve Kamil Sönmez'in birlikte sundukları bölüm ekrana geliyor. İsmail Türüt'le birlikte programı sunan Kamil Sönmez fıkralar anlatıyor. Hanımlara tavsiyeler, ilk uzaylı Karadenizli, paranın manevi değeri konulu fıkraların anlatıldığı programda, usta tiyatrocular fıkraları canlandırıyor. Her bölümde 40 fıkranın anlatıldığı programda, 'Taşınınca adres neden değişmez, Hanımlar dikkat, canım, cicim lafları arttıysa bir sorun var demektir!' başlıklı fıkralara da yer veriliyor.
KANAL 7 / 20.00


Basket ve sinemanın yıldızları aramızda

Yıldızlar Aramızda belgeselinin üçüncü bölümünde oyuncu Samuel L. Jackson ve basketbol efsanesi Bill Russell bir araya geliyor. Bill Russell ve Samuel L. Jackson'ın ev turu ve 2 set golf oyunu Yıldızlar Aramızda'da ekrana geliyor. İki yıldız birbiriyle yaptığı röportajda, geçmişlerini, star olma yolunda yaşadıklarını anlatıyor ve kendileri hakkında az bilinenleri paylaşıyorlar.
Cnn Türk / 22.15


SAHTE PRENSES
Ceylan-Kerem aşkına Pervin engeli

Deniz Uğur Sunat ve Haluk Piyes'in rol aldığı dizide Ali, üvey annesi onu istemediği için eve geri gönderiliyor. Kerem'in rakibi Orhan Yıldız Ceylan'a kendi otelinde yöneticilik teklif edi-yor. Ancak Ceylan bunu reddediyor. Kerem'le Ceylan arasındaki aşk alevlenirken durumu farkeden Kerem'in annesi Pervin buna karşı çıkıyor.
SHOW / 22.15


CELEBRİTY
Ünlü ressam Picasso hakkında herşey

Dünyanın popüler yıldızlarının star oluş öykülerinin anlatıldığı belgeselde, sanat dünyasına yön veren ünlü ressam Pablo Picasso'nun zirveye çıkış öyküsü ekrana geliyor. Dostları, çalışma arkadaşları ve ailesi Pablo Picasso'nun öyküsünü anlatıyor. HABER TÜRK / 21.00


ARKA SOKAKLAR
Osman ölüyor, Ekip katilin peşinde

Başrollerinde, Zafer Ergin ve Gamze Özçelik'in rol aldığı dizide Osman, kuyumcu soygununda hayatını kaybediyor. Haberi duyan Mesut Amatem'den kaçıyor. Ekip, Osman olayının peşine düşüyor ve katili buluyor. Hüsnü, kendisini Doğu'ya sürdürme çalışmalarına başlıyor.
KANAL D / 22.30


Müfettiş Gadget
Müfettiş Gadget, Metro City'nin en ünlü dedektifidir. Doktor Claw bir plan düzenler ve Metro City Bankası'ndan milyonlarca dolar çalınması olayını Gadget'in üzerine yıkar. Rütbesi alınan Gadget bunun üzerine Claw'ın izini sürmeye başlar.
Orj. Adı: Inspector Gadget Yön:David Kellogg Oyn: Matthew Broderick , Rupert Everett , Joely Fisher , Michelle Trachtenberg
STAR / 20.00

Güvertede
Zengin bir mirasyedi olan Joanna Stayton, yatına dolap yaptırmak için bir marangoz çağırır fakat marangozu, para bile ödemeden kovar. Ancak geçireceği bir kazada hafızasını yitirecek ve intikam almayı bekleyen marangozun ağına düşecektir.
Orijinal Adı: Overboard Yön: Garry Marshall, Oyn : Goldie Hawn, Kurt Russell, Edward Herrmann, Katherine Helmond CNBC - e / 22.00

İskoçyalı 2
Yıl 2025'dir. Dünyayı güneşin zararlı ışınlarından koruyan ozon tabakası öylesine bozulmuştur ki, Conner MacLeod tarafından devasa bir kalkan yaratılmıştır. MacLeod, ustası Ramirez'le düşmanları General Katana'ya karşı mücadele ederler.
Orijinal Adı: Highlander 2 Yön: Russell Mulchahy Oyn: Sean Connery, Virginia Madsen, Christopher Lambert, Michael Ironside
TV 8 / 23.00

Altıncı His
Malcom Crowe ünlü bir çocuk psikoloğudur. Birgün eski hastası ile aynı sorunları paylaşan bir çocuğun tedavisini üstlenmeye karar verir. Tedavisini üstlendiği çocuk ölü insanlar görmektedir. Dr.Crowe Cole'un tek şansıdır.
Orijinal Adı: The Sixth Sense Yön: M. Night Shyamalan Oyn: Bruce Willis, Toni Colette, Olivia Williams, Haley Joel Osment
SHOW / 00.15

Washington Meydanı
New York'un seçkin mahallelerinden birinde, çirkin uyumsuz kızı Catherine ile birlikte oturan Dr. Austin Sloper, ölen karısının acısından kurtulamamıştır. Karısının ölümüyle suçladığı Catherine'nin fakir bir gençle evlenmek istediğini öğrenen Doktor Slopper kızını evlatlıktan reddeder.
Orj. Adı: Washington Square Yön: Agnieszka Holland Oyn: Jennifer Jason Leigh, Albert Finney
TRT 1 /01.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi